WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Dziś jestem w troszkę gorszej formie. Rano się zastanawiałam czy to przypadkiem nie zbiera mi się na mdłości. Szybko więc zjadłam śniadanko i było ok. A za to w pracy czułam się cały dzień jakby mi coś na żołądku stanęło
Ale za to chociaż przespałam całą noc, bo poprzednia noc to była katastrofa. -
MK.mk wrote:Gratuluję wszystkim wrzesniowym mamą. ja dzis po pierwszej wizycie. Jestem w 6t 2 dniu ciazy. Dzis kropeczka jeszcze za mała i serduszka nie było widać. Kolejna wizyta za tydzień08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
nick nieaktualnyCynka wrote:Ja idę jutro na II USG. Niestety pierwsze pokazało tylko zbyt maleńki pęcherzyk. A jak było u Ciebie? Jak duży był pęcherzyk i zarodek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:37
-
U mnie był 9 mm... Ale byłam wcześniej, bo 6t+0d A do tego owulacji nie w 14, a w 17 dniu. Czyli Tak, jakbym była w 5t4d. Ale i tak znacznie mniejszy niż Twój... Jutro się wszystko okaże08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
MK.mk wrote:Lekarz rowniez mi powiedział ze zbyt mały pęcherzyk i mamy czekać. Z zdjęcia na usg pokazuje GS=1.76cm, a zarodek nie wiem, chyba nie był mierzony albo nie umiem znaleźć na zdj. U Ciebie był podobny pęcherzyk?
A cykle masz raczej dłuższe czy krotsze?
-
czesc Dziewczyny, nieśmialo to Was zaglądam:)
Zrobilam w Sylwestra test i...termin porodu na 11 września;-)
beta w 19dpo- 1385
Tasia86, Malgonia, MK.mk, Raga Tulip, Antonina38, Enii, Femine_, Rucola, MamaIgi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynka wrote:U mnie był 9 mm... Ale byłam wcześniej, bo 6t+0d A do tego owulacji nie w 14, a w 17 dniu. Czyli Tak, jakbym była w 5t4d. Ale i tak znacznie mniejszy niż Twój... Jutro się wszystko okaże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:A cykle masz raczej dłuższe czy krotsze?
Cykle mam różnie. Zdazaly sie 28 dni a czasem 35/36 dni. Przed zajsciem w ciąże lekarz zalecil mi pic inofolic i przez to roznice między cyklami unormowaly sie do 2-3 dni.
P.s przepraszam ale cos mi zle dziala na telefonie dodawanie postow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 22:39
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:czesc Dziewczyny, nieśmialo to Was zaglądam:)
Zrobilam w Sylwestra test i...termin porodu na 11 września;-)
beta w 19dpo- 1385Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, nie stresujcie się W tym stanie nie powinnyście.
Bety z pewnością będą ładne.
Poza tym wielu ginekologów nie zwraca uwagi na bety tylko n usg i to jest najważniejsze. Beta może oznaczać nieprawidłowości ale nie musi.Raga Tulip lubi tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:MamaIgi Ty chyba miałaś mieć dzisiaj wizytę? Jak tam? Dowiedziałaś się czegoś więcej?
Tasiu, dziękuję za pamięć ! Lekarz mnie uspokoil, kazał przyjmowac 3x1 duphaston i przyjsc we wtorek 16.01, poniewaz wedlug jego wyliczen jest zdecydwanie zbyt wczesnie na usg
Witam wszystkie nowe mamusie, gratuluje podwojnych pecherzykow !! co za radosc
Ja dzis mam dzien ala spa, najpierw fryzjerk, potem pedi, a na koncu relakscyjny masaz, ściskam Was mocno dziewczyny i zycze super samopoczucia ))Tasia86 lubi tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka