WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 wrote:Serce nie bije. Lekarz oglądał dokładnie...
Najprawdopodobniej dojdzie do poronienia lada moment. Mam odstawić Duphaston i Nospę... Moze macica oczyści się naturalnie i nie będzie potrzeby dalszych działań... Kontrola za tydzień. Zobaczymy jak to będzie wyglądać i wówczas lekarz mi zleci wszystkie badania...
to niesprawiedliwe...
-
nick nieaktualnyVlinder wrote:Nie zazdroszczę Tobie sytuacji, mieszkasz w Polsce czy w Holandii. Batalia o alimenty może być długa i trudna. Jeśli potrzebowałabyś namiar na jakiegoś prawnika w Holandii daj znać.
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja jutro w koncu pierwsze usg. Zobaczymy co tam sie u mnie świeci.
Jutro według ostatniego okresu wypada mi 9 tydzien wiec sądze ze bedzie pierw dopochwowe z tego co w neczie wyczytalam, chyba ze sie myle co? Lekarka polecala bym 5 godzin nie jadła i pila duzo wody by miec pelen pęcherz.
A tak poza tym to zaczyna mnie ostro mdlic ze az musialam w novy wstac zwrocic . Chyb a dopiero teraz sie zaczyna mi -
Marzena782 wrote:Dziewczyny a która ma ze mna Prenatalne 26:)??
I pytanko które z was czyli Nas Wrzesniowek robi sobie Harmony ?
-
Niestety dziewczyny muszę chodzić do pracy. A nawet nie znam dnia ani godziny, kiedy coś się zacznie dziać. Dokładnie za tydzień kończy mi się umowa i nie mogę teraz pójść na zwolnienie...
-
Tasia86 wrote:Raga Tulip przytulam
Serena dawaj znac jak tam dzisiejsze badanie.
Amy333 a kiedy masz nastepne usg? Odkad sie okazalo, ze nasze dzieci są tej samej wielkosci co do mm to czuje do Ciebie dodatkowa sympatie heheh
Ja mam kolejne usg 23.02.
Dzisiaj po tescie Pappa wyznacza mi termin usg,moze jeszcze na luty sie zalapie,od 22 juz moge robic. A jak u Ciebie?
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enii wrote:Witajcie
Dziewczyny jako ze panikuje w 3 ciąży postanowiłam wczoraj podjechać prywatnie do lekarza sprawdzic czy wszystko z Klusią ok.
Tak wiec okazało sie ze to ciaza bliźniacza jednojajowa ( jednokosmowkowa, dwuowodniowa ) Jestem w SZOKU.
Wielkie gratulacje Enii!!, zdrowo rosnijcie -
Amy333 wrote:Kochana,cos w tym jest:)))ja tez zaglądam zawsze za Twoimi postami:)
Dzisiaj po tescie Pappa wyznacza mi termin usg,moze jeszcze na luty sie zalapie,od 22 juz moge robic. A jak u Ciebie?
Ja się zapisałam na prenatalne na 06.03 czyli to będzie jakos koncowka 12 tygodnia. Mam zwykla wizyte kontrolna 23.02, wiec wolalam usg prenatalne zrobic troche pozniej, zeby dozować sobie przyjemność podgladania groszkaNie chcialam miec 2 wizyt w przeciagu tygodnia a potem znowu miesiąc czekania
Synek ur. w 2016
-
Bianka nie mogę się napatrzeć na rzęski Twojego synka
dzień dobry wszystkim
życzę miłego dniaBianka* lubi tę wiadomość
-
Serena, tak mi przykro... Masz teraz na głowie stratę i jeszcze stres w pracy. Naprawdę ciężka sytuacja. Ale trzymaj się. Jesteśmy myślami z Tobą.
Wczoraj doskwierał mi brak apetytu, mdliło mnie i dodatkowo zaczął pobolewać brzuch (chyba macica się rozciąga). Położyłam się około 21:30 i obudziłam po 7:30. Dawno tak długo nie spałam.
Mam totalnego lenia...