WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinda wrote:Agaafabka jak dla mnie to Ty rodzisz kobieto
oczywiście kciuki zaciśnięte!
A jeszcze co do kosmetyków dla Zosi to afkors będę się starała na początku ograniczać ich zużycie, ale mam naszykowany cały arsenał balsamów, oliwek, kremów i innych duperelinic nie poradzę że kompletowanie wyprawki dla niej to sama przyjemność i te wszystkie rzeczy aż się proszą żeby je wziąć
niestety jestem egzemplarzem podatnym na wszelkie chwyty reklamowe... Dobrze że jeszcze małż czasem kontroluje sytuację bo byśmy z torbami poszli
-
Asiaf wrote:Dziewczyny trzymam za Was kciuki, to już ostatnia prosta, niedługo będzie po wszystkim.
Mam pytanie do tych zestawow Tommee Tippee czy one sa z podgrzewaczem czy on jest osobbno? Te podgrzewacze chyba sporo kosztują?
Nie widzialam nigdzie z podgrzewaczem, wiec kupuje osobno. Mysle jeszcze nad sterylizatorem
Kas_ia Wózek świetny !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 18:43
Kas_ia lubi tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:Kas_ia nigdy nie słyszałam o tym wózku, a jest piękny
odważna jesteś, że nie wiedziałaś, co dostaniecie
Av oby skurcze rozkręciły się same!
Wlasnie u nas one nie wystepuja a musze przyznac ze na zywo jest super! Najbardziej rozbawila mnie "klimatyzacja" gondoli ^^ normalnie od spodu sa pokretla i regulacja otworow i przeplywu powietrza. Mam nadzieje ze w czyszczeniu bedzie latwy - zwlaszcza spacerowka. I o dziwo ma mega amortyzacje a mieszkamy na osiedlu na wsi wiec drogi to mamy rozne...ja tam swierdzilam ze darowanemu w zeby sie nie zaglada i ucieszylabym sie z kazdego
ola_g89, Vlinder, Asiaf, p_tt lubią tę wiadomość
-
Paulinda wrote:Kuwejtonka, kciuki mocno zaciśnięte!
Natalia jasna sprawa, zgadzam się w 100%ale jako matka wariatka mam już zapas "na później" czyli na najbliższe trzy lata jak termin ważności pozwoli haha
-
Kas_ia wrote:Wlasnie u nas one nie wystepuja a musze przyznac ze na zywo jest super! Najbardziej rozbawila mnie "klimatyzacja" gondoli ^^ normalnie od spodu sa pokretla i regulacja otworow i przeplywu powietrza. Mam nadzieje ze w czyszczeniu bedzie latwy - zwlaszcza spacerowka. I o dziwo ma mega amortyzacje a mieszkamy na osiedlu na wsi wiec drogi to mamy rozne...
ja tam swierdzilam ze darowanemu w zeby sie nie zaglada i ucieszylabym sie z kazdego
-
Natalia1984 wrote:To ja mam zapas ubranek na rozmiar 74, 80. Wszystko nowe
ale nic nie jest jeszcze przesądzone, ze smyka do mnie piszą że zaraz mi bon na 10 zł wygaśnie więc wypadałoby to wykorzystać
A wiadomo że na 10 zł się nie skończy...
-
Kosmetyków nie kupowałam na zapas, ale ciuszków mam z dwa worki do rozmiaru 80... Ostatnio była promocja w kappahlu 3 za 2, to grzechem byłoby nie skorzystać
Ze smyka jak była wyprzedaż to też wyniosłam zdecydowanie za dużo.
W fajnych czasach żyjemy, że mamy dostęp do wszystkiego, niekoniecznie tego co niezbędne. -
Kosmetyków nie kupowałam na zapas, ale ciuszków mam z dwa worki do rozmiaru 80... Ostatnio była promocja w kappahlu 3 za 2, to grzechem byłoby nie skorzystać
Ze smyka jak była wyprzedaż to też wyniosłam zdecydowanie za dużo.
W fajnych czasach żyjemy, że mamy dostęp do wszystkiego, niekoniecznie tego co niezbędne.agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkurcze co 4-5 minut, dzwoniłam do położnej i mam czekać aż będą co 3-4 minuty wtedy przyjedzie
Boże... ile to będzie jeszcze trwało...
Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazyp_tt, Av, Vlinder, KATARZYNACarm, ola_g89, Paulinda, Natalia1984, Izabelle, kasia1518, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki. W ogóle to podziwiam, że jeszcze macie głowę pisać na forum hehe. Dajcie znać po wszystkim. Oby szybko i sprawnie poszło. Szczęście jest blisko
-
agaafabka wrote:Skurcze co 4-5 minut, dzwoniłam do położnej i mam czekać aż będą co 3-4 minuty wtedy przyjedzie
Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazy
U mnie też znaczna część ciuchów to łupy wyprzedażowe.agaafabka lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Skurcze co 4-5 minut, dzwoniłam do położnej i mam czekać aż będą co 3-4 minuty wtedy przyjedzie
Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazy -
Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazy
Również zaczęłam kompletować rozmiary 74 i 80 póki co łapię okazje w sklepach. Mała nosi rozmiar małe 56 więc zdążę dokupić. Może po drodze trafię na wyprzedaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:13
-
Camilla13 wrote:Hehe jedno po drugim to najlepsze rozwiązanie, my kolejnej jesieni znowu startujemy
My tej zimy chcemy startować... choć mąż to już chce ... zobaczymy co na to moja gin jak jej w poniedziałek(6tyg po CC) oznajmie że już chce kolejne dziecko. Zakochałam się w Zosi na zabój i stwierdzam że ona jedna to za mało ☺p_tt, Camilla13, Vlinder, Natalia1984, Izabelle, 100krotka30 lubią tę wiadomość
kasia1518