WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:My tej zimy chcemy startować... choć mąż to już chce ... zobaczymy co na to moja gin jak jej w poniedziałek(6tyg po CC) oznajmie że już chce kolejne dziecko. Zakochałam się w Zosi na zabój i stwierdzam że ona jedna to za mało ☺
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam nadzieję, że dziś dołączę do rodzących. Po 19 wyszłam z kontroli na ip. Musialam obiecać, ze o 22 wrócę znów na badanie bo szyjki już praktycznie nie ma, wchodzą wiecej niz 2 palce, resztki czopu wyciągnęła lekarka. O dziwo skurczy praktycznie nie czuje. Jeszcze godzinka w domu i lecimy.
KATARZYNACarm, Vlinder, Nika312, Kas_ia, agaafabka, Paulinda, ola_g89, Amy333, Natalia1984, JustynaG, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVlinder wrote:Rodzisz w domu??
Również zaczęłam kompletować rozmiary 74 i 80 póki co łapię okazje w sklepach. Mała nosi rozmiar małe 56 więc zdążę dokupić. Może po drodze trafię na wyprzedaże
KATARZYNACarm, kasia1518, Vlinder, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:No coś Ty, w szpitalu rodze ale oni sie nie spieszą z przyjeciem, najlepiej jak przyjedziesz z Rozwarciem 15 minut rodzisz i po 2h do domu
agaafabka lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:No coś Ty, w szpitalu rodze ale oni sie nie spieszą z przyjeciem, najlepiej jak przyjedziesz z Rozwarciem 15 minut rodzisz i po 2h do domu
Co tu się dzisiaj dzieje! Wszystkie zaczynaja rodzic! To jest dopiero dreszczowiec
Trzymam kciuki za sprawne akcje dziewczyny!!! -
Dziewczyny ja idę spać w dwupaku, spacer zaliczony sprzątanie też teraz czas męża wykorzystać seksualnie i czekać na rozwój akcji
Agaafabka trzymam kciuki i jutro jak się obudzę spodziewam się wiadomości że urodzilas .
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i rozwój akcji może jak Wy wszystkie urodzicie to przyjdzie czas na mnieVlinder, p_tt lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:W moim zawodzie, ze tak powiem nie opłaca mi się tak szybko, ale po roku to idealny układ, bo póki odbiore urlopy itp to będzie polowa listopada i wtedy znowu l4 i macierzyński.kasia1518
-
kasia1518 wrote:Też bym tak chciała bo to idealne rozwiązanie ale nikt mi nie da pewności że jak zachce być w ciąży to za miesiąc będę- o Zosie się staraliśmy 1.5roku więc teraz wolę wcześniej zacząć nawet jeśli miałoby się szybko udać
Boje sie trochę, że bedzie powtórka i kolejny wcześniak:-/kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Też bym tak chciała bo to idealne rozwiązanie ale nikt mi nie da pewności że jak zachce być w ciąży to za miesiąc będę- o Zosie się staraliśmy 1.5roku więc teraz wolę wcześniej zacząć nawet jeśli miałoby się szybko udać
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:A była już położna? Co mówiła? Cały czas myśle o Tobie
Co tu się dzisiaj dzieje! Wszystkie zaczynaja rodzic! To jest dopiero dreszczowiec
Trzymam kciuki za sprawne akcje dziewczyny!!!juz 4 razy biegunka była. Tyłek aż boli
Camilla13, Angel1988, Kas_ia, ola_g89, KATARZYNACarm, p_tt, Paulinda, Vlinder, Izabelle, kasia1518, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
Bożeeee przyjechałam na porodowke z 5 cm rozwarcia, pierwsza faza trwała 2 h,a druga jakieś 8 skurczy których nie pamiętam bo tak bolało, nie zdążyli nic podać. Jestem pocieta i poszyta, ale szczęśliwa, mała jest z nami, ma 53 cm i waży 3 kg
Położne nie mogły się nadziwić że to mój pierwszy poród. Teraz wzięli ja na badania, ja dwie h po porodzie wzięłam prysznic, szwy ciągną ale żyje))
Amy333, Camilla13, veritaserum, Paulla89, agaafabka, monika_86, Kas_ia, Asiaf, ola_g89, Natalia1984, Paulinda, Minns, Mari92, Left_ie, Mum2b, Vlinder, Izabelle, susełek, kasia1518, JustynaG, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
P.s
Nie miałam skurczy co 20-10 minut tylko od razu co 3-4, wody się nagle zaczęły saczyc i nie przestały, a ja nie czułam kompletnie nic, żeby coś się zbliżało...agaafabka, Natalia1984, ola_g89, Vlinder, Izabelle, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
nick nieaktualny
-
agaafabka wrote:Gratuluję i Zazdroszczę, ja już ledwo żyje przy skurczach...
Jak chodzę, to skurcze są co 4-5 minut, jak usiądę, to trochę rzadziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 02:35
agaafabka, Asiaf, ola_g89, KATARZYNACarm, Paulinda, Mum2b, Vlinder, Izabelle, kasia1518, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualny
-
kuwejtonka wrote:Bożeeee przyjechałam na porodowke z 5 cm rozwarcia, pierwsza faza trwała 2 h,a druga jakieś 8 skurczy których nie pamiętam bo tak bolało, nie zdążyli nic podać. Jestem pocieta i poszyta, ale szczęśliwa, mała jest z nami, ma 53 cm i waży 3 kg
Położne nie mogły się nadziwić że to mój pierwszy poród. Teraz wzięli ja na badania, ja dwie h po porodzie wzięłam prysznic, szwy ciągną ale żyje))
Mogę zapytać do którego szpitala trafiłaś?
-
kuwejtonka wrote:Bożeeee przyjechałam na porodowke z 5 cm rozwarcia, pierwsza faza trwała 2 h,a druga jakieś 8 skurczy których nie pamiętam bo tak bolało, nie zdążyli nic podać. Jestem pocieta i poszyta, ale szczęśliwa, mała jest z nami, ma 53 cm i waży 3 kg
Dziewczyny z rozpoczeta akcja trzymajcie sie i zycze szybkiego porodu!
Ja dzisiaj ciagle sie budze, krzyz mnie tak boli ze masakra i jakies skurcze sie pojawiaja! Ale mala sie bardzo malo rusza... -
Ale tu emocje!! Gratulacje kolejnym mamusiom :*
Leżę pod KTG, mam być na czczo. To chyba ostatni dzień w dwupaku. Żadne skurcze się nie piszą niestety. A ja miałam taką ogromną nadzieję na sn, że samo się zacznieByle do wizyty i już będę wiedziała.
Minns, Asiaf lubią tę wiadomość