WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majka86 wrote:Jestem po. Dobra wiadomość jest taka że to nie jest ciąża pozamaciczna. Poza tym to oprócz małego pęcherzyka nic nie widać
Wiek ciąży wg usg 4 tygodnie.
Kolejna wizyta 23.01 i wtedy się wszystko wyjaśni. Jestem załamana.Majka86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to i ja zdaję relację. Drugiego pęcherzyka nie ma, natomiast w jednym jest już kawał człowieka, bo całe 2,7mm także ciąża pojedyncza, wiek maluszka idealnie pokrywa się z wyliczonym przeze mnie czyli 5tydz i 6 dzień. Jutro wchodzimy w siódmy tydzień!!
Marzena782, Vlinder, promyczek 39, Tasia86, JustynaG, Amy333, Raga Tulip, mmargol, Antonina38, MamaIgi, emka29, Majka86, Izabelle, Kri lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Dziewczyny to i ja zdaję relację. Drugiego pęcherzyka nie ma, natomiast w jednym jest już kawał człowieka, bo całe 2,7mm także ciąża pojedyncza, wiek maluszka idealnie pokrywa się z wyliczonym przeze mnie czyli 5tydz i 6 dzień. Jutro wchodzimy w siódmy tydzień!!
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola gratuluję Miło słyszeć dobre wieści
Majka86 w 6tyg.to często jest tak,że nie widać zarodka a nagle za parę dni już serce bije Jeszcze nic nie jest przesądzone kochana :*Rucola, Majka86 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny doktor nic nie mówił o serduszku, nawet nie szukał. Spieszył się na cesarkę, byłam na dyżurze, więc nie zawracałam mu głowy. Ale koniec 6tego tygodnia to chyba mamy jeszcze czas na serduszko, na razie wszystko jest w punkt i innej opcji nie biorę pod uwagę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Marzena782 wrote:Majka , to twoja pierwsza wizyta ? Nie przejmuj się kochana wszystko będzie dobrze ! Trzymam Kciuki ,oraz przesyłam Pozytywna Energię ! ❤️Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Gratuluję Wam bardzo dziewczyny, cieszę się razem z Wami. Ja miałam w poniedziałek wizytę, bo niepokoiły mnie bóle podbrzusza bardzo intensywne. Ale nic sensownego się nie dowiedziałam. Teraz wizytę mam dopiero 29.01 i chyba umre do tego czasu. No ale liczę już wtedy na serduszko, chociaż mam złe przeczucia co do tej ciąży.
-
Majka86 wrote:Jestem po. Dobra wiadomość jest taka że to nie jest ciąża pozamaciczna. Poza tym to oprócz małego pęcherzyka nic nie widać
Wiek ciąży wg usg 4 tygodnie.
Kolejna wizyta 23.01 i wtedy się wszystko wyjaśni. Jestem załamana.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, gratulacje/
Pewnie trochę liczyłaś na bliźniaki... ale te 2,7mm z pewnością cieszy niemiłosiernie!! )
To jutro wchodzicie w szósty tydzień czy w siódmy? to jesteś w 5t6d czy 6t6d .. bo się zgubiłam.Rucola lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Rucola, gratulacje/
Pewnie trochę liczyłaś na bliźniaki... ale te 2,7mm z pewnością cieszy niemiłosiernie!! )
To jutro wchodzicie w szósty tydzień czy w siódmy? to jesteś w 5t6d czy 6t6d .. bo się zgubiłam.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
JustynaG wrote:Badania USG nie mają negatywnego wpływu. Poza tym - prywatnie często umawiasz się na konkretną godzinę i nie masz dużo czekania nawet jak się coś przesuwa.
Myślę, że jeśli dodatkowa wizyta sprawi, że będziemy czuć się bezpieczniej to czemu nie
Marzena współczuje wymiotów .Mi jest tylko niedobrze .
Rucola super gratulacje fantastyczne wiesci
Majka nie martw się na tak wczesnym etapie czesto nie widac jeszcze nic oprucz pecherzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 22:42
Majka86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mam pytanie jak 15-tego będę miała końcówkę 7 tyg jak na kalendarzu Of pisze „ 7 tydzień (-a 15 będę miała 6t i 5d )
To czy będzie już widoczne serduszko ?
Bo już się pogubiłam w tych tygodniach
Dziś na Of pisze 7 tydzień ciąży ( 6dni i 1dzien) tzn ?4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny a mam pytanie jak 15-tego będę miała końcówkę 7 tyg jak na kalendarzu Of pisze „ 7 tydzień (-a 15 będę miała 6t i 5d )
To czy będzie już widoczne serduszko ?
Bo już się pogubiłam w tych tygodniach
Dziś na Of pisze 7 tydzień ciąży ( 6dni i 1dzien) tzn ?Raga Tulip, Marzena782 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny