WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W moją po szczepieniu nie wiem co wystąpiło... Budzi się jest ok ale po chwili dostaje napadów płaczu, takich że ciężko ją uspokoić. Wcześniej nie miałyśmy tak. A może to kolejny skok? Albo zęby? Nie wiem skąd to się wzięło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 16:30
-
U nas dziwnych napadow ciag dalszy
zawsze kolo poludnia i trwaja 30 minut
tak od nowego roku
jesc nie spac nie noszenie nie pomaga i zaczyna sie z nienacka
dziecko sie bawi siedzi w lezaczku i nagle placz
nie mam pojecia co jest i jak jej pomoc
-
nick nieaktualny
-
Nie polecam ceratki do przewijania z pepco. Byliśmy dzisiaj u prababci Bruna. Mały walnął kupę na ceratkę i ja na spokojnie wołam męża żeby prysznic włączył bo będzie szybciej. Wracam po ceratkę, podnoszę, a tam kropeczki kupki na prześcieradle... pomijając że zasmrodzilismy całą sypialnię
.
U nas gorszy okres chyba minął bo dzisiaj znowu mały był fajniutki. Niestety weekend się kończy, mąż wraca do pracy i będę większość dnia z małym siedziała sama. Ale jak jest w humorku to i tak jest fajniewrzesień 2018 - synek -
Minns mówisz o takim podkładzie składanym w kostkę w różne wzory? Np w jednorożce czy misie, w Pepco chyba kosztuje ok 10 zł. Jeśli tak, to ja jestem zadowolona, jeszcze nigdy nie przesiąkła, chociaż kupa ląduje na niej niemal za każdym razem. Nie wolno jej moczyć, bo się niszczy.
-
nick nieaktualny
-
My od początku używamy mat z Pepco. Jedna już się zużyła, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie mieliśmy żadnych przecieków
My kupujemy kubki z napisem. Znalazłam fajne na smalldesign.plWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:51
-
U nas dziś w nocy stan podgorączkowy 37.8 - wiedziałam że coś jest nietak bo Zosia padła o 20 (nie spała cały dzień od 7.20) I niby spała ale co chwilę się kręciła i wydawała jęki przez sen, obudziła się o 1 i tylko dałam buziaka w czółko i wiedziałam że jest rozpalona. Podalam czopek i temp spadła- albo to po piątkowym szczepieniu albo zęby idą bo ślinotok niesamowity choć nie widzę żeby dziąsła były czerwone czy opuchnięte. Na szczęście Mała cały czas pogodna i wali uśmiechy na prawo i lewo ☺
Wczoraj mnie zadziwila- mamy w salonie dywan z takim dłuższym włosiem, położyłam ja na brzuszku i trochę dalej zabawki - miala do nich za daleko to złapała że te włosy i zaczęła się podciągać do góry- cwaniara mała ☺KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:U nas dziś w nocy stan podgorączkowy 37.8 - wiedziałam że coś jest nietak bo Zosia padła o 20 (nie spała cały dzień od 7.20) I niby spała ale co chwilę się kręciła i wydawała jęki przez sen, obudziła się o 1 i tylko dałam buziaka w czółko i wiedziałam że jest rozpalona. Podalam czopek i temp spadła- albo to po piątkowym szczepieniu albo zęby idą bo ślinotok niesamowity choć nie widzę żeby dziąsła były czerwone czy opuchnięte. Na szczęście Mała cały czas pogodna i wali uśmiechy na prawo i lewo ☺
Wczoraj mnie zadziwila- mamy w salonie dywan z takim dłuższym włosiem, położyłam ja na brzuszku i trochę dalej zabawki - miala do nich za daleko to złapała że te włosy i zaczęła się podciągać do góry- cwaniara mała ☺ -
nick nieaktualny