WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak mi słów
szczerze mówiąc też miałam pewne podejrzenia.
Natomiast to, że dalej brnęła w to wszystko po "trollowej aferze" to już świadczy o mega tupecie. W sumie trochę to przykre, że ktoś robi coś takiego. Bez względu na to czy za pieniądze czy za darmo.. -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Brak mi słów
szczerze mówiąc też miałam pewne podejrzenia.
Natomiast to, że dalej brnęła w to wszystko po "trollowej aferze" to już świadczy o mega tupecie. W sumie trochę to przykre, że ktoś robi coś takiego. Bez względu na to czy za pieniądze czy za darmo..monika_86 lubi tę wiadomość
Leon
-
Av wrote:Nie wiem, czy zauważyłyście, ale po tej aferze, zaczeła pisać posty inne niż "na kiedy masz termin". Jakieś wstawki o córce itp. Wcześniej w ogóle tego nie było.
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiek1214 bardzo mi przykro. Trzymaj się, takie rzeczy nie powinny się dziać...
Co do antoniny jak tylko wybuchnęła afera w tym temacie, na 99% przypuszczałam, że też jest podstawiona. Zresztą dla mnie to dziwne, że osoba powiedzmy widzi II na teście i pierwsze co robi to zakłada temat na BBF? A jej pytania na początku to tylko było kiedy masz termin, no taka prawda. Później się stała jakaś bardziej aktywna, ale to też podejrzane.
Do tabelki chyba też się nie wpisała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 11:42
-
W końcu udało mi się zmotywować i umówiłam się do okulisty, żeby sprawdził jak tam moja siatkówka pod kątem porodu. Oraz na połówkowe na 13 kwietnia, znów do doktor Nicole, mam nadzieję, że skoro przy pierwszym prenatalnym były u niej boskie wyniki, to i za drugim razem mi szczęście przyniesie
Muszę jeszcze ogarnąć kardiologa - wie może któraś z was, czy prywatnie u kardiologa na jednaj wizycie można zrobić echo i ekg, czy muszę je zrobić jakoś oddzielnie i iść do niego już z wynikami?
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Szkoda tylko, że przez takie podstawione osoby, traci się listy z pierwszej strony
Bo przecież prędzej czy później, znalazła by się prawdziwa wrzesniowka, która by to poprowadziła. A przez takie działanie bbf, prawdziwe ciężarne, nawet nie mają szans....
-
Av wrote:Heh, rozumiem Cię doskonale. Wczoraj ledwo do domu wróciłam, dzisiaj też czuję się fatalnie. Plecy mnie czasem tak bolą, że nie mogę normalnie chodzić. Weszłam już w tryb "jeden dzień do przodu, oby do września". Nie wiem, jak ja dam radę wybrać wózek czy łóżeczko, jak tak dalej pójdzie...
A juz myslalam ze tylko ja taka pechowa. Tak pragnęłam ciazy, pragne tego malucha ale tyle bym dala by juz rodzic.. jednak ciaza ciazy nierówna. Myslalam ze bedzie taka sielanka jak przy 1 a teraz coagle cos nie tak tyle ze dzieki Bogu z bobasem wszystko ok17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Asiek1214 wrote:Piszę do was dziewczynki pewno ostatni raz, wczoraj na usg serduszko nie biło.. Poronienie zatrzymane zero objawów typu plamienia itp
Obecnie jestem w szpitalu pewno czeka mnie zabieg....Strasznie to niesprawiedliwe toż to już był 12 tc.... Powodzenia wszystkim i obym była ostatnia która przyniosła tu takie wieści
Asiek1214, z całego serca ci współczuję((
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
Ciemnowlosa wrote:A juz myslalam ze tylko ja taka pechowa. Tak pragnęłam ciazy, pragne tego malucha ale tyle bym dala by juz rodzic.. jednak ciaza ciazy nierówna. Myslalam ze bedzie taka sielanka jak przy 1 a teraz coagle cos nie tak tyle ze dzieki Bogu z bobasem wszystko ok
Ciemnowlosa, Zuzlo lubią tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualny