WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas idą piątki... do tego jakiś bunt 2latka i samej włączyło się w nocy żeby się nie zesikac. Śpi gorzej jak Gabrysia . W nocy odstawia jazdy ... że chce spać z nami, jak ją mąż dziś przyniósł o 4 to zaczęła się drzec ze chce do swojego pokoju. Ciągle chce mleko, a w ogóle go nie pije ( smoka chce pogryźć przy zębach) i oczywiście musi iść to mleko robić razem z tatą, bo inaczej płacz. O 2 i 5 płacz i krzyk ze chce siku i nie chce pampersa tylko Pepe. Chodzi mając na sobie 2 pary majtek bo chce mieć i myszke miki i Pepe, jak się któreś sciagnie to płacz. Gabrysi zabiera wszystkie zabawki i oczywiście w danym momencie chce bawić się akurat tym co Gabrysia ma w ręku, nie da się tej to płacz. Ale tak płacze że normalnie grochy lecą. Na szczęście póki co bez rzucania na podłogę. Choć wczoraj u babci jej coś nie podpasowało i rozrzuciła borówki u babci w salonie i zaczęła je deptać.
Także mamy przeboje teraz z Zosia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2020, 12:18
kasia1518
-
Dziękuję za wyrazy współczucia, tak jak to Verita napisała jak widzę swój rocznik, albo młodsze osoby chore to mnie ciarki przechodzą. A szwagier był z 89 rocznika.
Pola jak się obudzi to mówi "mama wstajemy",albo jak mnie woła, a jestem zajęta to przychodzi, chwyta za ręke i mówi "no chodź już". Od wczoraj nie chce jeść wszystko robi ble i wypluwa 🤦♀️
Nocnik u nas się nie przyjął, korzysta z nakładki na sedes, ma taką ze stopniem i tak robi kupę, siku czasem zawoła, czasem zdejmie pampers i nasika na podłogę i też zawoła, a jak ma spodenki to zrobi do pampersa. -
kasia1518 wrote:U nas idą piątki... do tego jakiś bunt 2latka i samej włączyło się w nocy żeby się nie zesikac. Śpi gorzej jak Gabrysia . W nocy odstawia jazdy ... że chce spać z nami, jak ją mąż dziś przyniósł o 4 to zaczęła się drzec ze chce do swojego pokoju. Ciągle chce mleko, a w ogóle go nie pije ( smoka chce pogryźć przy zębach) i oczywiście musi iść to mleko robić razem z tatą, bo inaczej płacz. O 2 i 5 płacz i krzyk ze chce siku i nie chce pampersa tylko Pepe. Chodzi mając na sobie 2 pary majtek bo chce mieć i myszke miki i Pepe, jak się któreś sciagnie to płacz. Gabrysi zabiera wszystkie zabawki i oczywiście w danym momencie chce bawić się akurat tym co Gabrysia ma w ręku, nie da się tej to płacz. Ale tak płacze że normalnie grochy lecą. Na szczęście póki co bez rzucania na podłogę. Choć wczoraj u babci jej coś nie podpasowało i rozrzuciła borówki u babci w salonie i zaczęła je deptać.
Także mamy przeboje teraz z Zosia . -
My mamy takie dwa zestawy , drugi z Peppa. Ale nie dosięgnie sama do toalety, jedynie ręce umyje jak podstawi przy umywalce
https://allegro.pl/oferta/nakladka-miekka-sedesowa-do-toalety-podnozek-pod-8765296606?snapshot=MjAyMC0wNS0wOFQwNzo1NDo1OC4yMDZaO2J1eWVyOzc2NjI0MDM2YzI3OTg5ZTFiNWUyZDExZGQ1ZDQzYzg1YzY5YmY5NDJhNjY4ZmRkODQxNDZlNjlhMmFhM2E5YWY%3DCamilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Dziewczyny, muszę bo się uduszę! Wiem, że to wcześnie, ale wczoraj wysikałam dwie kreski, a dziś beta hcg ponad 200. Trzymajcie kciuki proszę!
100krotka30, kasia1518, ola_g89, aLunia, p_tt, veritaa, Izabelle, JustynaG, Minns, Camilla33 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Kuwejtonka gratulacje ❤️ Ściskam mocno!
A ja mam wiadomość dla wrześniowych cioć. Urodziłam 14.07. o 21:47 ❤️ Udało się spełnić marzenie o porodzie siłami natury. ❤️ Alicja wazy 3510g i mierzy 54cm. Kawał dziewczyny jak na 38+5. Niestety byłam nacięta, a jeszcze peklam. Ale było warto! Jak dojdziemy do siebie to napisze więcej.kuwejtonka, aLunia, p_tt, veritaa, 100krotka30, kasia1518, Izabelle, JustynaG, Minns, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Kuwejtonka ogromne gratulacje!! Bedzie dobrze!
Ola super super bardoz sie ciesze. Tulcie sie z Alicja a my czekamy na wieksze sprawozdanie!! I prosze o porownanie porodu SN a Cc z Twojej perspektywykuwejtonka, ola_g89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wiecie co. Chyba ciężko mi porownac, bo przez to pęknięcie (A mam niestety 3 stopnia) gorzej dochodzę do siebie niż po cesarce. Ale gdyby nie to to zdecydowanie szybciej jest się sprawnym po SN. Ogolnie magiczne doświadczenie, ale bolało strasznie. Jeśli porównywać moje dwa porody to zdecydowanie lepiej było po pierwszym. Teraz jestem z siebie mega dumna, ze dałam rade. Bez znieczulenia... bo akcja poszła tak szybko, ze nie zdążyli... 🤷♀️
kuwejtonka, Izabelle, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Kuwejtonka, wychodzi na to, że przejęłaś brzuch Oli
Ola, gratuluję dzielna mamo! Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie.
A Alicja urodziła się bark z rączką, że aż takie pęknięcie? Czy coś innego się zadziało?kuwejtonka, ola_g89 lubią tę wiadomość