WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nie miałam bakterii, ale czuję cały pęcherz jak dociskam i jak się budzę w nocy to mam problem, żeby się wysikać i trochę do siebie dochodzę z bólu... W szpitalu pewnie bez bakterii i gorączki mnie wyśmieją.
-
nick nieaktualny
-
Av wrote:Mnie praktycznie w ogóle już piersi nie bolą. Tylko taki tępy ból, jak mocno dociskam, ale w porównaniu z tym, co było, to nie bolą
Nudności oczywiście ciężko powiedzieć w tym momencie, ale przed niedzielą tak do 20 czułam się zwykle dobrze, a najlepiej rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 06:27
asese lubi tę wiadomość
-
CZy objawem można nazwać taki miedziany smak w buzi . On ciagle ni towarzyszy
jak nie jem , po jedzeniu zaraz wraca w nocy , szoruje non stop zęby , żuje gumy ale on i tak ciagle jest
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 06:32
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Marzenka mysle ze tak. Ja tez mam tak, ulge chwilowa przynosi mi herbata mietowa i tez mycie zebow
chociaz u mnie teraz taki bardziej kwas w buzi czuje ;/
Ja dokładniej to taka miedź z kwasem . Pomyślałam może coś z żołądkiem .. ale on jest ze mna non stop4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:CZy objawem można nazwać taki miedziany smak w buzi . On ciagle ni towarzyszy
jak nie jem , po jedzeniu zaraz wraca w nocy , szoruje non stop zęby , żuje gumy ale on i tak ciagle jest
/
Może to być objaw z wątroby -
Amy333 wrote:Ja co prawda dop.zaczynam 12t,ale piersi dokladnie jak u Ciebie,bola ale tak ledwo ledwo:) mdlosci przeszly,czasami tylko zgaga wieczorem dopadnie;)
Oo a właśnie miałam się pytać o piersi. Od wczoraj się macam i dużo mniej bola niż wcześniej. Już różne myśli zaczęły mi przychodzić do głowy przez tą anginę, jeszcze moją córkę bardzo teraz rozłożyło. W internecie też czytałam jak jakaś gin pisała że od 12 tyg mniej bola piersi... Chwilę się poczulam pewnie z ciąża a tu co chwilę jednak jakieś strachy... -
nick nieaktualnyMarzenka ja mysle ze to nic zlego. Wyczytalam ze takie posmaki w ustach w ciazy sa normalne , te wszystkie procesy trawienne sie zmieniaja przez progesteron. Bedzie dobrze
mnie piersi nie bola wcale ale od poczatku mnie nie bolaly. Sa po prostu pelniejsze.
-
Dziewczyny ja od poniedziałku jestem jak nowonarodzona. ani raz nie dopadły mnie mdłości, żadnych wymiotów. jestem szczęśliwa !!1 czuję się cudownie !!!
Mam nadzieję, ze już teraz jestem na prostej. jedyne co zostało to senność, ale głównie popołudniami i pod wieczór, kiedy już jestem zmęczona a bólu piersi jakotakiego nie mam, są pełne, nabrzmiałe i czuje je tylko przy ucisku. Wróciłam do normalnych staników, ale śpie cały czas w sportowym i to się raczej już nie zmieni
Jutro mam prenatalne!! jestem ogromnie podekscytowana. Z jednej strony ogromny stres czy wszystko jest dobrze a z drugiej nadzieja i radośc, ze zobaczę mojego Nio!!
Pytałyście o cenę za prenatalne, ja płace 400 zł usg+krewWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 07:38
veritaserum, Marzena782, matkapatka, asese, CzterolistnaKoniczyna, Mum2b, Amy333, Asiek1214 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Marzena782 wrote:Czyli noże to skutkować czymś złym ?
Nigdy w życiu tak nie miałam .
Dzień dobrywitam się znad owsianki.
-
nick nieaktualny
-
Rukola, ja również jutro mam prenatalne, ale dopiero na 18 cały dzień czekania. Z tego co kojarzę to jeszcze któraś ma jutro. Umowilam się na 11 i 4 z obawą, że może być za wcześnie, ale to jedyny termin kiedy mąż mógł iść ze mną. A wczoraj się okazało, że nie mam z kim zostawić Frania i muszę brać małego ze sobą. Więc lipa.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny