WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Myślałam, że umrę na KTG. Urządzenie co chwilę gubiło tętno małej, więc musiałam dociskać ręką. Ona w to waliła nogą bo ją gniotło, palce mi odpadały od ciśnięcia tego, do tego przycisk kiedy czuję ruchy płodu, biodro strasznie bolało. Leżanka twarda jak kamień, ból żeber, nie mogłam oddychać, w pokoju upał potworny bo słońce od tamtej strony. O losie...
Pojechałam później z mamą do biedronki, jakaś dziewczyna obca pytała czy dobrze się czuje i czy się nie boję tak chodzić po mieście bo wyglądam jakbym miała za chwilę urodzićW biedronce ludzie - bydło. My z dwoma sokami i masłem, a pędzą przede mną do kasy jakby od Togo zależało ich życie. W końcu moja mama zjeb*** chłopaka jakiegoś i weszłam w kolejkę przed niego.
Jejku ja wiadomo też super komfortu nie mam ale jeszcze śmigam. Wrzuć Natalka zdjęcie brzuszka. Pamiętam jak na początku ciąży bardzo ci urósł co byłaś zaskoczona że taki wielki już.
Co do KTG to mnie to nudziło a nie musiałam ruchów klikać samo zapisywało.
No i od wczoraj mam bóle miesiaczkowo krzyżowe czy to normalne? -
Hej. My dzis wizytowalismy.
Jutro klade sie do szpitala, lekarz podejrzewa zatrucie ciazowe. Do tego okazalo sie ze mam rozwarcie. Eh oby tylko wytrzymac jeszcze z tydzien17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Niestety fotosik odwrócił mi zdjęcie, a działam na telefonieJestem u mamy i mam w swojej sypialni sajgon więc z góry przepraszam
Edit: PoprawioneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 17:00
KATARZYNACarm, Angel1988, Paulinda, ola_g89, JustynaG, susełek, lena86, GuBo, Izabelle, Cleffa, kasia1518, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Hej. My dzis wizytowalismy.
Jutro klade sie do szpitala, lekarz podejrzewa zatrucie ciazowe. Do tego okazalo sie ze mam rozwarcie. Eh oby tylko wytrzymac jeszcze z tydzien
Jakie objawy zatrucia ciazowego ? Trzymam kciuki żebyś wytrzymała jeszcze tydzień -
Ciemnowlosa wrote:Hej. My dzis wizytowalismy.
Jutro klade sie do szpitala, lekarz podejrzewa zatrucie ciazowe. Do tego okazalo sie ze mam rozwarcie. Eh oby tylko wytrzymac jeszcze z tydzien -
Bo mam mega obrzeki nóg i ostatnio skoki cisnienia, dzis caly dzien za wysokie, w 3 tyg przybralam 5kg (wyglada na to z obrzeki) i chce mi zrobic dobowa zbiórkę moczu by zobaczyc czy jest bialko. Eh 1 ciaza tez zakonczona cc na szybko z powodu zatrucia ale wtedy byl 38tc17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj jakiś wysyp bydła w Biedronce, też stała w kolejce nie dość że się jakaś matka z synkiem wcisła to jeszcze smarkacz tak się pchał z koszykiem że mnie w brzuch stuknal. Wtedy nie wytrzymalam i powiedziałam, że jest takie słowo jak przepraszam i ono przesuwa ludzi. Choć miałam ochotę powiedzieć coś w stylu gdzie się pchasz grubasie - w ostatnim momencie się powstrzymałam.
Minns, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
Jestesmy w domku. Mala sobie sobie spi. Niby wszystko super ale musimy za 4 tygodnie powtórzyć usg glowki bo ma dwa krwiaczki:( lekarze mowili zeby w ogole siw tym nie przejmować, ze to typowe dla wczesniakow i znika, ale kurcze sie przejmuje. Ona ma na szczęście krwiak I stopnia, najlagodniejszy i faktycznie w internecie pisza, ze sie wchlania i nie powoduje zadnych zmian, ale zawsze jest jakis 1% strachu, ze to sie odbije na jej zdrowiu. Staram sie nie popasc w obled. Koleznka z którą byłam na sali, ktora tez urodziła w 35 tygodniu ma identyczna sytuacje, wiec mowie sobie ze wcześniaki tak maja.
Izabelle, KATARZYNACarm, Camilla13, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Bo mam mega obrzeki nóg i ostatnio skoki cisnienia, dzis caly dzien za wysokie, w 3 tyg przybralam 5kg (wyglada na to z obrzeki) i chce mi zrobic dobowa zbiórkę moczu by zobaczyc czy jest bialko. Eh 1 ciaza tez zakonczona cc na szybko z powodu zatrucia ale wtedy byl 38tc
Leon
-
86Monia wrote:Nie jest znowu jakiś olbrzymi. Mam ta sama poduszke szara w kropki.
Moja piesa kiedy jesteśmy u mojej mamy śpi w nim z dzień a w nocy też próbuje do mnie wejść
U nas w domu śpi grzecznie w swoim legowisku a u babci hulaj dusza
-
Ciemnowłosa trzymam kciuki żebyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku!
Natalia piękny brzuszek i piękna psina!
U mnie brzuch wystrzelił nagle w lipcu. A teraz wszyscy mówią, że jest ogromny. Ale wcale tak nie myślęczuję się mała i zgrabna (w 9. miesiącu ciąży, o ironio!
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bca8c4b367b.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c5952fe4c9.jpglena86, susełek, Izabelle, Minns, Natalia1984, kasia1518, Wesoła89, Amy333, Paulinda, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja będę chyba rodzić jednak... Skurcze nadal są, teraz mocniejsze... Nie wiem co ile, muszę się wykąpać i zobaczyć czy przejdzie, ale są już takie, że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu... Może przejdą... Gbsa nie ma... O rety!
agaafabka, ola_g89, JustynaG, lena86, Izabelle, Marrgoo, KATARZYNACarm, Cukierniczka, aLunia, Paulinda, Natalia1984, kasia1518, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam obrzęki to fakt ale myślałam że są w granicy normalności , białka w moczu nie mam a ciśnienie mam ciągle na granicy ok 135/85 czy powinnam się martwić ? Ciemnowłosa jak wysokie miałaś ciśnienie ?
Do lekarza nie będę dzwonić bo jest na urlopie. -
frezyjciada wrote:Dziewczyny ja będę chyba rodzić jednak... Skurcze nadal są, teraz mocniejsze... Nie wiem co ile, muszę się wykąpać i zobaczyć czy przejdzie, ale są już takie, że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu... Może przejdą... Gbsa nie ma... O rety!
Leon
-
nick nieaktualny