WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie było mnie przez kilka dni i tyyyyyle miałam do nadrobienia w czytaniu Was
Co do traktowania płci- to u mnie są same dziewczyny i zawsze wszystkie byłyśmy tak samo dobrze traktowane przez dziadków. Teraz też teściowie i moja mama traktują wnuczki tak samonam się marzy synek, ale z 2 córki też będę meeega zadowolona.
Z leków biorę MamaDHA Premium, magnez, wit d3, dupek,luteina.
Ja też bym jadła i jadła... ale że mam trochę kg ponad stan, to muszę przystopować, żeby gdzieś było widać brzuszek a nie sam tłuszczyk
Czekam na swoją wizytę w sobotę i pewnie wtedy wytyczymy termin prenatalnego
-
Deseo wrote:Bizonka- mamy ten sam termin porodu
i ja też będę mieć planowane cc
WOW Super
Też bym chciała jeść, nigdy mnie nikt nie musiał namawiać, ani na wodę, nawet mnei mąż stopował, a teraz... masakra jakaś -
Taka ogólna uwaga: jak to jest, że mamy taki prorodzinny kraj i w ogóle, i kobiety powinny rodzić nawet, jak dziecko nie ma głowy ale chyba z 90% z nas musi zapłacić, żeby zrobić PODSTAWOWE badania w ciąży? Gdzie jest ta "szczególna opieka Państwa" zapisana w konstytucji? Jak widzę te zbiórki, które ludzie robią, żeby ratować dzieci z wadami serca tuż po porodzie, bo w Polsce nie ma możliwości ich naprawy, to mnie taka wkurzona bezsilność łapie...
Leon
-
Ja chodzę prywatnie do gina ,ale specjalnie umowiłam sie tez na Nfz i wiekszosc badan mam za darmo,choc troche musiałąm wymusic ,bo lekarz chciał dac dopiero po prenatalnych ,a to chyba troche póżno..
Mi mdłosci nie odpuszczają,raz większe ,raz mniejsze ,blee2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! I zazdroszczę, bo ja jeszcze dokładnie 3tyg
mąż mówi, ze on przeze mnie do tego czasu na pewno wyląduje w wariatkowie
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Mój mąż też ma mnie dość. Dzisiaj mówię mu że miałam koszmar, jakieś martwe dzieci mi się śniły. A on jak na mnie fuknął że myślę tylko o najgorszym, że on do końca ciąży to się wykończy, że chyba prędzej rozwód będzie. Wkurzyłam go mocno. Nie dziwie mu sie
U mnie jest identycznienajgorzej, ze już kilka razy mi się śniło, ze krwawiłam... nie jestem w stanie później o tym nie myśleć, a on fuczy, ze cały czas mam czarne myśli, chociaż tak nie jest. Staram się cały czas myśleć pozytywnie
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do wkurzania domowników to witam w klubie
ja dzis popedzilam na mocz i morfo bo bylam niemal pewna ze mam coś z netkami przez to ze 5 dnien umieram z bolu plecow. Wyniki mam tak idealne ze w zyciu chyba takich nie mialam. Maz zly na mnie ze panikuje ale coz
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Dajcie dziś i jutro jakieś Zdjęcia
Będzie nam wszystkim Niezmiernie Miło
)
Co do przeczuć to ja ani razu nie krwawiłam ani nic z tych rzeczy ale co do głupiego myślenia to czasem zastanawiam się czy dzidzia może zniknąć od tak se !
Ze raz na usg jest a potem nie ?
A wszyscy na mnie krzyczą4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Witajcie dziewczyny!
jutro idę na USG I trymestru, będzie to 11 tydzień (3), więc mam nadzieję, że będzie już wszystko ładnie widać(podobno może być trochę wcześnie)
Która z Was ma to badanie już za sobą i jakie wrażenia:)
Szczerze, ja już się nie mogę doczekać (a mój mąż chyba jeszcze bardziej;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 14:12
Rucola lubi tę wiadomość
-
lena86 wrote:Witajcie dziewczyny!
jutro idę na USG I trymestru, będzie to 11 tydzień (3), więc mam nadzieję, że będzie już wszystko ładnie widać
Czy któraś z was jest już po takim badaniu?
Już sporo dziewczyn ma wyniki, zerknij na kilka poprzednich stron postów. Na razie wszystko oklena86, Rucola lubią tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualny