WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
86monia wrote:A nie prędzej zęby? my mamy kraba z tej serii
.
Ooo i synek kończy dzisiaj 7 miesięcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 08:25
veritaserum, p_tt, Hedgehog, Izabelle, susełek, ola_g89 lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
KATARZYNACarm wrote:Camilla współczuję sytuacji , aż nie do pomyślenia że takie coś moze się przydarzyć, aż strach , ale najważniejsze że opanowałas sytuację,
U nas znowu kolejna noc nie przespana, Natalia tylko marudzi ...
Ja jednak znowu jelitowki się nabawilam niestety te wymioty i wymioty A dzisiaj biegunka, mąż jedzie do polskiego sklepu żeby kupić stoperan jeżeli znowu nie przejdzie to w poniedziałek pójdę do lekarza.
Moja Natalka nie lubi jeść chlebka , jak tylko wejdzie jej okruszek to odrazu odruch wymiotny 🙄 jakieś rady jak przekonać dziecko do większych kawałków?za jakiś czas spróbuj ponownie
-
A u nas bylo marudzenie , brak apetytu 4dni, dziąsła cały czas rozpulchnione (aż nawet ta super pediatra stwierdziła że już ładnie są przygotowane), były czerwone krwiaczki na dolnych dziąsłach... A zębów jak nie było tak nie ma - już tak na nie czekam. Dziś śmiałam się do męża że 10mcu się może doczekamy ☺
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
kasia1518
-
A ja jestem w szoku
moja wczoraj zjadla mleko kolo 13 i obiadek o 18 bo musialam zamienic kolejnosc i jak usnela o 21 to spala do 5.30
myslalam ze obudzi sie kolo 22 , chcialam sprobowac dac jej mleko na spiocha ale nadal sie boje
a ona chyba byla taka wymeczona ze nawet jesc nie chciala
-
nick nieaktualny
-
My po drugiej dawce bexero, na szczęście nie było dramatu w przychodni, nawet obyło się bez cycopocieszacza
Najpierw były tygodnie, pełne miesiące, pół roku a zaraz będziemy roczki wyprawiac. Kurcze trochę za szybko to wszystko leci.
Minns, Izabelle, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
P_tt ja się już roczku nie mogę doczekać, może to głupio zabrzmi ale chciałabym już żeby Natalka była większa, żeby była bardziej już świadoma... więcej rzeczy można było by zrobić 😏 A baby czas strasznie leci mi powoli . Może później będę inaczej pisać, lecz jak narazie marudzę mojemu T ,""kiedy Natalka już będzie duza" o on tylko mówi "uspokoi sie daj dziecku urosnąć "🤣🤣🤣🤣🤣
Hedgehog, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
p_tt wrote:My po drugiej dawce bexero, na szczęście nie było dramatu w przychodni, nawet obyło się bez cycopocieszacza
Najpierw były tygodnie, pełne miesiące, pół roku a zaraz będziemy roczki wyprawiac. Kurcze trochę za szybko to wszystko leci.
Po jakim czasie podawałas druga dawkę- 2mc jak zaleca producent?
My w przyszłym tyg mamy pierwsza dawkę, ale nasza super pediatra powiedziała żeby druga dawkę podać po 3 albo 4mc - że wie że producent zaleca inaczej ale dłuższa przerwa wpływa na lepsze przyswojenia szczepionki i że ogólnie ma to być zmienione w programie szczepień- ta kobieta siedzi w jakieś komisji co ustalają programy szczepień. I teraz tak myślę czy się jej posłuchać, ale chyba tak zrobię jak mówiłakasia1518
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak u Waszych maluchów wygląda kwestia neutrofili w morfologii, chodzi mi o wartość ilościowa a nie procentową. U nas waha się od 0,9 do 1,2 i dostaliśmy właśnie skierowanie do hematologa. A w związku z wczorajszą sytuacja na wszelki wypadek skierowanie do neurologa.
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Dziewczyny jak u Waszych maluchów wygląda kwestia neutrofili w morfologii, chodzi mi o wartość ilościowa a nie procentową. U nas waha się od 0,9 do 1,2 i dostaliśmy właśnie skierowanie do hematologa. A w związku z wczorajszą sytuacja na wszelki wypadek skierowanie do neurologa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 17:01
kasia1518
-
Ja też zaszalałam w h&m a ciągle sobie obiecuje, że już nic więcej nie kupię. Wiki z rozmiaru 68 niektórych rzeczy nie miała ani razu...
Zobaczycie jak ten czas zleciał i aż się zatęskni za tym czasem, chociaż doskonale was rozumiem.veritaserum lubi tę wiadomość