WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MK.mk wrote:Będzie dobrze, ja byłam tak jakby kilka dni pozniej niz ty wiec moze dlatego tylko taka roznica wielkości. Trzymam kciuki, nie stresuj sie. Moj lekarz powiedział ze to kwestia kilku dni i mala kropeczka moze szybko urosnąć.08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Kadża wrote:Witaj napisz coś więcej o sobie
Na różowy forum byłam ponad rok czasu, bo tyle trwały moje starania. U mnie sytuacja opanowana, lekka IO, lekka niedoczynność tarczycy. Miałam robiona HSG, wszystko drożne, no i kłopotem okazało się nasienie męża. Morfologia tylko 1%. Od początku grudnia M był bardzo mocno suplementowany i już 31grudnia zobaczyliśmy dwie krechy:)
Teraz radość, ale oczywiscie też strach- czekam na piatkową wizyte u gin z wytęsknieniem, bo boje sie o progesteron, czy nie za niski. No i oczywiscie marze o zobaczeniu czegokolwiek na USG:) Wg moich wyliczeń dzisiaj 5t+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 13:09
-
Izabelle wrote:Dzień dobry
Dziewczyny, jak u Was jest z bólem piersi? Bolą cały czas tak samo, czy jeden dzień mniej, inny bardziej? -
Witam z rana dziewczyny Wczoraj położyłam się szybko spać,by się rozluźnić i nie myśleć o tej ciąży..Obudziłam się o 2 i nie mogłam długo zasnąć
Izabelle ja z rana mam mniej wrażliwe.Potem z godziny na godzinę są bardziej wrażliwe ale nie mogę powiedzieć,że bolą.Po prostu są pełniejsze (nie ja po okresie takie puste flaczki ) i wyczuwalne są te zgrubienia ale nigdy nie bolały tak,żebym nie mogła ich dotknąć jak to nieltóre dziewczyny opisują.
Ja to już naprawdę schizuję-Tak bym już chciała wiedzieć czy wszystko w porządku
Enii trzymam kciuki za betę
Cynka oby było już dziś coś widać-zdaję sobie sprawę jaki to stres...Trzymam kciuki
Witam nowe mamy i jak najmniej stresu życzęEnii lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Ja już po pobraniu krwi, nie wytrzymałam i pojechałam, chce mieć pewność, że wszystko jest ok.
Ale obiecałam sobie, że jeśli przyrost będzie ładny to już więcej nie robię
Już nie mogę się doczekać pierwszej wizyty u lekarza (15.01)
Według belly to 6t5dc, ale wiem, że ciąża jest młodsza ze względu na bardzo długie cykle (37 - 42dni) i późną owulację.
Kiedy planujecie ogłosić cudowną nowinę rodzinie? My z mężem narazie trzymamy ciążę w tajemnicy. Jestem po czterech poronieniach i nie chce fundować najbliższym kolejnego rozczarowania.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 09:12
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Amy, myslę, że jeszcze ja i Justyna mamy szanse Cie pamiętać
Cyneczko mocno kciuki zaciskam, napewno będzie dobrze i będziesz zaraz odstresowywać wszystkie dziewczyny które znajdą się w podobnej sytuacji.
Izabel, ja pytałam lekarki o piersi i powiedziała, zeby w ogole na nie nie zwracac wiekszej uwagi. i ze to normalne ze jednego dnia nie mozna sie dotknac a potem wszystko mija. mnie osbiscie najbardziej bola w nocy.
trzymam kciuki za bety. Oj wiem jaki to stres.
u mnie za to rozkrecaja sie mdlosci. dzis juz nie wiedzialam czy leciec do kuchni po jedzenie czy do lazienki. zdecydowalam sie trzymac blisko zlewu i jednak sprobowac cos zjesc, ale widzę, ze muszę szykować sobie śniadanie dzien wcześniej, bo banan już nie rozwiazuje problemów.
15 styczna to chyba dzień badania kobiet ciezarnych będzie się tu działo.
Enii, Amy333 lubią tę wiadomość
-
W ramach odstresowywania ogladam komedie.
Po 10 po młodego do szkoły musze podjechac (maja wyjscie na trampoliny a ze był chory to nie idzie)
Na Diagnostyce juz wprowadziły mnie w system i co chwile odswiezam ( a podobno ok 14 ma byc wynik)
Z nerwów to mnie terepieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 09:17
💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha ha, z tego co widzę każda z nas ma jakąś malutką schizę ciążową, która się sugeruje J anie wiem dlaczego tak się tych cycków przyczepiłam ach tam mówię, napiszę z ciekawości jak to jest u Was
Ja w piątek umówiłam się do lekarza, jestem ciekawa czy ktoś tam już się pokaże w pęcherzyku
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Karolcia667 wrote:hej dziewczyny ja wczoraj zrobiłam test i 2 mocne kreski ale poleciałam do lekarza ale na usg on nic nie widział troszke sie zaniepokoiłam kolejna wizytę mam 19
ja teraz ogladam na tvn o porodach w szpitalach prywatnychRaga Tulip lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Karolcia, jeśli jesteś dopiero po teście to nic dziwnego,że nic nie widać. tak 3 tygodnie po owulacji można zobaczyc pecherzyk. Jśli badzo się niecierpliisz to lepiej zrób beta hcg w odstepach dwudniowych.
ja teraz ogladam na tvn o porodach w szpitalach prywatnych
Też to oglądam i robie wielkie oczy O.O