WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizonka wrote:Mi dała po samym TSH, lepiej pewnie będzie zrobić więcej wyników wcześniej.
Odstawia się tabletki do badań?
Lepiej leki brać niż ich nie brać. Byłaś u endokrynologa czy ginekolog Ci kazała brać leki?
Ja bym zrobiła więcej badań a przynajmniej FT4.
-
Nat@la wrote:I jest skuteczna?
Na mie żadne owoce nie działają przeczyszczająco nawet woda po lodach na mie nie działa ,Kiedyś piłam siemie lniane ale nie mogłam przełknąć tych pesteczek odrazu odruch wymiotny -
Bizonka wrote:Kurczę, no właśnie boję się tego niedopasowania, dostałam dopiero leki w 10tc a to takie niebezpieczne, kuzynka straciła w 4mc ze wzgl na tarczyce...
Lekarka była w szoku, że przy takich problemach w ogóle zaszłam w ciążę, a dodam, że moje wszystkie 3 ciąże z pierwszego cyklu starań
-
Bizonka wrote:Mi dała po samym TSH, lepiej pewnie będzie zrobić więcej wyników wcześniej.
Odstawia się tabletki do badań?
Badania przed zażyciem tabletki. Ja bym w sumie jeszcze ft4 zrobiła. I nie powtarzaj wcześniej TSH niż za 4tyg, bo może się jeszcze nie uregulować -
U mie terz endokrynolog chce zawsze wyniki tsh i Ft 4 mówi że samo tsh nic jej nie daje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 17:41
-
Bianka* wrote:Będzie dobrze, ja mam problemy z tarczycą od pierwszej ciąży. Dopiero wtedy stwierdzono u mnie Hashimoto i wdrożono leczenie. I to nie od początku, a dopiero w 15 TC, kiedy pierwszy raz zbadano mi TSH, a tam 8,9!!! Synek urodził się całkowicie zdrowy
Lekarka była w szoku, że przy takich problemach w ogóle zaszłam w ciążę, a dodam, że moje wszystkie 3 ciąże z pierwszego cyklu starań
Dzięki za słowa pocieszenia -
Mamaawiki wrote:Biorę wieczorem a następnego dnia bez problemu się wyprużniam i co ważne zmiękcza stolec a przy moich hemorojdach to bardzo ważne .
Na mie żadne owoce nie działają przeczyszczająco nawet woda po lodach na mie nie działa ,Kiedyś piłam siemie lniane ale nie mogłam przełknąć tych pesteczek odrazu odruch wymiotny
-
natalinka wrote:Tak czytam te Wasze wyniki i trochę zaczynam się niepokoić, bo u naszego dzidzia tętno wynosiło 173...
wiec nie mart się kochana, wszystko jest w normie
natalinka lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualnyDziewczyny od jakiegoś czasu u nas w bloku a dokładnie w naszym mieszkaniu cos sie dzieje z piecykiem gazowym. Kupiliśmy nawet czujnik i dzisiaj jak wlaczylam wode to włączył sie i stężenie czadu było prawie 500. Odrazu otworzyłam okna, myślicie ze to bardzo szkodzi dzidziusiowi? Bo sie boje. Niby nie widziałam żadnych objawow zatrucia, ale wiadomo nie znam sie na tym zbytnio.
Boje sie tez, ze wcześniej jak nie mielismy czujnika, ze mógł sie ulatniać tez czad -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja z pięknej białej Irlandii ☃️❄️☃️ Ale super trochę śniegu spadło a radości co nie miara Heheh.
Dziewczyny mam pytanie jak poradzić siebie z flegma? Katarem w gardle ? Smarkam mało ale wciąż ale za to w gardle ta błonia tak mi przeszkadza ze chyba przez nią mam uczucie ze wymiotować będę . Nie wymiotuje jem ładnie ale to w gardle.... w Irlandii nic mi noe daradza w aptece nawet kropelek oblasu noe sprzedały mi ;( odchrxaknac nie dam rady bo odruch wymiotny. Nie mam tego raczej za wiele bo przelykam ładnie wszystko. Sorki ze ja tak ale jak się pozbędę jej to chyba będzie mi poprostu dużo lepiej. Jakieś pomysły ? -
Zuzlo wrote:Dziewczyny od jakiegoś czasu u nas w bloku a dokładnie w naszym mieszkaniu cos sie dzieje z piecykiem gazowym. Kupiliśmy nawet czujnik i dzisiaj jak wlaczylam wode to włączył sie i stężenie czadu było prawie 500. Odrazu otworzyłam okna, myślicie ze to bardzo szkodzi dzidziusiowi? Bo sie boje. Niby nie widziałam żadnych objawow zatrucia, ale wiadomo nie znam sie na tym zbytnio.
Boje sie tez, ze wcześniej jak nie mielismy czujnika, ze mógł sie ulatniać tez czadIthildin lubi tę wiadomość
Leon
-
Bizonka wrote:Uzywacie jakiegoś specjalnego płynu do h. intymnej w ciąży?
Bizonka lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień