WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzlo wrote:Dajesz rade bez tabletek? Ja mam takie bóle nie do wytrzymania + wieczorne mdłości. Wczoraj juz o 20 spałam, bo nie chciałam zażywać tabletki żadnej, ale co z tego jak o 23 sie obudziłam i tak musiałam zażyć tabletkę, bo wstałam i jeszcze bardziej mnie głowa bolała
Do tej pory nie był to aż taki ból ale dzisiaj wzięłam tabletkę. A powiedz mi mierzysz sobie ciśnienie? Ja takie bóle głowy mam jak mi skoczy -
Malgonia super wieści będę trzymać kciuki.
Ja nie chce zapeszyć bo co powiem to później wieczorem czuje się strasznie ale... wczoraj było całkiem całkiem. I nawet podczas kaszlu udaje mi się czasem nie mieć odruchu wymiotnego. Jedynie co to wczoraj i dziś pozwalam sobie na ten gawiscon co kazali brać mi w szpitalu tyle ze miałam pic 3*3 łyżki a pije dwa razy, może to to troszkę pomaga .... boje się trochę choć mówił i lekarz i w aptece ze nie szkodzi dziecku ale lotem mój się odezwał w domu ze nie wie właśnie czy z tym gawisconem nie było coś nie tak bo wie ze z jakimś lekiem na zgagę była afera ze coś w składzie było nie tak. Ja nie czuje zgagi ale skoro w szpitalu powiedzieli ze ten ból w klatce to od trawienia to może tez nie mam mdłości tylko to tez to.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:Jak się starasz to długie cykle są przerąbane, bo trzeba dłużej czekać na kolejną szansę
Ja miałam przed pierwszą ciążą po 35 dni i szlag mnie trafiał
skąd ja to znam
My staraliśmy się od początku czerwca. O ciąży dowiedzieliśmy się 24 grudnia. To był 5 cykl. Rekordowy cykl miał 58dni. -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Do tej pory nie był to aż taki ból ale dzisiaj wzięłam tabletkę. A powiedz mi mierzysz sobie ciśnienie? Ja takie bóle głowy mam jak mi skoczy
bo naprawdę mam okropne bóle. I często tez bólowi głowy towarzysza mi mdłości. Odrazu robi mi sie niedobrze
-
Mum2b wrote:Kuwejtonka ja też z Wrocławia! U kogo ciążę prowadzisz i gdzie prenatalne robisz?
A Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 18:32
Paróweczka lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Zuzlo wrote:Nie mierze, a moze powinnam
bo naprawdę mam okropne bóle. I często tez bólowi głowy towarzysza mi mdłości. Odrazu robi mi sie niedobrze
Jeszcze zaobserwuj czy do tego częściej sikasz. U mnie to typowe objawy wysokiego ciśnienia. Na pewno warto bo to niebezpieczne w ciąży. -
nick nieaktualny
-
kuwejtonka wrote:Ciążę prowadzę u dr Surdyki-Bijas, a na prenatalne idę do Medfeminy (lekarka mi polecała jako miejsce z najlepszym sprzętem).
A Ty?
Witam z Wrocławia i jaProwadze ciąże u T.Fuchsa i tam tez planuje prenatalne
. W pierwszej ciąży robiłam prenatalne w Corfamed z polecenia właśnie ze względu na sprzęt.
-
Zuzlo rozumiem. Kurde współczuję tego bólu
Parowczka on pracuje w szpitalu na Borowskiej tak? Zadowolona jesteś?
Ja też z Wrocławia. Do tej pory chodziłam do lux medu, na prenatalnych byłam już u Michalika i mam zamiar u niego prowadzić ciążę. -
Natalia1984 wrote:Która jutro ze mną wizytuje? To ostatnia wizyta przed prenatalnymi, chyba podejrzę dzidziucha
Nie wytrzymam 2 tygodni :p
Jutro wizytuje Marzena782, Amy, Misia.Amy333, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:MAlgonia ! Jak Miło ze się Odezwałas ! O Woow !! Nim się obejrzysz a będzie Ciąża murowana !
jupi :** ściskam Mocniutko !
A wiecie jak zal odpuscic jak wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia ze gdybym zaciagla dzis eMka do lozka to kto wie... no ale i tak jestem tak podekscytowana jakbym conajmniej juz od razu 20 tydzien byl.
Obiecalam, ze sie pierwsze dowiecie i bardzo bym sie chciala pochwalicnajwyzej dopiszecie mnie na dole listy
Tasia86, Kadża, Marzena782, Av, Antonina38, DoveLove, Siwulec, GuBo, Wesoła89, zuza88 lubią tę wiadomość