WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzterolistnaKoniczyna wrote:Wybacz Antonina, ale trudno nam się dziwić skoro wklejasz zdjęcie pochodzące z neta. Szczególnie, że wiele dziewczyn, które założyły wcześniejsze wątki okazało się podstawionych, nasza czujność jest wyczulona. Być może jestem przewrazliwiona ale fakt, że potrafisz założyć wątek, wpisać tam treści przeróżnymi czcionkami a zdjęć wkleić nie umiesz i prosisz o to córkę wydaje mi się również trochę dziwny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 12:48
-
Antonina38 wrote:widzę, że jak zaczynam rzadko wchodzić, bo córka przeziębiona i w domu jest to osoby na grupie zaczynają spiskować przeciwko mnie... bardzo to "miłe" z waszej strony.
Wrzuciłam ostatnio zdjęcie brzucha i ciekawe "niby" jakim cudem osoba "podstawiona" wiedziałaby, że są to spodnie z h&m, która ma też jedna z was i można je aktualnie kupić.
A co do zdjęcia to nie wiem o chodzi ;/ ale może to moja córka albo mąż ;/ bo niestety już ich tu przyłapałam jak siedzili ;/
A zdjęcia na grupę dodaje mi córka.
Ze spiskowaniem nie ma żadnego związku. Ale trochę za bardzo ta sytuacja przypomina to, co działo się w innych wątkach...Bianka*, monika_86 lubią tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualnyCzterolistnaKoniczyna wrote:Wybacz Antonina, ale trudno nam się dziwić skoro wklejasz zdjęcie pochodzące z neta. Szczególnie, że wiele dziewczyn, które założyły wcześniejsze wątki okazało się podstawionych, nasza czujność jest wyczulona. Być może jestem przewrazliwiona ale fakt, że potrafisz założyć wątek, wpisać tam treści przeróżnymi czcionkami a zdjęć wkleić nie umiesz i prosisz o to córkę wydaje mi się również trochę dziwny..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntonina38 wrote:To sobie same prowadźcie pierwszą stronę i ja już tam żadnej zmiany nie wprowadzę.
A nie masz rodziny, że nie wiesz, że nie raz dla jaj coś robią i się śmieją z czegoś? Czy taką masz poważną rodzinkę? Jeżeli takie przymulasy to współczujęRucola, CzterolistnaKoniczyna, Ithildin, Deseo, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie wiem czy podstawiona czy nie, obojętne mi to tak serio
Ale jakby mi ktoś z rodziny udostępnił cokolwiek na moim profilu, napisał za mnie wiadomość czy coś to zabiłabym chyba, a nie uznała, że dobrze, że nie przymulas
Bo ingerowanie w moją prywatność to nie jest żart, tylko pogwałcenie podstawowych norm społecznych.
Rucola, CzterolistnaKoniczyna, Bianka*, OctAngel, Amy333, MiSia :) lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
krasnalowa wrote:Ja mam męża przymulasa. Nie wchodzi na moje konta na żadnej stronie i nie wrzuca zdjec obcych kobiet. Kurcze, ale mamy nudne życie.
monika_86, Ithildin lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Antonina38 wrote:To sobie same prowadźcie pierwszą stronę i ja już tam żadnej zmiany nie wprowadzę.
A nie masz rodziny, że nie wiesz, że nie raz dla jaj coś robią i się śmieją z czegoś? Czy taką masz poważną rodzinkę? Jeżeli takie przymulasy to współczuję
Leon
-
Antonina38 wrote:przenoszę się do sierpniówek nie będę przynajmniej na waszej dziwnej podejrzanej liście
A pierwszej strony wam nie usunę, bo chamem nie jestem#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Antonina38 wrote:Miałam inne konta. brak pamięci do haseł. A może ty jesteś podstawiona?
Haha jasne. Dlatego dołączyłam do forum tak późno. Weź się dziewczyno nie pogrążaj. Zresztą po co to udawanie przez belly to ja nie wiem. Mogli napisać, że każdy wątek ma moderatora. W sumie to chyba naturalne i nikt by nie miał nic przeciwko.Rucola, Av, veritaserum, CzterolistnaKoniczyna, Bianka* lubią tę wiadomość
-
W pierwszej chwili pomyślałam, ze warto założyć nowy watek, ale z drugiej strony chyba nie ma sensu. tabelka jest świetna a Dziewczyny, które się udzielaja na forum są w nij uwzględnione. jesli ktoś się nie udziela na forum to też nie ma co nabijać BBF statystyk. To jest forum dla nas i chyba lepiej zeby antonina skasowała tą pierwszą sktronę bo tylko się wk**** jak na nia patrze.
monika_86 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnymonika_86 wrote:Haha jasne. Dlatego dołączyłam do forum tak późno. Weź się dziewczyno nie pogrążaj. Zresztą po co to udawanie przez belly to ja nie wiem. Mogli napisać, że każdy wątek ma moderatora. W sumie to chyba naturalne i nikt by nie miał nic przeciwko.
-
nick nieaktualny
-
Antonina38 wrote:a zdjęcia hiszpanki nie potrafią udowodnić... widać jak oszukujecie. Widocznie ktoś inny u was chce zostać moderatorem. Prawda? Już napisałam skargę do bbf o bezpodstawne oskarżenia mnie.
paulka86, Zuzlo lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Antonina38 wrote:a zdjęcia hiszpanki nie potrafią udowodnić... widać jak oszukujecie. Widocznie ktoś inny u was chce zostać moderatorem. Prawda? Już napisałam skargę do bbf o bezpodstawne oskarżenia
Zaraz ci wkleję wszystko chociaż nie wiem po co tracę na ciebie czasTo wy powinniście się martwić, bo możemy oskarżyć firmę bbf o bezprawne używanie zdjęć osób trzecich.
Synek ur. w 2016