WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja najstarsza corka we wrzesniu 10 lat, syn w czerwcu 8, drugi syn w grudniu 6 no i najmlodsza teraz roczek
U nas rzadko jest zeby sie starsza trojka bawiła razem. Chlopcy to wiadomo trzymaja sie razem. Ale za to starsza zajmnie sie młodszą
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Dziękuję dziewczyny. Trochę mk lepiej. Gdyby nie slaby wynik jednej bety pewnie bym się cieszyła. Myślę, że teraz duzo odpoczywam to i bole mam mniejsze. Jutro pojde fo lekarza. Oby ta wizyta mnie uspokoila. Jutro mi sie zaczyna 6 tydzien. Myslicie, ze jest szansa zeby zarodek bylo widac na usg? Nie chce zeby bylo jsk po tej becid ze zamiadt sie uspokoic to mam wielki stres.
-
nick nieaktualny
-
Lemon_Sunset wrote:Ja na razie pracuję, bo jak bym siedziała w domu to bym oszalała
Myślę że już coś będzie widać, chociaż ja też się stresuje a wizyta już pojutrze
Ja spanikowałam, mialam mega nisko progesteron. A ze pracuje z dziecmi to w sumie uznala lekarka ze lepiej zebym nie zlapala zarazkow. Nie zaluje bo choc wiem, ze nie zaszkodze mojemu maluchowi. -
Bass mozesz się podzielić ze mna jakby co
Mi lekarka proponowala wlasnie wizyte na 2 w celu poszukiwan, ale ze zakladalam, ze wszystko bedzid ok to chcialam isc do swojego lekarza 11. Ale ze zycie zaskakuje to ide wczesniej. Mam nadzieje ze prawda jest ze beta galopuje tylko do 1200, albo ze ta prawda sprawdzi sie choc w moim przypadku. I ze objawy ciazy nie musza byc ciagle nasilone.
Swoja droga, bo czesc z Was jest doswiadczona, myslicie ze gdyby cos dzialo sie z ciaza zlego to luteina bylaby ja w stanie tak utrzymac zebym nawet plamien nie miala? -
Moja córeczka na wiosne skończy 3 latka wiec myśle że bedzie sie bawić z maleństwem jak podrośnie.
Bass moja mama była była w ciąży bliźniaczej wiec ja mam teoretycznie wieksze szanse na bliźnięta -
Malgonia wrote:Dziękuję dziewczyny. Trochę mk lepiej. Gdyby nie slaby wynik jednej bety pewnie bym się cieszyła. Myślę, że teraz duzo odpoczywam to i bole mam mniejsze. Jutro pojde fo lekarza. Oby ta wizyta mnie uspokoila. Jutro mi sie zaczyna 6 tydzien. Myslicie, ze jest szansa zeby zarodek bylo widac na usg? Nie chce zeby bylo jsk po tej becid ze zamiadt sie uspokoic to mam wielki stres.
Malgonia, jest szansa.
Byłam u gina w 17dpo (betę miałam na poziomie 1112) i opis usg dostałam taki: "W jamie macicy widać pojedynczy pęcherzyk, widoczne miejsce zarodkowe. Wczesna ciąża,"
Myślę, że u Ciebie jest spora szansa. Idź do lekarza, powiedz o swoich obawach. Jestem myślami z Tobą.
Malgonia, grofek lubią tę wiadomość
-
Malgonia luteina czy duphaston podtrzymają ciąże jeśli zarodek prawidłowo się rozwija a przyczyną problemu jest niedobór progesteronu.Natomiast jeśli zarodek ma wady lub sie nie rozwija to żadne leki na podtrzymanie nie pomogą.
Ale nie martw się kochana na zapas wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki . -
To już mi dużo lepiej. Ja nie mam plamień, bałam się ze moja ciąza to tylko ta luteina. To najdłuzsze 4 dni mojego zycia.
Justyna ja też msm Cię w myślsch.
Obysmy już tylko rozmawialy o ciazowych ciuszkach, masciach na rozstepy.
No i o blizniaczych ciazach. Ja to bym chciala choc u mnie w rodzinie nigdy nid bylo -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:To już mi dużo lepiej. Ja nie mam plamień, bałam się ze moja ciąza to tylko ta luteina. To najdłuzsze 4 dni mojego zycia.
Justyna ja też msm Cię w myślsch.
Obysmy już tylko rozmawialy o ciazowych ciuszkach, masciach na rozstepy.
No i o blizniaczych ciazach. Ja to bym chciala choc u mnie w rodzinie nigdy nid bylo
Jedynie pobolewają mnie piersi. Są takie pełne. Dlatego jak mogę to chodzę bez stanika, jest to zdecydowanie bardziej komfortowe.
Wiesz, że ten niepokój już Cię nie będzie opuszczał? Od wizyty do wizyty...Malgonia lubi tę wiadomość
-
1200 mialam w piatek. Nawet zakladajac, ze powinna teraz podwajać się co 4 dni (takie info znalazlam) to powinnam miec jutro 2400. Jesli nie - to znaczy ze jest zle. Tak czy inaczej sama moge juz tylko siedziec i sie denerwowac. A noz cos juz bedzie i sie uspokoje choc troszeczke.
Justyna ja ta ciaze czulam bardzo. Napuchly mi piersi, macica baaardzo obrzmiala. A teraz juz ani macicy nie czuje, piersi bola ale juz nie sa tak napuchniete. Nudnosci mam - ale to moze byc i od luteiny. Slowem samodiagnozy sobie nie postawie, ale licze, ze moj dzidzius jest twardy -
Malgonia będzie dobrze :* O której masz wizytę?
U mnie w pierwszej ciąży na pierwszym usg nie było widać kompletnie NIC. Na drugim usg gdzieś w okolicach 5t4d było widać pęcherzyk, ale jeszcze bez zarodka i dopiero bliżej 7. tygodnia był zarodeczek z serduszkiem Dlatego nawet jeśli nic jutro nie zobaczysz to nie ma co panikować.Malgonia lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Witajcie czy mogę i ja do was dołączyć testowałam 31.12 @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu co wskazywały na owulacje etc wychodzi ze wszystko musiało być później .... 24 go robiłam testy i nic oczywiście negatywnea popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... byłam bardzo chora w swieta i kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam ......
Antonina38, Malgonia lubią tę wiadomość