WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat@la wrote:Dziękuję Chyba cały czas to do mnie nie dociera ☺ mam już roczną córkę dlatego jestem taka przerażona ale też szczęśliwa bo dziecko czy dzieci to i tak cud ☺ za 2tyg kontrola, bo lekarz twierdzi, że czasem jeden zarodek się wchłania i różnie może się zdarzyć..
Antonina38 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny a ja mam takie pytanie czy betę z krwi to koniecznie trzeba zrobić 2 razy tzn powtórnie po 2 dniach żeby zobaczyć przyrost? Wartość z jednego dnia nic nie pokarze? Pytam bo aktualnie pracuje prawie zawsze od 7 i nie bardzo mam jak zrobić to w odstępie 2 dni, wolnego w pracy nie dostane bo jeszcze nikt nie wie i wolałabym żeby tak zostało na razie.
-
nick nieaktualnyNat@la wrote:Ja po wizycie, byłam pewna że jeszcze wcześnie i dużo się nie dowiem a tutaj kompletne zaskoczenie! Dwa pęcherzyki, dwa zarodki.. Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci rok po roku i produkcja zakończona a tu taka niespodzianka. Jestem trochę skołowana jak to wszystko ogarnę
Nat@la lubi tę wiadomość
-
Wesoła89 wrote:Dziewczyny a ja mam takie pytanie czy betę z krwi to koniecznie trzeba zrobić 2 razy tzn powtórnie po 2 dniach żeby zobaczyć przyrost? Wartość z jednego dnia nic nie pokarze? Pytam bo aktualnie pracuje prawie zawsze od 7 i nie bardzo mam jak zrobić to w odstępie 2 dni, wolnego w pracy nie dostane bo jeszcze nikt nie wie i wolałabym żeby tak zostało na razie.
No pewnie jakiś tam przyrost pokaże po kilku godzinach, ale ciężko będzie policzyć czy przyrost prawidłowy i tylko będziesz się stresować. Ja bym sobie odpuściła tą drugą betę na Twoim miejscu. Zresztą w pierwszej ciąży robiłam też tylko jedną betę a w tej w ogóle nie robię
Wesoła89 lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Natalia MOJE PODWÓJNE ! Oraz OGROMNE gratulacje ,!
Jejku tak się ucieszyłam jak bym to ja miała mieć bliźniaczki
Chociaż nic nie jest przesadzone jeszcze 6 dni i wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 18:30
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnyNat@la wrote:Ja po wizycie, byłam pewna że jeszcze wcześnie i dużo się nie dowiem a tutaj kompletne zaskoczenie! Dwa pęcherzyki, dwa zarodki.. Zawsze chcieliśmy dwójkę dzieci rok po roku i produkcja zakończona a tu taka niespodzianka. Jestem trochę skołowana jak to wszystko ogarnę
Ogromne Gratulacje! ! -
nick nieaktualnyGratuluję wszystkim wrzesniowym mamą. ja dzis po pierwszej wizycie. Jestem w 6t 2 dniu ciazy. Dzis kropeczka jeszcze za mała i serduszka nie było widać. Kolejna wizyta za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 19:51
Marzena782, Antonina38 lubią tę wiadomość