WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciumcioszka wrote:Rozumiem ze Scheveningen lub okolice;) kiedys tam jezdzilam.co tydzien. bardzo dobrze sie tam czulam no bo wiesz Jod i takie tam. ale sama Holandia bardzo mi sie podoba. piekne tereny, ludzie calkiem obcy sa przyjaznie nastawienie. powiedza dzien dobry bez powodu
raj
ywielbiam ten kraj:)
-
Malgonia wrote:A ja mam od wczoraj szafe w sypialni wiec zajmuje sie porzadkami (przeprowadzilismy sie ponad rok temu). A ze dzis popielec i zakaz seksu to walentynkowo popijamy herbate i marzymy o owulacji.
Wszystkiego dobrego i duzo milosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 21:25
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Kupiłam, jeszcze przed ciążą kocyk, szary - namówila mnie przyjaciolka
inne rzeczy kupię dopiero od maja. Z synem kupowałam powoli od poczatku ciąży, teraz chcę poczekać. Również nie lubie typowych kolorów dla chłopca - niebieski, dla dziewczynki różowy. Różu nie lubie w ogóle, więc jesli urodzi sie córka bedzie chodziła w ubraniach nie różowych
-
natalinka wrote:Ja niedługo chyba nie będę miała pomysłu na obiad... Po jednym razie odrzuca mi wszystko co przygotuję, śmierdzi i nie chcę na to patrzeć... I tak jak w pierwszej ciąży, jedyne co w miarę akceptuję to rosół...
Leon
-
Hej dziewczyny
ja przytyłam Obecnie 3 kg wmawiam sobie ze 1 kg na miesiąc
Co do szczypionek zaszczepie na Wszystko .
Dziś Poprostu zwaliło mnie z nóg , trzęsę się z zimna „ już przeszło „ głowa strasznie boli , kręgi szyjne dają mi w kość .
My z M tez już jesteśmy na końcówce budowy domu a raczej jego wyposażenia, w kwietniu już przeprowadzka Jupii .
Dziś na Walentynki dostałam duże Rafaello
Chodzę ciagle siu siu . Ciągnie strasznie w dole(
Malgonia Bardzo se cieszę ze się odezwałas !:*
Dużo namiętnych chwil wam życzę !:* :*Av lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
natalinka wrote:Ja niedługo chyba nie będę miała pomysłu na obiad... Po jednym razie odrzuca mi wszystko co przygotuję, śmierdzi i nie chcę na to patrzeć... I tak jak w pierwszej ciąży, jedyne co w miarę akceptuję to rosół...
-
sylvi wrote:Ja na Walentynki też kwiatki dostałam. Niestety nie wiem jak się nazywają
:')
Wy też tak macie że czujecie brzuch cały dzień? Nie ból tylko takie jakby lekkie ciągnięcie?Robiłam ostatnio żeberka pieczone w miodzie, ale pyszne wyszły. Odrzuca mnie tylko od świeżego czosnku, a tak to wrócił mi apetyt i mdłości minęły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 23:21
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dziewczyny prosze trzymajcie dzis za mnie kciuki. Wchodze o 15 jako pierwsza jednak wiec nie ma mowy o opoznieniu. Bardzo sie boje ze wzgledu na te plamienia momentami krwawienia ale usilnie trzymam sie mysli ze to oproznienie krwiaka. Milego dnia Wam zycze :*
Kciuki Zaciśnięte !!!)
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
veritaserum wrote:Dziewczyny prosze trzymajcie dzis za mnie kciuki. Wchodze o 15 jako pierwsza jednak wiec nie ma mowy o opoznieniu. Bardzo sie boje ze wzgledu na te plamienia momentami krwawienia ale usilnie trzymam sie mysli ze to oproznienie krwiaka. Milego dnia Wam zycze :*
jestem z Tobą :*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Asiek1214 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Co do zachcianek to wczoraj zamowilam sobie lebaba w bulce z kurczakiem. To byl moj 1 kebab w ciazy az nie moglam sie doczekac taka szczesliwa bylam i co.. nie zjadlam nawet polowy byl okropny nie wiem czy kebab sie popsuł czy to mi się smaki zmienily..17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Ciemnowlosa wrote:Co do zachcianek to wczoraj zamowilam sobie lebaba w bulce z kurczakiem. To byl moj 1 kebab w ciazy az nie moglam sie doczekac taka szczesliwa bylam i co.. nie zjadlam nawet polowy byl okropny nie wiem czy kebab sie popsuł czy to mi się smaki zmienily..