WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Dziewczyny ja będę chyba rodzić jednak... Skurcze nadal są, teraz mocniejsze... Nie wiem co ile, muszę się wykąpać i zobaczyć czy przejdzie, ale są już takie, że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu... Może przejdą... Gbsa nie ma... O rety!
-
frezyjciada wrote:Dziewczyny ja będę chyba rodzić jednak... Skurcze nadal są, teraz mocniejsze... Nie wiem co ile, muszę się wykąpać i zobaczyć czy przejdzie, ale są już takie, że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu... Może przejdą... Gbsa nie ma... O rety!
No to ładnie wczoraj poszaleliscie z mężemTeraz wszystkie trzymamy kciuki jeśli akcja się rozkręci. Ale porodu wymarzonego w domu narodzin chyba nie będzie?
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny ja mam obrzęki to fakt ale myślałam że są w granicy normalności , białka w moczu nie mam a ciśnienie mam ciągle na granicy ok 135/85 czy powinnam się martwić ? Ciemnowłosa jak wysokie miałaś ciśnienie ?
Do lekarza nie będę dzwonić bo jest na urlopie.veritaserum, Hedgehog lubią tę wiadomość
-
Obyś sobie wymodliła ten poród
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny ja mam obrzęki to fakt ale myślałam że są w granicy normalności , białka w moczu nie mam a ciśnienie mam ciągle na granicy ok 135/85 czy powinnam się martwić ? Ciemnowłosa jak wysokie miałaś ciśnienie ?
Do lekarza nie będę dzwonić bo jest na urlopie.
U mnie mówili, że 140/90 to jeszcze ok. Ale jak ciśnienie zaczęło skakać do 180/110 to już nie ryzykowali i od razu cieli. Twoje ciśnienie jest dobre ale z doświadczenia wiem, że lepiej je obserwowaćveritaserum, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
susełek wrote:Frez 3mamy kciuki.
Natalia zgrabny brzuszek.
Ola ja tez mam taki duży brzuszek. Plus ze zaczęli mnie przepuszczać w kolejkach, a w biedronce kasjerzy otwierają dla mnie oddzielna kasęto duży plus
-
Ciemnowlosa wrote:Hej. My dzis wizytowalismy.
Jutro klade sie do szpitala, lekarz podejrzewa zatrucie ciazowe. Do tego okazalo sie ze mam rozwarcie. Eh oby tylko wytrzymac jeszcze z tydzien
Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowalo i dziec jeszcze trochę posiedzial.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 19:21
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
veritaserum wrote:Dziewczyny ja mam obrzęki to fakt ale myślałam że są w granicy normalności , białka w moczu nie mam a ciśnienie mam ciągle na granicy ok 135/85 czy powinnam się martwić ? Ciemnowłosa jak wysokie miałaś ciśnienie ?
Do lekarza nie będę dzwonić bo jest na urlopie.
Ja mam dzis caly dzien miedzy 120/80 a 135/90 tyle ze do tej pory mialam 100/60. Do tego obrzeki urosly mi 2x wieksze w ciagu ostatnich dni. Albo poleze te 3 dni i jak wyjdzie brak bialka to mnie wypuszcza albo bede lezec do porodu albooo w razie co cc na szybko. Takie opcje przedstawil mi lekarz17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny3 godziny na ip żeby zrobić ktg i pomyslec, ze musze chodzic 3 razy w tygodniu
chociaż jak dalej będzie tak szło to może jeszcze ze 2 razy wyląduje na ktg. Skurcze od 40 do 60 procent. Szyjka krótka i miękka. Po badaniu paluchami ledwo z bólu mogłam wytrzymać, a teraz mam krwawienie. Jak tak bolą dwa palce to jakim cudem część z Was nadal uprawia seks?
-
Dziewczyny trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.
Freetyzjada oo jaa oby to było to i będziesz tulić maleństwo. No i ps zazdro
Piękne ma je brzuszki, bardzo zgrabniutkie.
U mnie też coś ostatnio ciśnienie się podwyższyło no ale w normie. Gorzej jak tętno mi skacze to naprawdę źle się czuje, ciężko mi się oddycha. Ale też mam isoptin na takiej sytuację i pomaga. -
Czesc
nie wiem, czy ktos mnie tu jeszcze pamieta, ale doszly mnie sluchy, ze zaczynacie sie rozpakowywac
Gratulacje. Mam nadzieje, ze dostane "w spadku" brzuszek po ktorejsAngel1988, Ciemnowlosa, 100krotka30, veritaserum, Av, aLunia, Izabelle, 86Monia, JustynaG, Natalia1984, OctAngel, Amy333, Paulla89, GuBo, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Pod koniec ciąży wzrost ciśnienia i tętna jest normalny ze względu na zwiększoną wagę i obciążenie organizmu. Ale oczywiście w granicach rozsądku i bez dodatkowych objawów. U mnie wczoraj i dziś zawroty głowy, przy tym tętno ok. 100. Jutro mu o tym powiem na wizycie. Wczoraj się nie przejęłam, bo myślałam, że słabo mi przez zaniżoną hemoglobinę. Tylko dzisiaj zrobiłam badania i hemoglobina już bardzo dobra. Bądź mądry człowieku
-
Malgonia wrote:Czesc
nie wiem, czy ktos mnie tu jeszcze pamieta, ale doszly mnie sluchy, ze zaczynacie sie rozpakowywac
Gratulacje. Mam nadzieje, ze dostane "w spadku" brzuszek po ktorejstak ze moj moze byc zarezerwowany dla Ciebie... i oczywiscie trzymam kciuki za owocny miesiac
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Czesc
Gratulacje. Mam nadzieje, ze dostane "w spadku" brzuszek po ktorejs
Ja również Malgoniu i bardzo ci kibicuje :*Malgonia lubi tę wiadomość