WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia haha ja też czuje się teraz jak cwaniak 🤣 Piotruś się buntuje ale większość tzeczyvdaje mu się wytłumaczyć, Patryś to taki mały pozytywny Miś co płacze tylko z głodu i zmęczenia. Śmigam dobę i z nim po mieście bez stresu. Piotruś to od początku pokazywał rogi 😋
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
To Ty Camilla jesteś w lepszej sytuacji niż ja, bo u mnie odwrotnie się ułożyło. Gabrysia ma już więcej siniakow niż Zosia od urodzenia, nogi poobijane , nos zdarty, między oczami zarysowane ... nic się nie uczy na błędach, może 5 razy się uderzyć, chwilę poplacze i dalej wstaje robi to samo po raz szósty. Wszystko ściąga, rzuca co jej wpadnie w ręce, pcha się na schody, taki wulkan że ledwo nadążam za nią, a tylko raczkuje i zaczyna chodzić przy meblach . Strach pomyśleć co będzie dalej. A je ... więcej niż ja 😊 Zosia przy niej to taka delikatniutka ,ostrożna, nie może mieć sinaka , polezy w miejscu, posiedzi spokojnie obejrzy książeczkę...naprawde są tak inne zarówno jeśli chodzi o wygląd i charaktery 😊kasia1518
-
Alunia bardzo współczuję. Mam nadzieje ze szybko sie uporasz z zapaleniem. Co do kp i funkcjonowania rozumiem Cie w zupelnosci. Jestem bardzo za kp, a ja boje sie jak to wygladac bedzie z 2, 5 letnia Ania i malenstwem. Nie bede mogla sobie vhyba pozwolić na leżenie z cyckami na wierzchu non stop... Rozumiem Cie. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.
Co do końca kp a polepszeniu snu no to u nas tex tak wyszlo. Moze to po prostu dojrzałośc Ani pod tym wzgledem i zbieg okolicznosci. Nie pije zadnego mleka. Noce mamy praktyczne kazda przespana od średnio 21 do 6.30 - 7.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Verita my też. Karmiłam ją 16 miesięcy i właściwie 4 ostatnie to były dla mnie udręką, chciała spać z cyckiem w buzi. A jak ją odstawiłam to wiadomo, bywają gorsze nocne, ale przeważnie śpi w swoim pokoju 20-6:30/7.
A na kiedy masz termin?Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Jejku Veritaa jak ja Ci zazdroszczę z tymi nocami. Y nas jest tak źle, że nigdy takich kiepskich nocy nie było. Budzi się i sama nie wie czego chce. Mimo że mąż wstaje to ja i tak za każdym razem się budzę. Przy lepszych nocach budzi się koło 3.30- 4, a z reguły koło 2 i mąż potrafi po 5 razy wstawać w ciągu godziny. Ale np później znowu po 5 śpi bardzo dobrze i tak do 8-9.
Zastanawiam się czy tego sikania nie przeżywa, bo często budzi się i chce sikać albo mówi Mimi. W ciągu dnia naprawdę super jest , może raz w tygodniu jej się zdarzy zrobić w majtki, bardziej że zapomni zawołac. W nocy ma pampersa, ale zawsze jest suchy. Jak chce mleko to idzie z mężem je robić i wtedy sama też wola. Chyba się bardzo przejmuje tym żeby nie zasikać mimi albo pepykasia1518
-
Kasiu mozliwe. U nas sikanie na nocnik to jeszcze naprawde odlegly temat. Ania totalnie nie jest gotowa.
Kuwejtonka z ostatniego usg termin wychodzil mi na 29.01 z ostatniej miesiaczki na 1.02kuwejtonka lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
U nas sikanie różnie, jak ją puszczam z gołym tyłkiem to się stara, ostatnio był progres i fajnie robiła do kibelka. Moja siostra zostala z Pola na dwie godziny to odpieła sobie pampersa i nasikała obok. Ładnie zawołała i pokazała co zrobiła. A kupę to mamy w 75% na kibelek woła i robi, no chyba, że nie zdąży to od razu woła, żeby ją przebrać.
Także powoli wchodzimy w ten etap. -
U nas kupa wolałana w 100%, podchodzi i wola "mamuś sisi" właśnie ona ba wszystko wola sisi, siku w 95%, zdarza jej się zrobić ale już rzadko. Najlepsze są z nią "dyskusje", bo jak się pytam, chcesz siku ? Ona odpowiada że nie, więc jej mówię żeby pamiętała że ma mimi/Peppe, a ona do mnie ... pierzesz ( mówi mama pie), na co ja odpowiadam, że dzisiaj nie piore , a ta cwaniara mi mówi, to jutlo 😀 tak mi się zawsze chce śmiać.
Ostatnio zaczęła mówić mamuś, tatuś... i teraz do wszystkich osób dodaje "uś, mówi babuś, nianiuś... oczywiście jak tylko coś chce albo nabroikuwejtonka, JustynaG, 100krotka30 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Oo własnie weszłam sprawdzić czy sa wiadomości od ciebie verita. Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, no i parka cudnie ❤ gratuluję 😁
-
No tak jeszcze nie na 100 % ale w 3 roznych ujęciach mowil ze chlopak.
Ja sie zaczynam czuc super jak młoda bogini hahsha. Dolegliwości powoli odchodza w niepamięć
Dzieki dziewczynyola_g89, aLunia, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Dziewczyny jednak poszłam dziś, bo moja lekarka idzie na urlop.
Wg USG to jest 6 tydzień, kropek ma 3 mm i już biło serduszko 🥰
Trzymajcie proszę za nas kciuki!kasia1518, Izabelle, 100krotka30, ola_g89, p_tt, veritaa, JustynaG, Camilla33 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021