WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:Dziewczyny czy zęby mogą wychodzić nie po kolei? Idzie nam, właściwie już prawie się przebił, ale to jest trójka albo czwórka na górze- ciężko tak stwierdzić który to jak nie ma jedynek, ale możliwe że idą tak nie po kolei?
-
jatoszka wrote:Dziewczyny a jak kaszka np z bobovity jest mleczno-ryzowa to jakie tam jest mleko modyfikowane ? Tzn jakiej marki ? Nan bebilon? Mozna to sprawdzic ?
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minns wrote:Dziewczyny jaką temperaturę ciała mają Wasze maluszki? Mój ma ok 37.2. Zawsze miał taką wyższą. I się zastanawiam czy inne tez mają. Czytałam że to normalna temperatura u niemowlaka.
My po szczepieniu, mała w 1,5 miesiąca przybrała 1 kg, teraz waży 7350KATARZYNACarm, Izabelle, p_tt lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn, które mają materiały od fizjoterapeuty z instruktażem ćwiczeń wspierających rozwój dziecka,czy zechcecie się nimi podzielić? Nie chce bazować tylko na tym, co jest w internecie, a do wizyty u fizjo jeszcze szmat czasu. Mój mail, gdyby któraś zechciała cos udostepnic, [email protected]
-
Izabelle wrote:no właśnie nie wiadomo,chyba lepiej kupić bezmleczną i zrobić na mleku,żeby posiłek był pełnowartościowy.
Izabelle, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość