WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mogę jutro iść do gina ( u mnie w mieście przyjmuje w poniedziałki) będzie to 6t4d czy poczekać jeszcze tydzień i iść w następny poniedziałek? Sama nie wiem co mam robić, jednak bardziej skłaniam się ku temu żeby poczekać jeszcze ten tydzień i na pewno już zobaczyć serduszko.
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Dziewczyny mogę jutro iść do gina ( u mnie w mieście przyjmuje w poniedziałki) będzie to 6t4d czy poczekać jeszcze tydzień i iść w następny poniedziałek? Sama nie wiem co mam robić, jednak bardziej skłaniam się ku temu żeby poczekać jeszcze ten tydzień i na pewno już zobaczyć serduszko.
MiSia :) lubi tę wiadomość
Justyna
-
Mum2b wrote:Ja mialam dziewczyny krwawienie wczoraj. Trwalo z 2 godziny. Bylam w szpitalu, maluch urosl i serce bije. Przyczyna krwawienia nieznana. Leze w domu, na razie przeszlo.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
MiSia :) wrote:Dziewczyny mogę jutro iść do gina ( u mnie w mieście przyjmuje w poniedziałki) będzie to 6t4d czy poczekać jeszcze tydzień i iść w następny poniedziałek? Sama nie wiem co mam robić, jednak bardziej skłaniam się ku temu żeby poczekać jeszcze ten tydzień i na pewno już zobaczyć serduszko.
Ja tak ze byłam w 6t3d i maleństwo miało 6,5mm i pięknie bijące serduszko:)MiSia :) lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782, MiSia :) lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Marzenka91 wrote:Ja powoli się żegnam z wami od rana plamienia byłam na IP dostałam krwotok beta hcg niska krwawie dalej jak podczas miesiączki ponoć ma zadecydować u mnie najbliższe 48h ale coś czuję że tutaj się zakończy poronieniem nie dostałam leków tylko no spe bo na to nie ma leków jeśli się zaczęło to lepiej jak się oczyszcze samoistnie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Av, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Asiek1214 wrote:Już po wizycie, pierwsza ulga ciąża w macicy jest zarodek wszystko w porządku 5.02 wizyta serduszkowa.. Miejmy nadzieję że już będzie
Asiek1214 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kadża wrote:Vlinder 27.02 .... 4 tygodnie jeszcze
Kadża lubi tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Marzenko Imienniczko ma
Wszystko będzie dobrze :* odpoczywaj dużo :*
Trzymam kciuki
Ja się najadłam „ obiadu na mieście „ i teraz leżę jak Opos i nie mogę się ruszyć Haha#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kurcze miałam ovu w 20 albo 21 dc nie jestem do końca pewna także przez pozna owulacje mogę jeszcze nie zobaczyć serduszka. Synek też jest z późnej owulacji i właśnie patrzyłam na usg to w 6t2d jeszcze nie bylo serduszka. Wydaje mi się, że teraz będzie tak samo. Strasznie mnie kusi żeby już się coś dowiedzieć i podglądnac maleństwo, ale jak teraz nie będzie to za dwa tygodnie będzie mi kazał przyjść dopiero. Chyba poczekam jeszcze ten tydzień, już tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze Chyba że mi się odmieni i pójdę
Vlinder, Marzena782, aLunia lubią tę wiadomość
-
Marzenka91 wrote:Ja powoli się żegnam z wami od rana plamienia byłam na IP dostałam krwotok beta hcg niska krwawie dalej jak podczas miesiączki ponoć ma zadecydować u mnie najbliższe 48h ale coś czuję że tutaj się zakończy poronieniem nie dostałam leków tylko no spe bo na to nie ma leków jeśli się zaczęło to lepiej jak się oczyszcze samoistnie
-
Asiek super wiadomość, bardzo się cieszę ☺
Marzenko trzymaj się obok tego szczęścia w tym wątku tyle smutku też
Dziewczyny jesteście wielkie, kciuki pomogły zaliczyłam na 4 i 5. ☺
Ale teraz cały czas leżę bo chyba po całym tygodniu pracy i weekendzie w szkole trochę brzuch mnie pobolewa.Vlinder, Kadża, Marzena782, CzterolistnaKoniczyna, natalinka, MiSia :), matkapatka, Asiek1214, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Agnieszkaaa88 wrote:Ja tez Mam takie pytanie Wiesz moze czy to normalne ze pierwsza wizytę u poloznej mam dopiero w 9tc.Troche sie denerwuje czy wszystko dobrze bo to moja pierwsza ciaza.
-
Herbata wrote:Asiek super wiadomość, bardzo się cieszę ☺
Marzenko trzymaj się obok tego szczęścia w tym wątku tyle smutku też
Dziewczyny jesteście wielkie, kciuki pomogły zaliczyłam na 4 i 5. ☺
Ale teraz cały czas leżę bo chyba po całym tygodniu pracy i weekendzie w szkole trochę brzuch mnie pobolewa.Herbata lubi tę wiadomość
-
Vlinder wrote:Pierwszą wizytę miałam u położnej w 8+5 tyg, a wczoraj 9+0 mialam pierwsze usg, jak pisalam wczesniej gdybym nie miala krwawienia pierwsze usg byloby w 12 tyg. Tutaj to calkiem normalna praktyka. Niestety nie pozostaje Tobie nic innego jak czekać
Dzieki, czyli tutaj to normalne. A wiesz moze jak jest z badaniami prenatalnymi przy podstawowym ubezpieczeniu? Zapewne platne tylko ciekawa jestem ile?