WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mam jeszcze takie pytanie ;
Pamiętacie jak wam mówiłam ze skorzystałam z 1 wizyty u innego ginekologa i ona dała mi skierowanie na prenatalne na NFZ ?
To na wczorajszej wizycie u mojego gina prowadzącego wsumie napomknialam tylko ze udało mi się na NFZ ale on tak czy siak mi zrobi bez względu na wszystko u teraz najlepsze jest to ze wypadają mi 2 badania prenatalne tego samego dnia
Myśle ze nie ma się nad czym zastanawiać tylko skorzystam i z jednego i z drugiego u i Poprostu sobie porównam . Co wy myślicie na ten temat ?
Pierwsze mam na NFZ o 14.30 a drugie mam u mnie w klinice na 174,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
justys1236 wrote:Dziewczyny czy Wasze brzuszki też są jak balony wieczorem?
A tak btw to mnie majtki zaczynają uwierac i myślę czy by nie kupić takich bezszwowychWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem szczupła i widać u mnie już brzuszek robię sobie co tydzień zdjęcie ja ten samej ścianie w tej samej sukience i po zdjęciu najbardziej wodac6taki mam w dętych jakbym przez tydzień się nie załatwiła i wyoychala. Dzis byłam u fryzjera i była moja koleżanka w 5miesiacu ciąży i miała trochę większy a ja dziś weszłam w 3ci miesiąc dopiero. Ciekawe czy będzie tak rosnąć stale bo jak tak to nie wiem jak będę dźwigać taka kule
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Serena też cały czas sprawdzam czy coś napisałaś....
Marzena ja bym pewnie odpuściła, ale ze względu na stres. Przemyśl dobrze, na pewno warto u tego kto ma lepszy sprzęt
Ja wam powiem że już mi tak brzuch wywaliło, bałam się wejść na wagę ale nic nie przytyłam. Dzisiaj już pomyślałam, że muszę spodnie ciążowe sobie kupić. -
frezyjciada wrote:Ja biorę pod językowa paskudne to to jak cholera i strasznie boli mnie po niej żołądek ale czego się nie robi dla dobra dzieckaJustyna
-
justys1236 wrote:Dziewczyny czy Wasze brzuszki też są jak balony wieczorem?
-
To mnie trochę pocieszylyscie:) bo u mnie wieczorami 5-6 miesiąc !!!! Mąż powiedział ze będę się toczyć
a najlepsze jest to ze jem mało przez te moje mdłości i wymioty. Dziewczyny biorące luteinę podjęzykowa współczuje z całego serca z Mikołajem będąc w ciąży brałam przez 2 miesiące o fuj!!! Później przeszłam na dowcipną i od razu lepiej się poczułam...
-
nick nieaktualnyJustyna2212 wrote:Wzięłam pierwsza tabletkę, masakra. A powiedz mi po tym jak ona się rozpuści można coś zjeść albo czegoś się napisać ? W ulotce nie ma nic napisanego. W internecie tez mało informacji.
-
A u mnie na poczatku ciazy byl brzuszek, a im wyzsza ciaza tym mniejszy brzuszek teraz:/ juz schizuje. Bo dwa dni temu przeciez lekarz mnie uspokoil, malenstwo rosnie, a ja coraz bardziej plaska. Hm. Pewnie mnie „wywali” pozniej podwojnie:)
Jakies wiesci od Sereny??
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Serce nie bije. Lekarz oglądał dokładnie...
Najprawdopodobniej dojdzie do poronienia lada moment. Mam odstawić Duphaston i Nospę... Moze macica oczyści się naturalnie i nie będzie potrzeby dalszych działań... Kontrola za tydzień. Zobaczymy jak to będzie wyglądać i wówczas lekarz mi zleci wszystkie badania...
-
nick nieaktualny