WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Najlepszości na te Święta i nadchodzący Nowy Rok:)
promyczek 39, Izabelle, Minns, Camilla13, 100krotka30, Aniajaa, ola_g89, KATARZYNACarm, kuwejtonka, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, choć te najważniejsze już chyba spełnione
I dużo cierpliwości, myślę że w nadchodzącym roku już może się przydać
Minns, 100krotka30, Camilla13, kasia1518, ola_g89, KATARZYNACarm, kuwejtonka, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjatoszka wrote:A jak dajecie to mleko na spiaco to bierzecie do odbicia ?
Tez Wam zycze Wesolych swiat
Moi jeszcze spia a ja musiałam zabawic sie w Sw Mikolaja i polozyc prezenty pod choinkeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 16:34
-
Marrgoo wrote:Tak wpadłam tylko napisać, że mamy pierwszego zęba!
Gratulujemy pierwszego zabkaPtzrczuwalas ze się pojawi, była malutka niespokojna? Bo ogólnie Haneczka chyba spokojna?
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Wow! Ciekawa jestem jak to będzie jak my dostaniemy. Trochę nie mogę się tego doczekać.
My w nocy nie odbijamy - jak ją podniose to oczy jak pięć oczy. A pampersa przebieram jak jest kupa i tylko przed karmieniem, jeśli zrobię to po to znowu oczy wielkie w ciemności lustrują pomieszczenie.
Kasia ale śliczna córeczka! -
Margo, nie rozumiem trochę zalecenia by dziecku podawać kleik w celu zwiększenia kaloryczności mleka. Przecież jeśli Hani je tyle co potrzeba to jak zwiększysz kalorycznośc porcji to zje mniej mleka. Mniej mleka oznacza mniej wartości odżywczych... Dzieci przyrastają skokowo, może zaraz Mała zacznie lepiej przybierać. A ile obecnie waży i mierzy? Jak stoi na siatce centylowej?
-
najśmieszniejsze jest to, ze nigdzie nie ma napisane, co jesli znajdzie tata
-
Dziewczyny, jeszcze życzenia ode mnie, wczoraj tyle się działo, że nie było kiedy napisać
. Przede wszystkim życzę Wam, maluszkom i rodzinom duuużo zdrówka. Szczęśliwie doczekałyśmy do tych świąt
. Pamiętam jak rok temu już powoli się domyślałam, że mała dzidzia we mnie rośnie, a teraz Bruno dokazywał przy wigilijnym stole. Wczoraj śnieg zaczął prószyć, a teraz za oknami biało i pada intensywnie
. Najpiękniejsze Święta. Przesyłamy buziaczki :*
https://zapodaj.net/images/317a246eca7a8.jpg
Izabelle, kasia1518, ola_g89, 100krotka30, Camilla13, Paulinda, p_tt, Vlinder, veritaserum, KATARZYNACarm, kuwejtonka lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Ja też życzę zdrowych wesołych Świąt:) cudowne chwilę nasze pierwsze wspólne święta
Nasz maluch cała wigilię przespal ale za to w nocy miał kilka pobudek..
Rok temu zaczynalam TEN szczęśliwy cykl- kto by pomyślał że za rok nasz skarb będzie z nami ♡
Camilla13, ola_g89, p_tt, Vlinder, Minns, 100krotka30, Izabelle, Paulinda, KATARZYNACarm, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zdrowych i pogodnych Świąt :)Samych cudownych chwil w gronie najbliższych. Uśmiechu od naszych dzieciaczków i jak najmniej zmartwień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 18:10
Camilla13, Minns, 100krotka30, ola_g89, gosias, Izabelle, kasia1518, Paulinda, p_tt, KATARZYNACarm, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam święta mijają u Was , bo u nas kiepsko mała wczoraj miała gorączkę 39stopni bez żadnych innych objawow przeziębienia jadła normalnie nie miała biegunki
Jedyne co od 2 tygodni się strasznie slini i 2 tygodnie temu miała katar teraz i ciągle wkłada rączki do buzi na dole zauważyłam takie białe kropeczki gdzie są dolne jedynki . Po tym jak jej podalam czopka dzisiaj mierzylam ten i ma 36 stopni. Nie wiem co o tym myśleć mam szczepienie na piątek ale nie wiem czy znowu gi nie odwołam będę dzisiaj mała obserwować. -
To może faktycznie od ząbków ta gorączka.
U nas spoko, mały chyba trochę sie rozpiescil od tego noszenia, ale nie ma źle, jak na tyle nowych bodźców jest naprawdę super. Teraz śpi w gondolce z szumisiem a my sie zbieramy powoli do kościoła z mężem.KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
No ja nie wiem jutro umówię się do lekarza tak czy inaczej , pierwszy raz taka wysoko gorączka się pojawiła więc coś napewno jest na rzeczy, mierzylam jej 1h temu to miała 37.4 więc trochę podskoczyla . Jak wstanie to znowu jej zmierze mam nadzieję że już 39 się nie pojawi , strasznie się martwię .
-
nick nieaktualnyNasz mały ślini się na potęgę, rączki non stop w buzi. A co do temperatury to on ciagle ma 37 do 38. Nie martw się, z tymi termometrami to tez różnie bywa, pokazują co chcą. My kupiliśmy taki z wyższej półki a juz kilka razy prawie doprowadził mnie do zawału.
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
Elektroniczne termometry niestety pokazują dość różną temperaturę w różnych miejscach. Najlepiej wiedzieć jaką dziecko ma temperaturę jak jest zdrowe,mierzoną tym termometrem na głowie i pod paszką.
Mimo wszystko z taką temperaturą iść do lekarza, z maluszkami nie ma żartów.
Zośka ślini się na potęgę. Nieraz kilka razy dziennie zmieniam jej kaftanik,taka wymoczona. Wszystko pakuje do buzi,a jak zabawki to oczywiście najszerszą stroną i zaraz się denerwujeCamilla13, KATARZYNACarm, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Tak ja poobserwuje mala jutro zadxwonie do lekarza na wizytę. Narazie goraczki nie ma ale ma 37.4 mierzona w pupie, jest pogodna. Zjada wszystko ale jest marudna A ślina cieknie jej strumieniem. Poobserwuje , ja miałam 2 dolne zeby jak miałam okolo 5,5 msc dzisiaj patrzylam na swoje zdjecia to zauważyłam, moja mama njie żyją żeby mogła mi powiedzieć dokładnie kiedy zaczęły wychodzić. Oby n ie była to żadna infekcja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny