WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG gratulacje. Kurcze ja już odstawiam dupka. Gin mowil, zeby dopiero po skonczpnym 36 tyg. Ale kurcze biore go od samego początku ciąży profilaktyczncznie. Szyjka na kazdej wizycie twarda więc raczej nie zaszkodza.
JustynaG lubi tę wiadomość
Antoś
-
Asiaf wrote:JustynaG gratulacje. Kurcze ja już odstawiam dupka. Gin mowil, zeby dopiero po skonczpnym 36 tyg. Ale kurcze biore go od samego początku ciąży profilaktyczncznie. Szyjka na kazdej wizycie twarda więc raczej nie zaszkodza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 23:01
-
Camilla13 wrote:Jejku współczuję, ale nie bój się siły własnego głosu, może jak kulturalnie a mimo wszystko dosadnie powiesz co myślisz to zrozumie. A jak nie to może ja zastrzelić
teść będzie mógł pozyc spokojnie
Niestety kulturalnie do niej nie dociera... maz jak chce jej cos przetlumaczyc to musi na nia krzyczecna szczescie ona i tak sie ogranicza przy mnie bo ja raczej sie odezwe... tylko chyba robie to za milo...
Ja sie ciesze ze moj maz chyba z podmianki jest bo to calkiem inny czlowiek
Justyna gratulujeduuuzo zdrowia i powodzenia z kp
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG gratulacje.
Mój się tak dziś wygina i smyra po pipce. Brzuch się opuścił, ale innych symptomów nie ma. Mam nadzieje ze przeczekamy ta pelńie, bo nie wybrałam dla niego jeszcze ubranek do szpitala. Jeszcze potrzebuje kilku dni.JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie kręce na tym łóżku i jęcze i sapie:/ ale to nie skurcze,tylko ból zeber,chyba miednicy,no doslownie wszystkiego wokół brzucha:/
A jeszcze pecherz daje popalic,a nie mam jak isc do wc,bo pielegniarki od 6ej smigają i chcialam dac taka swiezą probke moczu do badania,wie trzymam dzielnie jeszcze 55min,heh;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyALunia przykro mi. Jaki teraz jest plan ? Jak nie daj Boże samo się nie zacznie to się zgłaszasz w 7 dniu po terminie do szpitala ?
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło bo na pewno jest Ci diabelnie ciężko psychicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 07:04
-
Sory za opis,ale ze mnie coś dziś wwyleciało,pełno śluzu podbarwionego burą krwią. Martwi mnie,ze nie było to zwarte,czekam na 8 i piszę do lekarki co robić. Brzuch zrobił się twardy,teraz zelżało i Mała się wierci. Kolo południa ma być położna z ktg...Zobaczymy co dalej. Świruję oczywiście,bo za dużo w tej ciąży przeszłam. Mąż w pracy,40 km od nas
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Sory za opis,ale ze mnie coś dziś wwyleciało,pełno śluzu podbarwionego burą krwią. Martwi mnie,ze nie było to zwarte,czekam na 8 i piszę do lekarki co robić. Brzuch zrobił się twardy,teraz zelżało i Mała się wierci. Kolo południa ma być położna z ktg...Zobaczymy co dalej. Świruję oczywiście,bo za dużo w tej ciąży przeszłam. Mąż w pracy,40 km od nas
To pewnie czop odpada -
veritaserum wrote:ALunia przykro mi. Jaki teraz jest plan ? Jak nie daj Boże samo się nie zacznie to się zgłaszasz w 7 dniu po terminie do szpitala ?
Trzymam kciuki żeby się samo zaczęło bo na pewno jest Ci diabelnie ciężko psychicznie
Jutro się zglaszam do szpitala, bo jednak mamy się trzymać terminu z om. Najgorzej z córka, w piątek ja teście zabrali do siebie a w sobotę już płakała że chce do mamy. Do tego się przeziębiła, dzisiaj cały dzień będziemy razem ale znów ja muszą po pracy zabrać. Myślałam, że się uda tak, że pójdę urodzić i zaraz wrócę a tu się dłuższy pobyt w szpitalu zapowiada jak się nie ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 07:43
-
Ja dzisiaj mega niewyspana, mały jak zawsze dał popis po 22... jego ruchy nie są jakieś bolesne, ale jak się ciśnie na szyjke to jest to mega nieprzyjemne uczucie, myślałam że zaraz urodze. I tak jest prawie co noc.
Dziewczyny co czasem macie skurcze, jaki to jest ból, taki okresowy? Twardnieje Wam wtedy brzuch?wrzesień 2018 - synek -
KATARZYNACarm wrote:Alunia w twoim brzuszku musi być super skoro nic nie wskazuje na poród:-)
Już się śmiałam do meza, że może powinnam zapalić papierosa zeby mała wykurzyć
A tak serio to mam dość, już nawet nie samej ciąży ale tego strachu czy się rusza czy wszystko jest dobrze.KATARZYNACarm, Av lubią tę wiadomość