WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej ale się cieszę ze wasze wizyty już dziś
Ja czekam na wasze wiadomości ! I nigdzie się nie wybieram
Założę się ze przeżywacie jedna z piękniejszych chwil waszego życia ściskam !Raga Tulip, promyczek 39 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Trzymam kciuki dziewczyny Proszę mi tu same dobre wiadomości przynieść
Witam nowe mamy i bezstresowej ciąży życzę
Ja byłam na za zakupach i chodzenie po sklepach daje się we znaki-tak mi słabo i od razu ból głowy brrr.
Kupiłam melisę-myślę,że przyda mi się (takiemu nerwusowi ) filiżanka dziennie.
Malgonia gratuluję serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 19:27
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:N
Malgonia ja dzisiaj tez miałam jakies takie wyraźne sny, tylko niestety mi się snilo, ze poroniłam- rety?! skąd to się w ogóle bierze, takie głupoty://
Amy, to tylko Twoje obawy. Nie bierz tego na serio. Wszystko będzie dobrze.
Malgonia wrote:Powiem Wam, ze ciezko mi sie cieszyc, gdy kilka z Was przezywa taki dramat. Ale ku pokrzepieniu serc ze nie musi byc zle, moj dzidek ma 3.77 mm i pieknie bijace serduszko. Nastepna wizyta za miesiac. Dobrze ze mam jeszcze lekarza na nfz
No to dobre wieści! Gratulacje
Mamaawiki wrote:Co do chodzenia do dwuch ginekologów to ja odradzam obydwaj ginekolodzy bedą was badać ręcznie a co za dużo badania ręcznego to też jest niedobrze do tego bieganie na dwa wizyty i czekanie w kolejkach też jest męczące .Ale oczywićsie to tylko moje zdanie .
Myślę, że jeśli dodatkowa wizyta sprawi, że będziemy czuć się bezpieczniej to czemu nie
-
Dziewczynki zaglądam do Was bardzo nieśmiało.W poniedziałek wysikałam 2 kreseczki po 3 latach staran,gdzie juz nawwet stracilam wiarę ze zajdę naturalnie..to cud! 2 ciąze juz straciłam ,jedna biochemiczna a druga obumarcie serduszka,tyle ze zaszlam po Inseminacji ,po in vitro nawet nie drgnęlo.
Przypuszczalnie bede najstarsza na wątku,mam 40 lat i jescze bez dzieciątka.
Pierwsza beta 64 ,druga z wczoraj 183,progesteron 52.
Jestem obstawiona teraz lekami,wierze w mój cud.Marzena782, Lady_Dior, Marlena, Mum2b, Tasia86, veritaserum, emka29, Vlinder, Antonina38, Malgonia, Amy333, mmargol, MamaIgi, 100krotka30, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Evans wrote:Czesc, mam 2 kreseczki , belly wyznaczylo mi termin porodu na 16 wrzesien, mam juz synka za miesiac konczy 2 latka
Evans ! Nice to see U
Weszłam zobaczyć i widzę Cię tu my Lutówki na fb działamy chcesz się dołączyć ?
Evans lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Dwie kreseczki ujrzałam 2 stycznia , początek roku zaczął się świetnie TP bardzo wstępnie 10.09 - nie miałam jeszcze Usg
Nie dociera do mnie przezywać to wszystko jeszcze raz ✌promyczek 39, Antonina38, Amy333, mmargol, Evans lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Dziewczynki zaglądam do Was bardzo nieśmiało.W poniedziałek wysikałam 2 kreseczki po 3 latach staran,gdzie juz nawwet stracilam wiarę ze zajdę naturalnie..to cud! 2 ciąze juz straciłam ,jedna biochemiczna a druga obumarcie serduszka,tyle ze zaszlam po Inseminacji ,po in vitro nawet nie drgnęlo.
Przypuszczalnie bede najstarsza na wątku,mam 40 lat i jescze bez dzieciątka.
Pierwsza beta 64 ,druga z wczoraj 183,progesteron 52.
Jestem obstawiona teraz lekami,wierze w mój cud.
Witamy ciebie serdecznie ;* kiedy wizyta ?
I kiedy przewidywany poród na BBF ?promyczek 39 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
-
promyczek39 witaj i spokojnej ciąży życzę
Na pewno wszystko będzie dobrze i spełnią się nasze marzenia dziewczyny Wiara to podstawa:)promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Marzena 782 :* przewidywany porod 20 wrzesnia.Wizyta za 3 tygodnie ,teraz mam dopiero 4 tydzien
Załóż sobie szwaczek ciążowy ty jak i my będziemy mogli obserwować twoje tygodnie ciąży naciśnij na jakiś z naszych i wskoczy ci stronka
Buziaczki
Dziewczyny !! No i mnie dopadło ..od rana leżę mdłości ,mdłości i jeszcze raz mdłości gorzej ! Właśnie wymiotowałam !
Cieszę się z dalszych objawów !
Czuje się fatalniepromyczek 39 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
-
Marzena782 ale Ci fajnie Ja też się chcę przytulać z kibelkiem
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Izabelle wrote:u nas sie sprawdziło, ja też beztalencie,a nasz sześciolatek zna płyty Hey na pamięć,na swojej gitarce udaje,że gra Metallice Dziewczyny ,kciuki za wizyty ja jutro...
-
Jestem po. Dobra wiadomość jest taka że to nie jest ciąża pozamaciczna. Poza tym to oprócz małego pęcherzyka nic nie widać
Wiek ciąży wg usg 4 tygodnie.
Kolejna wizyta 23.01 i wtedy się wszystko wyjaśni. Jestem załamana.Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualnyEvans wrote:Czesc, mam 2 kreseczki , belly wyznaczylo mi termin porodu na 16 wrzesien, mam juz synka za miesiac konczy 2 latka
Witaj promyczek 39
Witaj KriWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 21:01
promyczek 39, Kri lubią tę wiadomość