WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem jak będzie jutro u mnie z czasem dlatego składam Wam dziewczyny radosnych, rodzinnych świąt spędzonych w miłej atmosferze
żeby ten nadchodzący rok był jeszcze lepszy niż ten aczkolwiek nie wiem czy się da bo 2018 przynajmniej dla mnie najwspanialszy bo się Aneczka urodziła
mamusiom niewyspanym życzę więcej przespanych nocy no i mam nadzieję że wątek nam nigdy nie upadnie i będziemy się wymieniać ciągle doświadczeniami
Wesołych ŚwiątIzabelle, ola_g89, Paulinda, Minns, Camilla13, KATARZYNACarm, 100krotka30, p_tt, kuwejtonka, promyczek 39, kasia1518, Aniajaa, Vlinder lubią tę wiadomość
-
I ja życzę radosnych Swiąt, wypełnionych śmiechem Waszych dzieci. Cudownej,rodzinnej atmosfery i wiele wiele wiele radości
veritaserum, ola_g89, Paulinda, Minns, Camilla13, KATARZYNACarm, 100krotka30, p_tt, kuwejtonka, promyczek 39, kasia1518, Marrgoo, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:My tak robimy w nocy około 3 bo wtedy śpi spokojnie do 8
Wciąga 120ml i nawet nie wie
pomaga delikatny masaż stawu zuchwowego.
My to samo tylko o 24. Zjada wtedy więcej niż w dzień
Wesołych świąt dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 15:59
Camilla13, Paulinda, ola_g89, Minns, KATARZYNACarm, 100krotka30, p_tt, kuwejtonka, Izabelle, kasia1518, Aniajaa lubią tę wiadomość
-
Nasza tez lepiej je na śpiocha. Z tym, ze cycka
Wesołych Świat dziewczyny! Dużo radości z dzieciątek, przespanych nocek i samych uśmiechów od naszych maluszków!żeby jakimś cudem 2019 był jeszcze lepszy niż ten rok. Chociaż dla nas to najwspanialszy rok w życiu
tak jak veritaserum mam nadzieje, ze wątek nigdy nie upadnie i będziemy mogły nadal dzielić się doświadczeniami. Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych rodzin
Minns, KATARZYNACarm, 100krotka30, p_tt, kuwejtonka, Izabelle, Camilla13, kasia1518, Marrgoo, Vlinder lubią tę wiadomość
-
My szczesliwie dojechalismy
. Podróż super, mały ruch, bejbik w aucie przesłał, obudzil sie jak zajechalismy pod dom. Teraz walczył dzielnie ze snem, ale udało sie go uspac.
KATARZYNACarm, 100krotka30, ola_g89, Izabelle, Camilla13, kasia1518, Marrgoo, Vlinder lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Dziewczyny spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia dla Was i Waszych najbliższych. Oby każdy nowy dzień przynosił nam same szczęścia, każda noc byla ta przespana i żeby zdrowie wszystkim dopisywalo
Moje małe skończyło dziś 4 miesiące. Czuje się spełniona jako matka i żona, moja rodzina dzieki cudowi w tym roku narodzonemu jest kompletna tym samym mam wszystko czego pragnelam niematerialnie na kilka marzeń muszę zapracowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 19:13
ola_g89, Minns, p_tt, kuwejtonka, Izabelle, Paulinda, Camilla13, kasia1518, Marrgoo, Vlinder lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Ja też Wam życzę spokoju i rodzinnej atmosfery w Święta, a w Nowym Roku wielu niezapomnianych chwil
Izabelle, Paulinda, promyczek 39, Camilla13, ola_g89, p_tt, kasia1518, 100krotka30, Marrgoo, Minns, Vlinder lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Życzę najpiękniejszych Świąt, cudownej atmosfery w gronie najbliższych, dla mnie to będą święta magiczne, bo spełniło się moje Marzenie o byciu mamą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 21:29
Camilla13, ola_g89, p_tt, kasia1518, Paulinda, 100krotka30, Marrgoo, Minns, kuwejtonka, Izabelle, Vlinder lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Życzę Wam pięknych, spokojnych świąt. Świąt które będą wyjątkowe dla każdej z nas! Radości, szczęścia, miłości, budowania własnych tradycji dla naszych dzieci, aby i dla nich za jakiś czas był to najpiękniejszy czas.
Naprawdę Wesołych, wesołych Świat!
P.S. Pierwsze święta z brudnymi oknami i bez upieczonych pierniczkow.
kasia1518, Paulinda, 100krotka30, ola_g89, Marrgoo, Minns, jatoszka, kuwejtonka, Amy333, Camilla13, promyczek 39, Izabelle, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Kochane Mamuśki i ja dołączam się do życzeń- zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie najbliższych - niech radość nie gaśnie w Waszych domach i sercach A Nowy Rok niech będzie jeszcze lepszy niż ten który za chwilę będziemy żegnać. Niech nasze pociechy będę zdrowe i dodają nam energii i motywacji do codziennych zmagań.
Ten 2018 rok był dla nas bardzo wyjątkowy -
doczekaliśmy się naszego ukochanego cudu, o Zosieńka to wyczekana córeczka; wprowadziliśmy się do własnego, wymarzonego domu, więc nie wiem czy kolejny rok będzie mógł być lepszy.
Pozdrawiam serdecznie Dziewczyny ☺Paulinda, Camilla13, 100krotka30, ola_g89, Marrgoo, Minns, kuwejtonka, promyczek 39, Izabelle, p_tt, Vlinder lubią tę wiadomość
kasia1518
-
No to ja też! Kochane dziewczyny, niech te święta będą dla każdej z nas magiczne, spokojne i pełne miłości. Mamy swoje dzieciaczki ze sobą, więc najlepsze prezenty już dostałyśmy
A ponieważ ciężko żeby nadchodzący rok był lepszy od tego który się kończy, życzę wam żeby był taki samNo i oczywiście, mam nadzieję że nasz wątek będzie trwał nie tylko w nowym roku, ale przez następne dziesięciolecia
Mimo tego że się nie znamy, często jesteście najlepszym wsparciem w tych czasem trudnych chwilach związanych z byciem mamą
100krotka30, Camilla13, ola_g89, Marrgoo, Minns, kasia1518, kuwejtonka, promyczek 39, Izabelle, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka30 wrote:Marrgoo jak wyniki? Wyjaśniło się coś?
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
A jak dajecie to mleko na spiaco to bierzecie do odbicia ?
Tez Wam zycze Wesolych swiat
Moi jeszcze spia a ja musiałam zabawic sie w Sw Mikolaja i polozyc prezenty pod choinkeIzabelle, Vlinder lubią tę wiadomość
-
jatoszka wrote:A jak dajecie to mleko na spiaco to bierzecie do odbicia ?
Tez Wam zycze Wesolych swiat
Moi jeszcze spia a ja musiałam zabawic sie w Sw Mikolaja i polozyc prezenty pod choinke -
Dziewczyny zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych.
Moja po nocnym jedzeniu próbowałam brać do góry aby jej się odbiło, ale z reguły nic z tego nie było;) także w nocy nie podnoszę, nad ranem już tak. Pieluchy też aktualnie nie zmieniam. Przez pierwsze dwa miesiące zmienialam( chociaż nie było potrzeby) ale tylko dziecko mi się rozbudzało i nie mogło zasnąć. Także aktualnie nie zmieniam, odparzeń nie ma i przynajmniej sen też ma lepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 08:28
Izabelle, Minns, Camilla13, 100krotka30, ola_g89, KATARZYNACarm, kuwejtonka, Vlinder lubią tę wiadomość