WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzlo wrote:Kiedy ginekolog widzi na usg czy jest wporzadku z dzidziusiem? Ja mam wizytę za równy tydzien akurat.
A co do bólu głowy to widze, że nie tylko mnie tak meczy? Ja narazie lecę tylko na apapie. Ale tez sie ogrniaczam, zeby nie brac za często
Mnie głowa boli, bo nawet na spacer nie mogę iść - albo smog, albo zimno
Leon
-
nick nieaktualnyAv wrote:11+5 to dobry moment na USG, chyba, że maluch jest troszeczkę do tyłu.
Mnie głowa boli, bo nawet na spacer nie mogę iść - albo smog, albo zimno
Ja to samo, ostatnio byłam chora prawie 2 tygodnie
Niech juz przyjdzie wiosna! -
GuBo wrote:Dzięki za info Av, jutro zadzwonię do Dębskich i się dowiem jak z terminami, dodatkowo jeszcze podpytam w Damianie jak z tym Fishem.
Możesz jeszcze zapytać w Multimedzie, też mają możliwość zrobienia szybszych wyników.
Leon
-
Wy juz w 12 tygodniu jestescie.. a mi owulak wyszedl pozytywny i mam nadzieje ze za dwa tugodnie bedzie pierwszy dzien mojej ciazy
Av, kuwejtonka, Vlinder, Zuzlo, asese, Tasia86, natalinka, nadulek, Mum2b, Herbata, Kadża, Ithildin, Natalia1984, frezyjciada, Marzena782, matkapatka, Amy333, veritaserum, GuBo, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Nadulek, tak mi przykro.
Ale bądźmy pełni wiary, że mimo przeciwności wszystko będzie dobrze.
Malgonia, dobre wiadomości! Trzymam kciuki,Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Wy juz w 12 tygodniu jestescie.. a mi owulak wyszedl pozytywny i mam nadzieje ze za dwa tugodnie bedzie pierwszy dzien mojej ciazy
Trzymam kciukiMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Wy juz w 12 tygodniu jestescie.. a mi owulak wyszedl pozytywny i mam nadzieje ze za dwa tugodnie bedzie pierwszy dzien mojej ciazy
Malgonia lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Niech Twe słowa staną się ciałem MałgoniuTrzymamy kciuki za szybkie i szczęśliwe zajście w ciążę.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuwejtonka wrote:Cześć
Czytam Was od jakiegoś czasu, wreszcie może się przywitam. W tym roku kończę 30 lat, to moja pierwsza ciąża, jestem w 11 tyg + 1 d. Na razie miałam dwa USG, serduszko bije, ostatnio widziałam, jak dziecko macha rączkami i nóżkami. O ciąży wiedzą tylko rodzice, czekamy do USG prenatalnego, które mam 8 marca.
Życzę Wam spokojnych najbliższych miesięcy i donoszenia wszystkich ciąż! -
kuwejtonka wrote:Wg OM na koniec sierpnia, a wg USG na 15 września (ze względu na dłuuuugie cykle).
WOw! Jest czego zazdrościćmoje były co 24 dni, jak miałam szczęście to później 26
KasW91 lubi tę wiadomość
-
Bizonka wrote:WOw! Jest czego zazdrościć
moje były co 24 dni, jak miałam szczęście to później 26
Jak się starasz to długie cykle są przerąbane, bo trzeba dłużej czekać na kolejną szansęJa miałam przed pierwszą ciążą po 35 dni i szlag mnie trafiał
Synek ur. w 2016
-
Bizonka wrote:WOw! Jest czego zazdrościć
moje były co 24 dni, jak miałam szczęście to później 26
Przy długich cyklach często nie ma owulacji etc. My staraliśmy się 4 cykle.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
kuwejtonka wrote:Dla mnie to zmora, bo NIGDY nie wiem, kiedy nadejdzie godzina zero
Przy długich cyklach często nie ma owulacji etc. My staraliśmy się 4 cykle.
To my ponad 50 cykli! Idę powiedzieć mężowi, zdziwi się nie mało