WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maz juz ponad 3tyg za granica wiec wyslal mi cos pocztą kwiatowa. Dowiedzialam sie o tym pol godziny temu bo nie wytrzymal i zapytal czy w koncu cos dostalam
cos sie opierdzielaja
Vlinder, natalinka lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
aLunia wrote:Jestem po wozycie. Wszystko jest ok, wszystkie parametry wskazują dziecko zdrowe. Płci nie znamy więc podejrzewam, że druga dziewczynka ale nie ważne
ciąża starsza bo 12 tydzień i 4 dni. Termin porodu to 25.08. jestem taka szczęśliwa w końcu ciśnienie że mnie schodzi.
Co do plamien to mam się mocno oszczędzać, zero współżycia o więcej duphastonu.
To chyba jeszcze wcześnie na określenie płci
Może więc okazać się, że to chłopiec -
Jeju dziewczyny ja jutro pierwsze usg. Jestem bardzo podekscytowana a jednoczesnie sie zastanawiam czy aby to serduszko bije. Trzymajcie kciuki odezwe sie jutro po usg i dam Wam znac co j " nas"
trzymajcie kciuki.
Malgonia, Ithildin lubią tę wiadomość
-
Ciumcioszka wrote:Jeju dziewczyny ja jutro pierwsze usg. Jestem bardzo podekscytowana a jednoczesnie sie zastanawiam czy aby to serduszko bije. Trzymajcie kciuki odezwe sie jutro po usg i dam Wam znac co j " nas"
trzymajcie kciuki.
-
Ciumcioszka wrote:Vlinder, 15:30:)
Zbaczając z tematu ja miałam kiedys na grach i forach holenderskie nicki :
Blauwe Vlinder i Bloedige Vrouw . Mialam jeszcze Geele Eekhoorn ale nie pamietam dokladnie teraz czy pierwsze slowo napisalam dobrze bo to dosc dawnomieszkałaś w Holandii lub mieszkasz??
-
Ciumcioszka wrote:Vlinder, 5 lat mieszkalam. Wrocilam gdy dowiedzialam sie, ż mama na raka płuc zachorowała. Ale co nieco wiem
Do Polski nie wyobrażam sobie powrotu, podobnie jak mój mąż i syn
15.30 - pół dnia czekania, ale będzie dobrze, zobaczysz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 19:30
-
Dziękuję wam bardzo :*** teraz trzymam za was kciuki.
Justyna moja bratowa w 12 tyg z synkami się dowiedziała i mój koleżanka tak samo. No ogólnie nie zakładam że to na pewno dziewczynka, jest mi to obojętne. Takie moje przemyślenia -
Vlinder wrote:Ja nie wyobrażam sobie mieszkać teraz w innym państwie, no może oprócz Kanady, ale tej brytyjskiej części
Do Polski nie wyobrażam sobie powrotu, podobnie jak mój mąż i syn
15.30 - pół dnia czekania, ale będzie dobrze, zobaczysz.
Ja to już mam od przyjaciolki obiecane couszki z Zeemana lub Primarka:) ja mieszkałam w Boskoopie kojarzysz cos? Miedzy Goudą a Alphen a/d Rijn -
Ciumcioszka wrote:Ja to już mam od przyjaciolki obiecane couszki z Zeemana lub Primarka:) ja mieszkałam w Boskoopie kojarzysz cos? Miedzy Goudą a Alphen a/d Rijn
ja może jutro wybiorę się pooglądać ubranka. Mieszkam nad samym Morzem Północnym
w sumie od Boskoopie jakieś 30-40 km
-
aLunia wrote:Dziękuję wam bardzo :*** teraz trzymam za was kciuki.
Justyna moja bratowa w 12 tyg z synkami się dowiedziała i mój koleżanka tak samo. No ogólnie nie zakładam że to na pewno dziewczynka, jest mi to obojętne. Takie moje przemyślenia
Ja w 14tc dowiedzialam sie ze cos mu sterczya teraz marzy mi sie dziewczynka do kompletu ale czuje ze bedzie chlop wiec i tak sie ciesze
aLunia lubi tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
aLunia wrote:Jestem po wozycie. Wszystko jest ok, wszystkie parametry wskazują dziecko zdrowe. Płci nie znamy więc podejrzewam, że druga dziewczynka ale nie ważne
ciąża starsza bo 12 tydzień i 4 dni. Termin porodu to 25.08. jestem taka szczęśliwa w końcu ciśnienie że mnie schodzi.
Co do plamien to mam się mocno oszczędzać, zero współżycia o więcej duphastonu.aLunia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
aLunia wrote:Dziękuję wam bardzo :*** teraz trzymam za was kciuki.
Justyna moja bratowa w 12 tyg z synkami się dowiedziała i mój koleżanka tak samo. No ogólnie nie zakładam że to na pewno dziewczynka, jest mi to obojętne. Takie moje przemyśleniaWcześniej skłanialiśmy się ku dziewczynce ale teraz jest mi to zupełnie obojętne. Aż jestem zdziwiona.
aLunia lubi tę wiadomość
Leon
-
Av wrote:Czy to trochę nie sprzeczne ze sobą?
Swoją drogą stop nop też się do czegoś przydaje i na przykład mają zgromadzone ulotki szczepionek, o:
http://stopnop.com.pl/ulotki-i-sklad-szczepionek/
Jakby ktoś chciał poczytać.
Czy moglabys zaprzestac ironizowac w moja osobe?
Serio powoli zaczynam miec dosc takiego „szczeniackiego” zachowania.
Dlatego serdecznie dziekuje wszystkim mamom za wsparcie w ciezkich chwilach i slowa otuchy.
Bylo mi milo moc spedoc z Wami te kilkanascie tygodni.
Zycze wszystkim mamom wspanialego czasu brzuszkowego.
Tym postem sie z Wami zegnam.
Dziekuję
Antonina, bede wdzieczna za usuniecie mojego nicku z wrzesniowek.
Jesli ktoras z mam bedzie chciala zapytac co u mnie- jestem na priv.
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Vlinder wrote:
ja może jutro wybiorę się pooglądać ubranka. Mieszkam nad samym Morzem Północnym
w sumie od Boskoopie jakieś 30-40 km
Rozumiem ze Scheveningen lub okolice;) kiedys tam jezdzilam.co tydzien. bardzo dobrze sie tam czulam no bo wiesz Jod i takie tam. ale sama Holandia bardzo mi sie podoba. piekne tereny, ludzie calkiem obcy sa przyjaznie nastawienie. powiedza dzien dobry bez powoduraj
ywielbiam ten kraj:)
Vlinder lubi tę wiadomość
-
Ja poprzednio też dowiedziałam się w 14 TC, że będzie synek.
Zawsze chciałam mieć syna, więc największe marzenie zostało spełnione, u teraz płeć jest mi zupełnie obojętna. Chcę po prostu, szczęśliwe urodzić zdrowe dziecko.
A przecucia mam na drugiego faceta, także zobaczymy, czy się potwierdzi, ostatnio intuicja mnie nie zawiodłaaLunia lubi tę wiadomość
-
Już bym najchętniej coś kupiła dla dziecka dlatego ta płeć mnie kusi hehe. Ale myślę że coś o tak kupię unisex
Rucola jutro wrzucę focieniezbyt dobrze widac, buźkę tylko.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w tej ciąży to mam pecha co do badań dzwoniła dziś do mie położna że mam jutro przyjśc do przychodni bo mój ginekolog ma jakiś wyjazd w dzień mojego usg a miałam je mieć w 13 tyg i 4 dniu teraz sie boję czy mie gdzieś wciśnie .Jak nie to bede musiała szukać na szybko gdzie indziej USG