WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaIgi wrote:Witaj frezyjciada:)
Kurde, wybtu o badaniach, a ja juz pol litra lodow zjadlam
Lody mogłyby być. Choć ja bym zjadła kilo frytek... no ostatecznie chipsow.MamaIgi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:A tak podpytam ściagasz hybryde ze względu na ciąże? ja właśnie zdjęłam i już też nie chce robić, jednak to chemia. Ale tak sobei myślę, że pewnie przesadzam, heh;-) sama juz nie wiem:)
Jakos zapal na robienie mi przeszedl ... na nogach moge zwyklym lakierem tez sie dlugo trzyma.. u rak sciagnelam bo sie naczytalam ze to zle na poczatkowym etapie.. a robilam juz zele dlugo i chce zeby paznokcie troche odpoczely..Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:
A i pytalam o te klucia. No powiedzial, ze to niby normalne, ale brac nospe i apap bo lepiej zeby nie bolalo.
Malgonia, te kłucia, bóle są normalne. Macica się rozciąga.
Na razie nie mam bóli brzucha ale gin mnie uprzedził, że mam "tyłozgięcie macicy" i pewnie za 2 tygodnie to bez nospy się nie obejdę. No i zalecił bym wtedy leżała na brzuchu! Tak, na brzuchu.
CzterolistnaKoniczyna wrote:U mnie z rana znów mega mdłości. Rano, pół h przed śniadaniem biorę lek na tarczycę. Zastanawiam się jak na dłuższą metę uda mi się to pogodzić z przytulaniem porcelany..
Ja wizytę mam jutro. Nie mogę się doczekać.
Mam ten sam problem. Ale w związku z tym, że każdej nocy budzę się na siusiu - to od razu łykam tabletkę (zazwyczaj koło 3-4 w nocy). Niestety, rano nie jestem w stanie pół godziny być na czczo.
-
veritaserum wrote:Ja juz po wizycie. Wiesci sa dobre i zle. Dobre to takie ze maluch rosnie ma juz 1,60 cm i serduszko bije. ZLE to takie ze krwiak sie w ogole nie wchlonal ani nic , jest jeszcze chyba wiekszy ale lekarz mowil ze niby daleko od dziecka. I nie zagraza... ale sie podlamalam. Tyle lekow , lezenia plackiem i nic. Mam caly czas sie oszczedzac i wierzyc ze bedzie dobrze.
-
veritaserum wrote:Ja juz po wizycie. Wiesci sa dobre i zle. Dobre to takie ze maluch rosnie ma juz 1,60 cm i serduszko bije. ZLE to takie ze krwiak sie w ogole nie wchlonal ani nic , jest jeszcze chyba wiekszy ale lekarz mowil ze niby daleko od dziecka. I nie zagraza... ale sie podlamalam. Tyle lekow , lezenia plackiem i nic. Mam caly czas sie oszczedzac i wierzyc ze bedzie dobrze.
Jesteśmy z Tobą, ten wątek już zakończył swoje smutne żniwa teraz musi być już tylko dobrze ☺Malgonia lubi tę wiadomość
-
veritaserum najważniejsze, że dzidziuś żyje i rośnie, skoro lekarz mówi, że krwiak nie zagraża i jeśli jemu ufasz to nie zamartwiaj się za dużo. Negatywne myśli nie są wskazane zwłaszcza w ciąży. Odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Zazdroszczę Wa dziewczyny, że możecie jeść, u mnie każdy posiłek ląduje w toalecie.
-
nick nieaktualny
-
Tasia86 wrote:Moja rodzina tez już sie domysla. Po imprezie u mojej mamy na dzien babci bratowa napisala do mnie czy przypadkiem kolejny potomek nie jest w drodze, bo nie pilam wina! No kurde co za kraj alkoholikow, nawet wina odmowic nie mozna, bo od razu posądzają o ciążę
Jakiś czas temu (jeszcze w ciąży nie byłam), odmówiłam wina (po prostu nie miałam ochoty). Miesiąc później teściowa komentarz w stylu "Sąsiadka pytała mnie czy Justyna jest w ciąży, no i powiedziałam, że nie wiem no bo przecież ostatnio wina nie piłaś...".
W Sylwestra udało mi się zakamuflować przed przyjaciółmi.
a w święta ciągle byłam kierowcą więc mogłam odmawiać i nie budziło to podejrzeń.Vlinder, nadulek lubią tę wiadomość
-
Haha. Mnie to te sasiadki najbardziej rozwalaja swoją drogą to ciekawa jestem ilu osobom moja mama sie juz pochwalila.
A ja mam takie wzdecie, ze wygladam jakbym juz byla w 5 miesiacu i nie moge oderwac wzroku od swego odbiciaJustynaG lubi tę wiadomość
-
W końcu i ja mogę się pochwalić ze widziałam bijące serduszko Dziś z Om 7 i 1 ,a z usg 6tydz5dn,zarodek mam 7,5 mm ♥ Mam mdłosci juz całe dnie ,i czasem cos tam mnie zakłuje,a jeszcze dodatkowo bol gardła mnie zaatakował.
matkapatka, KasW91, Marzena782, JustynaG, CzterolistnaKoniczyna, Herbata, Rucola, nadulek, aLunia, Siwulec, Vlinder, Asiek1214, paulka86, Izabelle, Antonina38 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥