WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamy Wszystkiego co najlepsze w Nowym roku -spełnienia marzeń i zdrowia przede wszystkim :*
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odpoczywam po pracy i chciałabym zasnąć ale petardy mi na to nie pozwalają
-
nick nieaktualny
-
Isabelle no przy małym dziecku ciężko wypocząć a czekaj jak się drugie pojawi Moja siostra ma syna 2,9 i córkę 14 mies.i jak przyjeżdżam w odwiedziny to normalnie hardcore
Ja zasnąć nie mogłam przez fajerwerki-od 21 do prawie 2 w nocy W ogóle to od owulacji źle śpię, bo cały czas o dziecku myślę.To już chyba paranoja jakaś -
Ja juz jestem na zwolnieniu. Mialam slabirnki progesteron.
Ja z kolri spie bardzo dobrze co wcale mnie nie cieszy. To jakas paranoja, ze w ciazy czlowiek woli sie meczyc ale miec objawy niz swiety spokoj. -
Dzień dobry. Chciala bym sie przywitać. Jak na razie podczytuje Was bo możliwe ze tu zagoszczę jesli pozwolicie
Ostatnią @ mialam 2 grudnia. 26 i 27 dnia miałam lekki ból lewego jajnika a nigdy tak przed nie mialam. Zawsze bolało mnie cale podbrzusze. Takze 27 dc mialam lekko zabarwiony śluz na papierze toaletowym.
Okres powinnam dostac dzis lub jutro. Zawsze przed @ mialam 3 dni plamien i dopiero 3-4 dni @. Tym razem plamienie bylo tylko wczoraj i to raczej beżowy śluz widoczny przy podcieraniu.
Przedwczoraj rano zrobilam test ale wyszla kreska ktora byla widoczna tylko pod światło wiec nie do konca ufam ze byl pozytywny.
Z objawów to mam lekko bolace piersi, senność, brak apetytu (a zawsze przed okrezem jadlam jak opętana i to przewaznie słodkie). Dzisiaj ból prawego jajnika i takie ściągnięcie w prawej pachwinie.
Nie ukrywam ze jesli sie potwierdzi ciaza to bede w lekkim szoku poniewaz mam juz 4 dzieci i nie planowalismy więcej... No ale cóż, czekam na rozwój sytuacji
PozdrawiamAntonina38 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Joasia8966 no to fajną masz gromadkę Ja bym chociaż dwójkę chciała
Mi się już parę razy w głowie zakręciło aż czarno przed oczami miałam ale to było tylko chwilowe.Czekam na typowe objawy wiem,że potem będę narzekać ale chcę to znowu poczuć hehejoasia8966 lubi tę wiadomość