X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Vlinder Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuwejtonka wrote:
    Dziewczyny nagle odeszły wody i mam skurcze co kilka minut. Gbs dodatni więc jadę do szpitala

Trzymajcie kciuki
    Trzymam mocno :)

bhywvcqgxdl0na75.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinda wrote:
    Agaafabka jak dla mnie to Ty rodzisz kobieto :D oczywiście kciuki zaciśnięte!

A jeszcze co do kosmetyków dla Zosi to afkors będę się starała na początku ograniczać ich zużycie, ale mam naszykowany cały arsenał balsamów, oliwek, kremów i innych dupereli :P nic nie poradzę że kompletowanie wyprawki dla niej to sama przyjemność i te wszystkie rzeczy aż się proszą żeby je wziąć :D niestety jestem egzemplarzem podatnym na wszelkie chwyty reklamowe... Dobrze że jeszcze małż czasem kontroluje sytuację bo byśmy z torbami poszli :P
    Uwierz, że im mniej, tym lepiej. Po kąpieli nie smaruje się niczym dziecka już. A z całą pewnością nie żadną oliwką Nivea czy J&J. Kremem również nie smaruje się pupki ot tak sobie.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuwejtonka wrote:
    Dziewczyny nagle odeszły wody i mam skurcze co kilka minut. Gbs dodatni więc jadę do szpitala

Trzymajcie kciuki
    Aaa trzymam kciuki! Jak to zrobiłaś? Powiedz :D

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Kas_ia Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuwejtonka wrote:

Trzymajcie kciuki

Kciuki zacisniete! Powodzenia ♡

w5wqdf9hk9ndsnvc.png
  • Nika312 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaf wrote:
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki, to już ostatnia prosta, niedługo będzie po wszystkim. :)

Mam pytanie do tych zestawow Tommee Tippee czy one sa z podgrzewaczem czy on jest osobbno? Te podgrzewacze chyba sporo kosztują?

Nie widzialam nigdzie z podgrzewaczem, wiec kupuje osobno. Mysle jeszcze nad sterylizatorem

Kas_ia Wózek świetny !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 18:43

Kas_ia lubi tę wiadomość

3jgxgywluivf3b0i.png
    atdc2n0aevz3e5ts.png
  • Kas_ia Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Kas_ia nigdy nie słyszałam o tym wózku, a jest piękny <3 odważna jesteś, że nie wiedziałaś, co dostaniecie :D

Av oby skurcze rozkręciły się same! :)

Wlasnie u nas one nie wystepuja a musze przyznac ze na zywo jest super! Najbardziej rozbawila mnie "klimatyzacja" gondoli ^^ normalnie od spodu sa pokretla i regulacja otworow i przeplywu powietrza. Mam nadzieje ze w czyszczeniu bedzie latwy - zwlaszcza spacerowka. I o dziwo ma mega amortyzacje a mieszkamy na osiedlu na wsi wiec drogi to mamy rozne... :) ja tam swierdzilam ze darowanemu w zeby sie nie zaglada i ucieszylabym sie z kazdego :)

ola_g89, Vlinder, Asiaf, p_tt lubią tę wiadomość

w5wqdf9hk9ndsnvc.png
  • Paulinda Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwejtonka, kciuki mocno zaciśnięte!

Natalia jasna sprawa, zgadzam się w 100% ;) ale jako matka wariatka mam już zapas "na później" czyli na najbliższe trzy lata jak termin ważności pozwoli haha :P

3i499vvjgx57zohf.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinda wrote:
    Kuwejtonka, kciuki mocno zaciśnięte!

Natalia jasna sprawa, zgadzam się w 100% ;) ale jako matka wariatka mam już zapas "na później" czyli na najbliższe trzy lata jak termin ważności pozwoli haha :P
    To ja mam zapas ubranek na rozmiar 74, 80. Wszystko nowe :D

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Paulinda Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas_ia wrote:
    Wlasnie u nas one nie wystepuja a musze przyznac ze na zywo jest super! Najbardziej rozbawila mnie "klimatyzacja" gondoli ^^ normalnie od spodu sa pokretla i regulacja otworow i przeplywu powietrza. Mam nadzieje ze w czyszczeniu bedzie latwy - zwlaszcza spacerowka. I o dziwo ma mega amortyzacje a mieszkamy na osiedlu na wsi wiec drogi to mamy rozne... :) ja tam swierdzilam ze darowanemu w zeby sie nie zaglada i ucieszylabym sie z kazdego :)
    W naszym adamexie też jest taka klima! Właśnie jak nam facet w sklepie prezentował to nie mogłam wyjść z podziwu ile funkcji mają teraz wózki ;)

3i499vvjgx57zohf.png
  • Paulinda Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    To ja mam zapas ubranek na rozmiar 74, 80. Wszystko nowe :D
    Tu jesteś lepsza, ja się jednak z nowymi zatrzymałam na 68 :P ale nic nie jest jeszcze przesądzone, ze smyka do mnie piszą że zaraz mi bon na 10 zł wygaśnie więc wypadałoby to wykorzystać :D A wiadomo że na 10 zł się nie skończy... :P

3i499vvjgx57zohf.png
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosmetyków nie kupowałam na zapas, ale ciuszków mam z dwa worki do rozmiaru 80... Ostatnio była promocja w kappahlu 3 za 2, to grzechem byłoby nie skorzystać :D
    Ze smyka jak była wyprzedaż to też wyniosłam zdecydowanie za dużo.
    W fajnych czasach żyjemy, że mamy dostęp do wszystkiego, niekoniecznie tego co niezbędne.

km5scwa1k0ojmmea.png
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosmetyków nie kupowałam na zapas, ale ciuszków mam z dwa worki do rozmiaru 80... Ostatnio była promocja w kappahlu 3 za 2, to grzechem byłoby nie skorzystać :D
    Ze smyka jak była wyprzedaż to też wyniosłam zdecydowanie za dużo.
    W fajnych czasach żyjemy, że mamy dostęp do wszystkiego, niekoniecznie tego co niezbędne.

agaafabka lubi tę wiadomość

km5scwa1k0ojmmea.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze co 4-5 minut, dzwoniłam do położnej i mam czekać aż będą co 3-4 minuty wtedy przyjedzie :) Boże... ile to będzie jeszcze trwało...

Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazy :)

p_tt, Av, Vlinder, KATARZYNACarm, ola_g89, Paulinda, Natalia1984, Izabelle, kasia1518, JustynaG lubią tę wiadomość

• aLunia Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki. W ogóle to podziwiam, że jeszcze macie głowę pisać na forum hehe. Dajcie znać po wszystkim. Oby szybko i sprawnie poszło. Szczęście jest blisko :D

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • Av Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwejtonka, trzymam kciuki!

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaafabka wrote:
    Skurcze co 4-5 minut, dzwoniłam do położnej i mam czekać aż będą co 3-4 minuty wtedy przyjedzie :) Boże... ile to będzie jeszcze trwało...

Co do ciuszkow to też mam już dużo na 74 i 80. Głównie smyk, 5 10 15, i nasze holenderskie sklepy gdyz był szał wyprzedazy :)

U mnie też znaczna część ciuchów to łupy wyprzedażowe.

agaafabka lubi tę wiadomość

km5scwa1k0ojmmea.png
  • KATARZYNACarm Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaafabka wrote:

Jak się cieszę że u Ciebie ruszyło jejku już coraz bliżej jesteś

201809135365.png
  • Vlinder Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaafabka wrote:

Rodzisz w domu??

Również zaczęłam kompletować rozmiary 74 i 80 póki co łapię okazje w sklepach :). Mała nosi rozmiar małe 56 więc zdążę dokupić. Może po drodze trafię na wyprzedaże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:13

bhywvcqgxdl0na75.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla13 wrote:
    Hehe jedno po drugim to najlepsze rozwiązanie, my kolejnej jesieni znowu startujemy :P

My tej zimy chcemy startować... choć mąż to już chce ... zobaczymy co na to moja gin jak jej w poniedziałek(6tyg po CC) oznajmie że już chce kolejne dziecko. Zakochałam się w Zosi na zabój i stwierdzam że ona jedna to za mało ☺

p_tt, Camilla13, Vlinder, Natalia1984, Izabelle, 100krotka30 lubią tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • Angel1988 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny!!! :)

bl9c8ribv6acupjv.png
‹‹ 1158 1159 1160 1161 1162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ