WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KasW91 wrote:Dziewczyny macie może zainstalowane w telefonach jakieś aplikacje ciążowe?
Ja ściągnęłam sobie Hi Mommy! i Happy Baby, ale to chyba nie jest to czego oczekuje (chociaż sama nie wiem co chciałabym znaleźć w takiej aplikacji)
ja mam dzie "moja ciażą" i "mój kalendarz ciąży"
pobrałam jak przeczytałam, ze nie będzie w ogóle dostępu do kalendarza tutaj a ja notowałam tu wszystkie wizyty.
w sumie też nie jestem nimi zachwycona, ale też cieżko mi zdefiniować czego dokładnie bym od nich oczekiwała. -
ja sobie zainstalowałam Happy Baby, ale jeszcze za krótko się nią "bawię" żeby ocenić
-
Av wrote:W zeszłym tygodniu tak miałam, pomagało mi cały czas wolne jedzenie np. wafli ryżowych i owoców (mandarynki i winogrona). Także mleko z miodem, ale to może być moja specyfika. Po imbirze robiło mi się jeszcze gorzej.
-
Malgonia wrote:ja mam dzie "moja ciażą" i "mój kalendarz ciąży"
pobrałam jak przeczytałam, ze nie będzie w ogóle dostępu do kalendarza tutaj a ja notowałam tu wszystkie wizyty.
w sumie też nie jestem nimi zachwycona, ale też cieżko mi zdefiniować czego dokładnie bym od nich oczekiwała.
Ja usunęłam kalendarz tutaj bo nie mogłam pisać kalendarz na belly i koleżanka poleciła mi by usunąć kalendarz i zaznaczyć od nowa pozytywny test a tu lipa bo nie miałam konta premium. Za Waszą namową napisałam wiadomość do administratorów z prośbą o przywrócenie kalendarza z tej podstawowej wersji bez premium i poza przywróceniem zrobili mi też premium na rok za free przez to że jestem na belly już od dawna ;PMiSia :), JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja posiadam apke BabyApp i sobie chwale
A to tak na osłodę życia Dziewczynki kocham robić smakołyki mojej rodzinie „ sama nie przepadam „ ale najpiękniejszym widokiem dla mnie jest gdy rodzina jest zadowolona z mojej kuchni a mam 24 lata
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/328ef1392f55.jpg ddMarlena, Malgonia, MiSia :), Paulla89, matkapatka lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
MiSia :) wrote:Ja w ciąży z synkiem miałam smaki bardziej na słodkie, zawsze na śniadanie jadłam kanapki z domowym dżemem truskawkowym i szklanka kakao, a teraz na słodkie patrzeć zbytnio nie mogę ale za to do mięsa mnie ciągnie strasznie dzisiaj zjadłam płatki to wydawały mi się takie słodkie ( a nie slodze niczego) że stałam nad klozetem odrazu, strasznie mi było niedobrze ale nie wymiotowalam na szczęście. W ogóle inaczej się czuję niż w pierwszej ciąży
Ja ostatnio narobiłam sobie smaka na czekoladę i leży nietknięta w szafce... Teraz popijam kakao a po Twoim wpisie o mięsie tak sobie pomyślałam że chyba idę poszukać lodówce kiełbasyMiSia :) lubi tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Ja posiadam apke BabyApp i sobie chwale
A to tak na osłodę życia Dziewczynki kocham robić smakołyki mojej rodzinie „ sama nie przepadam „ ale najpiękniejszym widokiem dla mnie jest gdy rodzina jest zadowolona z mojej kuchni a mam 24 lata
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/328ef1392f55.jpg dd
Mmmmm... Wyglądają jak prosto z cukierni!Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Odstaw winogrona, podobno uszkadzają serce płodu.
Malgonia, Rucola lubią tę wiadomość
Leon
-
Av wrote:Czytałam, że szczyt mdłości przypada na 8/9 tydzień a potem łagodnieją. U mnie sie to zgodziło co do dnia, bo najgorzej miałam w nocy na początku 9 tygodnia. Teraz jest coraz lepiej z mdłościami ale z kolei jestem głodna non-stop. Nie jestem w stanie się najeść. I wciąż mnie odrzuca od wielu produktów.
Z jedzeniem mam tak samo Mogłabym jeść i jeść -
Jestem dziewczyny po wizyci u dentysty... Mam stan zapalny ale ropień naszczescie sam pękł... Narazie mam dalej płukać dentosept em i szałwia a jak opuchlizna wróci to mam przyjść po antybiotyk... ;(
-
Czesiowa, no i nie jest źle, zobaczysz, że przejdzie.
Ja pamietam, ze przy naprawde powaznym zapaleniu poradzilam sobie z plukanka eludril, ale nie wiem czy jest w ciazy dozwolona. -
Marzena782 wrote:Witam dziewczyny w kolejnym Dniu ciąży:))))
Rucola - dziś będę z M oglądała i prześle koniecznie link
Alunia to na kiedy wizyta ? :* pozdrawiam
W piątek mam chociaż cały czas sprawdzam czy coś się zwolni. -
Witam się dziewczyny i ja z wami dzisiaj
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki.
Dziś tuż przed praca dostałam od znajomych rzeczy i przerwy po ich dzieciach( chłopiec i dziewczynka rok po roku) ciuszki bujaczki wiec jak przyjdę z pracy będzie co przeglądać troszkę szybko ale mówią ze trzymać nie mogą a przecież nie wywala wiec dali nam jużMalgonia, aLunia, Vlinder, MiSia :), Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum ,Mamaligi trzymam za was szczegulnie kciuki musi być dobrze .
Kadża fajnie że dostałaś tyle żeczy dla maluszkaveritaserum, Rucola, MamaIgi lubią tę wiadomość
-
Ja dziś cały dzień jestem przemęczona
Robiłam te paczki i zaczęłam się trząść .... szybko zrobiłam ciśnienie trochę za wysokie,
Musiałam szybko zjeść bo myślałam ze padnę z głodu ..
Zjadłam znów wszystko Ok z ciśnieniem
Cały dzień brzuszek daje się we znaki , trochę po kłuje , coś pociągnie .. non stop tak samo
Pewnie dzidzia się odzywa ze RośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 16:37
Rucola lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Ja dziś cały dzień jestem przemęczona
Robiłam te paczki i zaczęłam się trząść .... szybko zrobiłam ciśnienie trochę za wysokie,
Musiałam szybko zjeść bo myślałam ze padnę z głodu ..
Zjadłam znów wszystko Ok z ciśnieniem
Cały dzień brzuszek daje się we znaki , trochę po kłuje , coś pociągnie .. non stop tak samo
Pewnie dzidzia się odzywa ze Rośnie
A mierzylas sobie kiedys cukier? Moja mama jest cukrzykiem i czasem jak jej cukier spadnie to ma takie ataki ze jej slabo i sie trzesie i w ogóle.