WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hmmm, tylko teraz potrzebuję linka do tabelki, Av byłabyś tak uprzejma??
Musimy go sobie jakoś ulokować żeby był łtwo dostępny. Gdyby się N@tala odezwała to byłoby fajnie, bo ona na pierwszej stronie coś pisała
Zuzlo lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Proszę bardzo.
Tu screenshot z zacytowanej wypowiedzi Antoniny:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3cbde49409b.png
A tu link do google grafiki - pierwszy wynik, to samo zdjęcie, które wkleiła Antonina. Usg jakiejś Hiszpanki.
https://www.google.pl/search?q=ultrasonido+de+11+semanas+de+embarazo&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUo4y3o-nZAhXPzKQKHaK2CD0Q_AUICigB&biw=1366&bih=637Rucola, RusałkaPL lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny
-
Jest, jest bo przed chwilą jeszcze raz zmieniła 1 str. Mam nadzieję, że na innych wątkach nie będą tracić czasu na jakąkolwiek interakcję z tą wyimaginowaną osobą.
-
łoooo matko! Dziecinada. A to co zrobiła z pierwszą stroną tylko pokazuje jej poziom. I co może teraz też powie, że jej córka wstawiła , albo mąż?
Śmiech na sali. Dobrze, że mamy swoją tabelkę.CzterolistnaKoniczyna, Rucola lubią tę wiadomość
-
Antonina te emocje chyba niepotrzebne. Wprawdzie jest to forum otwarte, ale każda z nas chce mieć choćby namiastkę przekonania co do prawdziwości i wiarygodności innych, nie uważasz? Trochę to mało bezpieczne i naturalne, że ktoś ma dostęp do Twojego konta i robi sobie z nas żarty...
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:O matko, ona chyba faktycznie ma 15 lat.
Krasnalowa
Przyszedł mi detektor ściągnęłam aplikacje ale coś nie tak bo nagrywa ale nie liczy tętna. Chyba że coś zle robie. Serduszko chyba znalazłam ale nie wiem czy to jwst serduszko.eh -
86Monia wrote:Krasnalowa
Przyszedł mi detektor ściągnęłam aplikacje ale coś nie tak bo nagrywa ale nie liczy tętna. Chyba że coś zle robie. Serduszko chyba znalazłam ale nie wiem czy to jwst serduszko.eh
tętno maluszka powinno być 2 razy większe niż Twoje. ok 15086Monia lubi tę wiadomość
-
Jak tak patrzę na 1 stronę to mam wrażenie, że to wcale nie osoba podstawiona przez bbf, ale ktoś z problemami psychicznymi. Poważnie.
Rucola, Bianka* lubią tę wiadomość