WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Dziewczyny prosze trzymajcie dzis za mnie kciuki. Wchodze o 15 jako pierwsza jednak wiec nie ma mowy o opoznieniu. Bardzo sie boje ze wzgledu na te plamienia momentami krwawienia ale usilnie trzymam sie mysli ze to oproznienie krwiaka. Milego dnia Wam zycze :*
-
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty i badania!!
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:A ja mam od wczoraj szafe w sypialni wiec zajmuje sie porzadkami (przeprowadzilismy sie ponad rok temu). A ze dzis popielec i zakaz seksu to walentynkowo popijamy herbate i marzymy o owulacji.
Wszystkiego dobrego i duzo milosci.
Kto wytrwale prosi, będzie mu dane:) Życzę Ci, abyś została mamą jeszcze w tym roku:) Ja też mebluję mieszkanie "sukcesywnie" i mimo, że wzięty kredyt dał możliwość kupić potrzebne rzeczy na raz, dozujemy sobie z mężem tą przyjemność -
Kciuki za dzisiejsze wizyty. My z mężem wczoraj byliśmy w restauracji za walentynkowym obiadku. Ale od dwóch dni mam kumulacje w dużym lotku czyli mdłości połączone ze zgagą - masakra.
-
veritaserum wrote:Dziewczyny prosze trzymajcie dzis za mnie kciuki. Wchodze o 15 jako pierwsza jednak wiec nie ma mowy o opoznieniu. Bardzo sie boje ze wzgledu na te plamienia momentami krwawienia ale usilnie trzymam sie mysli ze to oproznienie krwiaka. Milego dnia Wam zycze :*
Kciuki trzymane
-
veritaserum wrote:Zazdroszcze Wam tego ze gotujecie. Ja na kazde otwarcie lodowki reaguje wiadomo jak. Drazni mnie nawet jak maz je obiad przy mnie i ja czuje ten zapach. Wczoraj zreszta przytulalam sie z muszla... po raz drugi w tej ciazy.
-
Nie chcę wsadzać kija w mrowisko, ale nie mogę też przejść obojętnie wobec tego, co miało miejsce. MamaIgi, Av, Wasza dyskusja była bardzo pouczająca, przynajmniej dla mnie, przyznam, że jestem za szczepieniem, mimo, że nigdy nie wgłębiałam się w ten temat i wystarczała mi wiedza, że ja byłam szczepiona i większość osób szczepi. Wy dałyście mi merytoryczną wiedzę i motywację do poznawania tematu głębiej, szukania informacji i to jest super! Cieszę się, że jesteście na tym forum OBIE i nie chciałabym, aby żadna z Was je opuszczała. Jeśli to możliwe, to zakopcie topór wojenny i bądźmy tu razem do końca:)
Deseo, Natalia1984, Rucola, Wesoła89, zuza88, Jola79, Marzena782, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj na walentynkowe kolacje byliśmy pysznej a dziś obiadu nie ma bo wracam o 20 z pracy więc zostaną mi kanapki. Ja nadal mdłości nie mam żadnych objawów praktycznie chyba przełoże wizytę u giną na tydzień wcześniej bo 4tyg to za długo czekania
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
ale naprodukowałyście postów od wczoraj....
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja mam smaka na cytrusy (tak jak w pierwszej ciąży).
Walentynki były słabe, bo męża praktycznie cały dzień nie było, więc dostałyśmy z córą Rafaello a dziś bez kwiatów ma się nie pojawiać -
A i zastanawiam się czy pomału nie kupować teraz zimowe wyprzedaże a jak urodziny we wrześniu to akurat się przydadzą cieplejsze kocyki, śpiworeki itp. Tylko kompletnie nie wiem jakie rozmiary kupować skąd mam wiedzieć jakie duże się urodzi i jak szybko będzie rosnąć
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Nadzieja2018 wrote:A i zastanawiam się czy pomału nie kupować teraz zimowe wyprzedaże a jak urodziny we wrześniu to akurat się przydadzą cieplejsze kocyki, śpiworeki itp. Tylko kompletnie nie wiem jakie rozmiary kupować skąd mam wiedzieć jakie duże się urodzi i jak szybko będzie rosnąć