WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, on jest moją największą siłą w tym wszystkim...
Muszę się teraz zorientować co do badań genetycznych rodziców po drugim poronieniu i badań dna tkanek maluszka z poronienia... Cholernie trudne dla mnie to wszystko. Dopiero co zaczęłam zapominać o tym drugim, wciąż świeżym poronieniu we wrześniu a tu kolejne... Szok. -
nick nieaktualny
-
Serena tak bardzo mi przykro
czemu tak się dzieje i dlaczego tak późno... Kiedy już się człowiek przyzwyczaja do ciąży. Trzymaj się jakoś :*
Dużo informacji jest na ovufriend w dziale poronienia. Ale pewnie już wiesz.
Powiedz mi ty mocno plamilas? -
natalinka wrote:Serena tak mi przykro... Bardzo... Teraz już naprawdę boję się, że u mnie będzie podobnie...
[/QUOTE
Ja też tak czuje -
Alunia no właśnie lekko i tak na brązowo. Ale wczoraj na IP kazali mi zwiększyć dawkę Duphastonu na 3x2 i może to trochę zatrzymało co nieuchronne... Na razie nic się nie rozkręca
-
Serena, RagaTulip - weszłam popatrzeć na Wasze gumisue a tu takie wieści
Tak bardzo dobrze wiem co czujecie i tak dobrze wiem, ze czego nie powiem to nie ukoi Waszego bolu.
Obyscie znalazly spokoj i oparcie w bliskich. Modle się za Was i Wasze Aniołki. Niech mają Was w swojej opiece. -
serena1989 wrote:Alunia no właśnie lekko i tak na brązowo. Ale wczoraj na IP kazali mi zwiększyć dawkę Duphastonu na 3x2 i może to trochę zatrzymało co nieuchronne... Na razie nic się nie rozkręca
Przepraszam że cię tak wypytuje, jeśli nie masz ochoty pisać to spokojnie. Powiedz mi jeszcze proszę jak twoje objawy wcześniej i wizyty wszystko było ok? Już nie pamiętam dokładnie co kto pisał. A też mi się to plamienie pojawia i mam czarne myśli. -
Alunia ja tak od weekendu coś przeczuwałam bo bardzo bolał mnie kręgosłup, nie mogłam chodzić ani leżeć. Takie bóle krzyżowe mega... Wczoraj do tego doszedł ból brzucha i plamienie, więc pojechałam na IP. Wizytę u gina miałam 2 tyg temu i wszystko było ok. Było widać zarodek i biło serduszko. Ciąża młodsza o tydzień. Poza tym nie miałam jakichś niepokojacych objawów.
-
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieje, że uda się oczyścić samo bez ingerencji. Jeszcze w tym wszystkim musisz do pracy chodzić czy bierzesz L4?
Bardzo to wszystko niesprawiedliwe. -
Serena bardzo mi przykro