WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam od wczoraj szafe w sypialni wiec zajmuje sie porzadkami (przeprowadzilismy sie ponad rok temu). A ze dzis popielec i zakaz seksu to walentynkowo popijamy herbate i marzymy o owulacji.
Wszystkiego dobrego i duzo milosci.Av, Rucola, Jola79, Herbata, Vlinder, promyczek 39, Marzena782, asese, nadulek, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Hej. Wrzucilabys jakieś linki co do składu tych szczepionek bo chętnie bym sobie poczytala a znalezc nie jest łatwo jak sie nie drąży temat.
Ja uważam ze szczepionka szczepionce nie równa i nie ma co generalizowac. W Austrii np nie szczepi sie noworodki na gruźlicę, w ogóle sie nie szczepi tą szczepionka wiec moja mlodsza nie zostala zaszczepiona. Na swinke i odre tez odroczylam bardzo długo, uznalam ze tak lepiej. Natomiast odmowilam kategorycznie szczepienou gardasilem mojej wtedy 10 latki mimo ze darmowo dawali. Także warto samemu zasiegnac wiedzy i zdecydowac mądrze
Skad z Austrii jestescie? Moze blisko szwajcarskiej granicy? -
Malgonia wrote:A ja mam od wczoraj szafe w sypialni wiec zajmuje sie porzadkami (przeprowadzilismy sie ponad rok temu). A ze dzis popielec i zakaz seksu to walentynkowo popijamy herbate i marzymy o owulacji.
Wszystkiego dobrego i duzo milosci.wam również duuuzo ciepła i miłości.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Mamaawiki wrote:Dziewczyny ja w tej ciąży to mam pecha co do badań dzwoniła dziś do mie położna że mam jutro przyjśc do przychodni bo mój ginekolog ma jakiś wyjazd w dzień mojego usg a miałam je mieć w 13 tyg i 4 dniu teraz sie boję czy mie gdzieś wciśnie .Jak nie to bede musiała szukać na szybko gdzie indziej USG
Mamaawiki lubi tę wiadomość
Leon
-
frezyjciada wrote:Kurde on ani na sedes ani na nocnik nie chce. Tzn jak wspomniałam siada na nocnik ale w ubraniu i zazwyczaj nie po to żeby załatwić potrzebę fizjologiczną... Może latem na będzie łatwiej, bo na golasa sobie pobiega w razie w.... Kurcze no spędza mi to sen z powiek
-
Malgonia wrote:A ja mam od wczoraj szafe w sypialni wiec zajmuje sie porzadkami (przeprowadzilismy sie ponad rok temu). A ze dzis popielec i zakaz seksu to walentynkowo popijamy herbate i marzymy o owulacji.
Wszystkiego dobrego i duzo milosci.Malgonia lubi tę wiadomość
Leon
-
aLunia wrote:Już bym najchętniej coś kupiła dla dziecka dlatego ta płeć mnie kusi hehe. Ale myślę że coś o tak kupię unisex
Rucola jutro wrzucę focieniezbyt dobrze widac, buźkę tylko.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
sylvi wrote:Ja na Walentynki też kwiatki dostałam. Niestety nie wiem jak się nazywają
:')
Wy też tak macie że czujecie brzuch cały dzień? Nie ból tylko takie jakby lekkie ciągnięcie?
Ja się powstrzymuję przed kupowaniem rzeczy dla malucha co najmniej do połówkowego USGAle już mam trochę rzeczy upatrzonych, hehe. Generalnie nie lubię takiego typowego dziewczęcego designu (serduszka, róż, kwiatki, róż, dużo różu) więc ubranka będą raczej unisex.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 21:01
Leon
-
Ja pamiętam z córka po każdym USG w prezencie jej coś kupowałam hehe. Teraz też kupię chociaż zwykle skarpetki
Mamawiki może faktycznie ci jutro zrobi. Trzymam kciuki. -
Cześć dziewczyny. Tak mnie boli głowa ze cały dzień leżę w łóżku w sypialni, a w salonie taki mecz się rozgrywa, aż żal że nie zobaczę
Jestem ostatnio taka w kratkę. W poniedziałek beznadziejna we wtorek pełna energii i dziś znów beznadziejna. Mam nadzieję że jutro będzie przynajmniej dobrze.
Alunia piękne wieści ☺ -
sylvi wrote:Ja na Walentynki też kwiatki dostałam. Niestety nie wiem jak się nazywają
:')
Wy też tak macie że czujecie brzuch cały dzień? Nie ból tylko takie jakby lekkie ciągnięcie?
No ja tez mam takie uczucie i wrecz co chwile chodze do wc upewnic sie ze wszytko ok. -
Herbata wrote:Cześć dziewczyny. Tak mnie boli głowa ze cały dzień leżę w łóżku w sypialni, a w salonie taki mecz się rozgrywa, aż żal że nie zobaczę
Jestem ostatnio taka w kratkę. W poniedziałek beznadziejna we wtorek pełna energii i dziś znów beznadziejna. Mam nadzieję że jutro będzie przynajmniej dobrze.
Alunia piękne wieści ☺
Nie martw się, w drugim trymestrze na chwilę jest lżej