WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem wam, że też zauważyłam małą aktywność Antoninki, głównie jednozdaniowe posty. Hmm dziwne to wszystko.
U mnie w pierwszej ciąży nic mi nie było. Nie brałam progesteronu, nie miałam nudności, wymiotów, wstrętów do jedzenia, nic mnie nie bolało i nie ciągło. Jeszcze dzień przed cc biegałam po bibliotekach w poszukiwaniu lektury do magisterki.
A teraz... ciężko. Dlatego moja mama przekonana jest, że tym razem będzie syn. Bo inaczej "chodzę" w tej ciąży. heh śmiałam się,że jak kaczka, czy słoń ? -
nick nieaktualnyAv wrote:Ja nie mam porównania ale jestem chyba JEDYNĄ kobietą w mojej rodzinie, która kiepsko znosi ciążę. Moja mama ani razu nie miała mdłości, to samo moja ciocia i babcia. Wszystkie normalnie pracowały itp. A ja czasem śpię 10 godzin...
Mama sie ze mnie śmieje, że chodzę spać jak dzidziuś bo czasem 20-21, a ja już spie! -
KaZetka wrote:Ja nie mogę do tabelki się wpisać bo pisze z telefonu. Dopisze mnie któraś Dziewczynka?
<oczy kota ze Shreka>
dopisać Cię na końcu czy w pustą pozycję np nr 27?
I napisz wszystko co mam wpisać, to uzupełnię od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 12:31
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ciemnowlosa wrote:A o co chodzi z 1 str? Zniknie czy jak?
Jeśli Antonina skasuje swój post to może zupełnie zniknąć, dlatego na wszelki wypadek zacytowałam. W razie czego możemy też założyć nowy wrześniowy temat.Rucola lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
KaZetka wrote:Ja nie mogę do tabelki się wpisać bo pisze z telefonu. Dopisze mnie któraś Dziewczynka?
<oczy kota ze Shreka>
Nick
Następna wizyta
USG 11-13tydz
Ryzyko t21
Ryzyko t18
Ryzyko t13
USG połówkowe
Przewidywana data porodu
Które dziecko?
Oczywiście jak nie chcesz podawać jakiegoś info, to nie ma przymusu
Leon
-
nick nieaktualnywidzę, że jak zaczynam rzadko wchodzić, bo córka przeziębiona i w domu jest to osoby na grupie zaczynają spiskować przeciwko mnie... bardzo to "miłe" z waszej strony.
Wrzuciłam ostatnio zdjęcie brzucha i ciekawe "niby" jakim cudem osoba "podstawiona" wiedziałaby, że są to spodnie z h&m, która ma też jedna z was i można je aktualnie kupić.
A co do zdjęcia to nie wiem o chodzi ;/ ale może to moja córka albo mąż ;/ bo niestety już ich tu przyłapałam jak siedzili ;/
A zdjęcia na grupę dodaje mi córka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Av wrote:Zapodaj co wpisać
Nick
Następna wizyta
USG 11-13tydz
Ryzyko t21
Ryzyko t18
Ryzyko t13
USG połówkowe
Przewidywana data porodu
Które dziecko?
Oczywiście jak nie chcesz podawać jakiegoś info, to nie ma przymusu
Rucola, Av dzieki
KaZetka
38
Mazowsze
16.04
14.03
Chłopczyk
Trudne pytanie
Ryzyko podam jutro po usg
7.05
28.09
Trzecie
Buziak!
-
Wybacz Antonina, ale trudno nam się dziwić skoro wklejasz zdjęcie pochodzące z neta. Szczególnie, że wiele dziewczyn, które założyły wcześniejsze wątki okazało się podstawionych, nasza czujność jest wyczulona. Być może jestem przewrazliwiona ale fakt, że potrafisz założyć wątek, wpisać tam treści przeróżnymi czcionkami a zdjęć wkleić nie umiesz i prosisz o to córkę wydaje mi się również trochę dziwny..
veritaserum, Bianka*, monika_86, Enii, Amy333, Wesoła89 lubią tę wiadomość