WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MiSia :) wrote:Kurcze miałam ovu w 20 albo 21 dc nie jestem do końca pewna także przez pozna owulacje mogę jeszcze nie zobaczyć serduszka. Synek też jest z późnej owulacji i właśnie patrzyłam na usg to w 6t2d jeszcze nie bylo serduszka. Wydaje mi się, że teraz będzie tak samo. Strasznie mnie kusi żeby już się coś dowiedzieć i podglądnac maleństwo, ale jak teraz nie będzie to za dwa tygodnie będzie mi kazał przyjść dopiero. Chyba poczekam jeszcze ten tydzień, już tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze Chyba że mi się odmieni i pójdę
Poczekaj, poczekaj Jeśli jeszcze nie będzie widać serduszka to będziesz się stresować niepotrzebnie, a za tydzień już na bank będzie. Szybko zleci.MiSia :) lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Agnieszkaaa88 wrote:Dzieki, czyli tutaj to normalne. A wiesz moze jak jest z badaniami prenatalnymi przy podstawowym ubezpieczeniu? Zapewne platne órych tylko ciekawa jestem ile?
-
Przepraszam, ze sie dzis malo odzywam, ale raz ze mnie ta sprawa z gorami zdolowala, maz mnie gania za siedzenie z komorka, a objawow nie mam dzis prawie wcale wiec wiecie same jak psycha wtedy siada.
Ale mysle o Was i mocno trzymam kciuki za Was wszystkue, zwlaszcza za te ktore przez krwawienia maja jeszcze wiecej stresu. -
Herbata wrote:Asiek super wiadomość, bardzo się cieszę ☺
Marzenko trzymaj się obok tego szczęścia w tym wątku tyle smutku też
Dziewczyny jesteście wielkie, kciuki pomogły zaliczyłam na 4 i 5. ☺
Ale teraz cały czas leżę bo chyba po całym tygodniu pracy i weekendzie w szkole trochę brzuch mnie pobolewa.
Gratuluję dobrych ocenHerbata lubi tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Kurcze miałam ovu w 20 albo 21 dc nie jestem do końca pewna także przez pozna owulacje mogę jeszcze nie zobaczyć serduszka. Synek też jest z późnej owulacji i właśnie patrzyłam na usg to w 6t2d jeszcze nie bylo serduszka. Wydaje mi się, że teraz będzie tak samo. Strasznie mnie kusi żeby już się coś dowiedzieć i podglądnac maleństwo, ale jak teraz nie będzie to za dwa tygodnie będzie mi kazał przyjść dopiero. Chyba poczekam jeszcze ten tydzień, już tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze Chyba że mi się odmieni i pójdę
MiSia :) lubi tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Ciemnowlosa wrote:Do jakiego lekarza wybrac sie z opryszczka wargowa? Do swojego ginekologa czy rodzinnego?
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Justyna2212 wrote:Ja mam jakiś nacisk na nerw w biodrze od 3 dni. Wieczorami mnie łapie taki bol, coś na wzór rwy kulszowej. 13 lutego mam wizytę u Gin, muszę zapytać czy da się coś z tym zrobić.
Justys , która to będzie twoja wizyta ? U Gin ?. 1czy2:)???4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Malgonia wrote:Przepraszam, ze sie dzis malo odzywam, ale raz ze mnie ta sprawa z gorami zdolowala, maz mnie gania za siedzenie z komorka, a objawow nie mam dzis prawie wcale wiec wiecie same jak psycha wtedy siada.
Ale mysle o Was i mocno trzymam kciuki za Was wszystkue, zwlaszcza za te ktore przez krwawienia maja jeszcze wiecej stresu.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021