WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Witam jak i Gratuluje nowym Zafasolkowanym
Co do piersi mnie ciagle bolą tak samo : rano popołudniu czy w nocy
Ojj tak 15.01 to jest nasz dzień dziewczyny BBF będzie szalał
Dużo nas tych Wrzesnioweczek !
Ściskam gorąco ! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 10:11
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
D. wizyta u lekarza to najlepszy pomysł. trzymam kciuki, żeby to był tylko straszak.
Eni jak na 3t5d to to jest wynik zupełnie w normieEnii, D. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzięki za wsparcie.
Nie ukrywam, że jestem strasznie zestresowana.
Wszystkie moje poprzednie ciążę kończyły się w pierwszym trymestrze.
Tym razem od początku ciąży była wyjątkowo spokojna i miałam bardzo dobre przeczucia, ale teraz to się zmieniło.
Strasznie się boję
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyWitam serdecznie!
Ja na wizytę idę 18.01 może już będzie słychać serduszko.
Co do piersi to mam pełne, ale jakoś drastycznie nie bolą
Właściwie gdyby nie brak miesiączki i pozytywny test to bym nie powiedziała, że jestem w ciąży
Mam porównanie z pierwszą ciąża kiedy od początku czułam się jak by mnie choroba rozbierała i nie miałam siły wstać z łóżka. -
nick nieaktualnyD. wrote:Dziewczyny, dzięki za wsparcie.
Nie ukrywam, że jestem strasznie zestresowana.
Wszystkie moje poprzednie ciążę kończyły się w pierwszym trymestrze.
Tym razem od początku ciąży była wyjątkowo spokojna i miałam bardzo dobre przeczucia, ale teraz to się zmieniło.
Strasznie się boję
Wiem, że ciężko, ale trzeba myśleć pozytywnie. Wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Powodzenia na wizycie! ! -
Dziewczyny,
Jestem po USG. Generalnie pęcherzyk jest na swoim miejscu i mocno urósł od ostatniego razu (ma 16 mm), ale nadal jest pusty. Coś tam się zarysowuje, ale na razie trudno powiedzieć co. Lekarz powiedział, że na tym etapie to już powinno być serce widoczne. Mam czekać do przyszłego tygodnia na USG, które będzie decydujące. Generalnie chciał mnie wysłać na zwolnienie, bo określił, że jest to ciąża wysokiego ryzyka.
Czarno to widzę...08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynka wrote:Dziewczyny,
Jestem po USG. Generalnie pęcherzyk jest na swoim miejscu i mocno urósł od ostatniego razu (ma 16 mm), ale nadal jest pusty. Coś tam się zarysowuje, ale na razie trudno powiedzieć co. Lekarz powiedział, że na tym etapie to już powinno być serce widoczne. Mam czekać do przyszłego tygodnia na USG, które będzie decydujące. Generalnie chciał mnie wysłać na zwolnienie, bo określił, że jest to ciąża wysokiego ryzyka.
Czarno to widzę...
Cynka a który tydzień ciąży ustalił po wymiarach pęcherzyka? -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:A bierzesz jakas luteine ?czasami takie lekkie plamienie moze byc od tego, ja tak mialam 1 dzien i tak mi lekarz powiedzial.
biorę duphaston, acard 150 i neoparin.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Tasia86 wrote:D. trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze :*
A jeśli mogę spytać miałaś ustaloną przyczynę wcześniejszych poronień?
Może to jest termin kiedy miałabyś normalnie @? Wówczas czasem zdarzają się lekkie plamienia.
Przyczyna nie została do końca ustalona.
Mieliśmy z mężem robione badania genetyczne, tu wszystko wyszło dobrze.
Podstawowe badania w normie
Podobno mogę mieć zakrzepicę, ale to w moim przypadku nie ma znaczenia, po przy czterech wcześniejszych poronieniach w tej ciąży postępowanie jest takie samo jak przy pozytywnej diagnozie
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Raga Tulip wrote:Cynka a który tydzień ciąży ustalił po wymiarach pęcherzyka?08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Cynka,D. wiem jaki stres przychodzicie ehh Oby wszystko skończyło się dobrze :* Powinnyśmy się cieszyć z dwóch kreseczek..
Ja se zajrzałam na forum gdzie udzielałam się w pierwszej ciąży i na tym etapie dawno byłam wrakiem.Byłam jak chora a teraz zdrowa jak ryba.No ale wtedy było upalne lato hmm i miałam zapalenie cewki-może dlatego tak źle się czułam.Niby każda ciąża inna jest-zobaczymy...
Enii super beta