WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
linka220 wrote:Hej dziewczyny Czy jest tu jakaś której nie bolą piersi? Ja mam powiększone i twarde ale w ogóle nie bolą dodam że na usg widziałam już zarodek przy pęcherzyku 3,4 mm i pulsowało serduszko
linka220 lubi tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Hej dziewczyny pytanko , o której wstajecie by zjeść pierwszy posiłek .?
Mnie po 6 budzi już takie burczenie brzuszka , ze szok .
Czasem uda mi się to przetrwać i wstaje po 8:)Malgonia, Rucola lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Nadzieja2018 wrote:Mnie tylko jak złapie mocniej ale żadnych żyłek ani jakiegoś powiększenia nie widzę czuje takie jakby zakwasy ale tylko jak mocniej złapie nie przeszkadza mi to w śnie czy noszeniu stanika. Który jesteś tydzień? Bo ja 5tc i 5dzien
Ja identycznie jak Ty Nadzieja 5+5 dziękuję za odpowiedź u mnie piersi też tak samo
-
Mnie bolaly piersi bardziej, teraz tylko przy dotyku
Co do jedzenia to musialam dzis o 6.30 juz banana wciagac bo spac mi nie dal.
Umowilam sie na wtorek do endokrynologa. Mysle ze wynik tragiczny nie jest ale bede spokojniejsza.linka220, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasW91 wrote:Asiek czyżbyś jeździła do dr Gawlika? Słyszałam, ze Szajner bardzo polecają
Ja co prawda już długo mieszkam w Krakowie, ale pochodzę z DębicyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 08:05
KasW91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Ja chodze do Ulmana i z czystym sumieniem polecam, natomiast na prenatalne umówiłam sie do Szajnera. Dla mnie nie ma konkurencji, jesli chodzi o prenatalne
-
Malgonia wrote:Mnie bolaly piersi bardziej, teraz tylko przy dotyku
Co do jedzenia to musialam dzis o 6.30 juz banana wciagac bo spac mi nie dal.
Umowilam sie na wtorek do endokrynologa. Mysle ze wynik tragiczny nie jest ale bede spokojniejsza.Malgonia lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Dziewczyny zaczynam się stresować ;( wczoraj spuchło mi całe dziaslo i zaczęło pulsować;( wyplukalam trochę szałwia i jest lepiej ale się boje że mam jakiś stan zapalny... Do dentysty uda mi się dostać pewnie dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wiecie co mogę jeszcze zażywać żeby jak najszybciej opuchlizna zeszła?
-
Czesiowa wrote:Dziewczyny zaczynam się stresować ;( wczoraj spuchło mi całe dziaslo i zaczęło pulsować;( wyplukalam trochę szałwia i jest lepiej ale się boje że mam jakiś stan zapalny... Do dentysty uda mi się dostać pewnie dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wiecie co mogę jeszcze zażywać żeby jak najszybciej opuchlizna zeszła?
-
Czesiowa wrote:Dziewczyny zaczynam się stresować ;( wczoraj spuchło mi całe dziaslo i zaczęło pulsować;( wyplukalam trochę szałwia i jest lepiej ale się boje że mam jakiś stan zapalny... Do dentysty uda mi się dostać pewnie dopiero gdzieś pod koniec tygodnia... Wiecie co mogę jeszcze zażywać żeby jak najszybciej opuchlizna zeszła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 08:31
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Asiek1214 wrote:No właśnie też o tym słyszałam , ze Szajner najlepszy jeśli chodzi o prenatalne w Rzeszowie Kurcze ciężki orzech do zgryzienia#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:To zalezy czy boli Ci tylko dziasło, czy od boku czy miedzy zebami. Jak naciskasz na zeba tego ze spuchnietym dziasłem to czujesz ból? Jak pijesz ciepłą herbatę to ból się nie nasila? Nie chce Cie straszyć ale jak przyczyną jest ząb to dentosept nic nie da, ale oczywiscie mozesz go stosować, tylko nie połykaj.
W aptece właśnie nie wiedziały czy mogę stosować i dały mi szałwię, boli mnie tak dziąsło z boku, a nie między zębami i jak naciskam na zęba to też mnie nie boli... Zrobiła mi się taka gulka na dziasle od środka i boję się że ropa mi podeszła a byłam w listopadzie na kontroli i było wszystko w porządku...;( -
Nadzieja2018 wrote:Mnie tylko jak złapie mocniej ale żadnych żyłek ani jakiegoś powiększenia nie widzę czuje takie jakby zakwasy ale tylko jak mocniej złapie nie przeszkadza mi to w śnie czy noszeniu stanika. Który jesteś tydzień? Bo ja 5tc i 5dzien
-
U nas w większym. Mieście jest świąteczną i weekendowa po OC stomatologiczna całodobowa poszukać j w necie i jedz bo stan zapalny jest niebezpieczny lepiej leczyć w ciąży zwłaszcza na początku
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Natalia1984 wrote:Mi się zwiększyły o rozmiar, wreszcie mam biust! Są takie nabrzmiałe, bardzo bolesne i wrażliwe.
Mnie tylko bolą narazie ale niestety się nie powiększyły a by się przydało;p -
Nadzieja2018 wrote:U nas w większym. Mieście jest świąteczną i weekendowa po OC stomatologiczna całodobowa poszukać j w necie i jedz bo stan zapalny jest niebezpieczny lepiej leczyć w ciąży zwłaszcza na początku
Chyba nie będę miała wyjścia jak mi nie zejdzie opuchlizna do wieczora to będę musiała się jutro wybrać, aż mi się nie dobrze robi na myśl że mam iść do sadysty... -
Czesiowa wrote:W aptece właśnie nie wiedziały czy mogę stosować i dały mi szałwię, boli mnie tak dziąsło z boku, a nie między zębami i jak naciskam na zęba to też mnie nie boli... Zrobiła mi się taka gulka na dziasle od środka i boję się że ropa mi podeszła a byłam w listopadzie na kontroli i było wszystko w porządku...;(
Szałwia tylko do płukania. Uważaj, by nie polykac, gdyż szałwia wywołuje skurcze. Podobnie jak czosnek...