WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizonka wrote:nic
Leon
-
MiSia :) wrote:A ja z moja mauska na dzisiaj upichcilysmy domowa pizze
Nie wytrzymalam i kupilam cole ehh ale po niej to bolal mnie tylko brzuch wiec nigdy wiecej..
Ja musze jesc wszystko co jest wyraziste w smaku bo mdle rzeczy jeszce bardziej poteguja u mnie mdlosci. Nalepiej wcinala bym wszystko co kwasne
Mmm uwielbiam domową pizzę. Narobiłaś mi smaka, też zrobię w weekendA colę mogłabym pić bez przerwy, ale z rozsądku staram się nie pić.
MiSia :) lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Av wrote:Może podrażniłaś jakoś cewkę? Jeśli nic nie wychodzi w badaniach to szansa, że jest to infekcja nerek jest raczej bardzo mała. Ja często mam podrażnienie cewki i pomaga mi picie wielkich ilości wody i częste i długie siusianie. No ale w ciąży wiadomo jak jest z piciem w dużej ilości
Ja po pobieraniu cytologii ostatnio czułam tak dziwnie cewkę i też się zastanawiałam czy to nie jakaś infekcja bo mam skłonności ale pomogło 2 dni jak dbałam o to aby nerki i siuśka były dobrze opatulone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:04
-
Dziewczyny z 12tyg i wyżej , a powiedzcie mi czy wy czujecie się coraz i o niebo już lepiej ?
Czy może wręcz przeciwnie.
Cały czas martwię się ze jak nie mam dolegliwości to coś nie tak-głupie myślenie , nawet moja aplikacja mówi o przypływie energii.
Ale chce znać wasze doświadczenia4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny z 12tyg i wyżej , a powiedzcie mi czy wy czujecie się coraz i o niebo już lepiej ?
Czy może wręcz przeciwnie.
Cały czas martwię się ze jak nie mam dolegliwości to coś nie tak-głupie myślenie , nawet moja aplikacja mówi o przypływie energii.
Ale chce znać wasze doświadczenia
Nudności oczywiście ciężko powiedzieć w tym momencie, ale przed niedzielą tak do 20 czułam się zwykle dobrze, a najlepiej rano.
Marzena782, Amy333 lubią tę wiadomość
Leon
-
Ja nie czuje się nic lepiej wieczorem jest mi nie dobrze ,szybko się męcze jestem stale zmęczona nic mi się nie chce a i przez większość dnia boli mie głowa.
-
Hej
Ja dziś też po usg prenatalnym
Wszystko superDzidziuś ma 56 mm, podczas badania bardzo się kręcił. Dr mówiła, że ruchliwe dziecko
Serduszko 158 ud/min
Ryzyko skorygowane:
trisomia 21 - 1:14826
trisomia 18 - 1:9878
trisomia 13 - < 1:20000
Dr powiedziała, że nie ma powodu do zmartwień i wszystko jest bardzo dobrze
Trzymam za Was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:29
Marzena782, Av, Herbata, Tasia86, sylvi, JustynaG, aLunia, 100krotka30, natalinka, Paulla89, Rucola, asese, veritaserum, Bianka*, Antonina38, Vlinder, matkapatka, MiSia :), Ithildin, promyczek 39, Mum2b, Deseo, Asiek1214 lubią tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:Zuza88 a jakieś typy co do płci?
Niestety co do płci to nic nie wiem. Lekarka powiedziała, że jeszcze za wcześnie i nie mogła się doszukać albo nie chciała zgadywać
A miałam cichą nadzieję, że coś się dowiemNajważniejsze, że wszystko ok.
Chyba nie będę spała w nocy, jestem tak podekscytowana wizytą i tym, że dzidziuś taki ruchliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:59
Justyna2212, Av, asese lubią tę wiadomość
-
Zuza, super wyniki
Cieszę się, że wszystko u Was dobrze.zuza88 lubi tę wiadomość
-
Cukierkowa wrote:A ile płaciłyście za prenatalne? bo mi powiedziano, że 390zł. To dużo, mało?
Płaciłam 180zł (bez testu Pappa).
W trójmieście widziałam ceny do 250zł.