WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
snowwhite wrote:Małgonia masz jakiegoś lekarza, którego mogłabyś się poradzić? To może być jednorazowe zahamowanie, ale jeśli masz możliwość to dla spokoju możesz się z kimś skonsultować.
Poprzedni przyrost mialam grubo ponad norme. Mam nadzieje ze to wypadek przy pracy. Trudno czekam na usg, beta mnie za duzo stresu kosztuje. -
Malgonia jeśli to Cię pocieszy,to moja kuzynka też miała taki przyrost jednorazowy poniżej 50% i wszystko z dzieckiem jest ok Ja też się strasznie boję...Jestem taka przeszczęśliwa,że mam ochotę wszystkim się pochwalić a tu jeszcze 2,5tyg.do wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 17:46
-
nick nieaktualnyMalgonia Nie martw się przyrostem bety, w końcu to hormon, zdarzają się małe nieprawidłowości, które wcale nie muszą oznaczać że coś złego się dzieje, myślę jednak że dla twojego spokoju powinnaś skontaktować się z lekarzem
Lady Dior Nie mam w ogóle apetytu, ale u mnie to normalne, za to kawę uwielbiam i choć staram się już całkowicie przestać ją pić, to jeszcze czasami się złamię i wypiję słabą kawę z mlekiem
Co do chwalenia się ciążą to już nie mogę się doczekać, mam wrażenie że od razu po usg powiem wszystkim! -
Cześć dziewczyny .
Witam też wszystkie nowe koleżanki im nas wiecej tym lepiej .
Co do witamin to ja biore narazie tylko kwas foljowy.Witaminy dla kobiet w ciąży zaczne brać od 9 tygodnia ciaży tak jak w pierwszej ciąży.
Malgonia nie martw sie beta poczekaj spokojnie do usg bo to jest najpewniejsza metoda że z ciążą wszystko w pożądku i rozwija się prawidłowo.
Ja w pierwszej ciąży i teraz wcale nie robie bety czekam cierpliwie na usg .Bo mój ginekolog twierdzi że beta to żaden wyznacznik tego czy ciąża rozwija sie prawidłowo bo to tylko wyznacznik hormonu.
Co do apetytu to rano wogóle nie chce mi sie jesć w południe i wieczorem apetyt raz jest a raz nie ma .Wmuszam w siebie jedzenie bo wiem że choć troche musze zjeść.
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowe-dzieci-2018,14623,4.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 20:55
-
Dziękuję Wam dziewczyny. Trudno się nie martwic w końcu każda chce dla swojego dziecka najlepiej.
Na szczęscie to nie jest jakoś koszmarnie niski wynik. Wystarczyłoby z 50 jednostek i byłaby norma więc na pewno jest dobrze. Boli mnie macica więc chyba coś tam się dzieje. Troche bym chciała żeby mbie piersi bardziej bolały
No i temperatura mi rosnie. Muszę się uspokoić. Jutro przychodzi do mnie ksiądz moze cos miwymodliVlinder, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Bass moje libido wynosi "mniej niż zerooo mniej niż zerooo" Poważnie od kiedy wiem,że jestem w ciąży-moje myśli krążą tylko wokół dziecka.Mimo,że na razie brak takich objawów jak mdłości,wymioty to nie mam ochoty na współżycie i nie wiem kiedy mi wróci (biedny mój Pan)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do seksu to u nas bez zmian to znaczy nie ograniczmy się jeśli mamy ochotę to się kochamy .Jeśli nie ma plamień ani bólu po seksie to jeśli ma się ochotę to można torobić dopuki brzuszek jest mały bo z dùżym brzuszkiem to już nie bardzo .
Malgonia lubi tę wiadomość