WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja uciekam do pracy a na 20 mam wizytę.
Proszę o kciuki, bo od wczoraj straszny niepokój mnie ogarnia, ale to chyba normalne przed wizytą. mam nadzieję
Miłego dnia Wam życzę!!!!!veritaserum, CzterolistnaKoniczyna, Bianka*, monika_86, OctAngel, RusałkaPL, Deseo, Ithildin, nadulek, paulka86, Paulla89, promyczek 39, matkapatka, Amy333, Marzena782 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny86Monia wrote:Krasnalowa
Przyszedł mi detektor ściągnęłam aplikacje ale coś nie tak bo nagrywa ale nie liczy tętna. Chyba że coś zle robie. Serduszko chyba znalazłam ale nie wiem czy to jwst serduszko.eh -
Rucola wrote:Dziewczyny ja uciekam do pracy a na 20 mam wizytę.
Proszę o kciuki, bo od wczoraj straszny niepokój mnie ogarnia, ale to chyba normalne przed wizytą. mam nadzieję
Miłego dnia Wam życzę!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się porobiło.
\Nie za bardzo rozumiem takie udawania, czy to osoba [podstawiona czy może z zaburzeniami?
Dziwi mnie właśnie na tym portalu brak oficjalnych moderatorów. No i możliwość czytania bez logowania.
Co do pierwszej strony możemy przecież założyć nowy wątek i wtedy ktoś kto ma czas mógłby prowadzić.Zuzlo lubi tę wiadomość
-
Szkoda ciazowych nerwów.. Mam tylko nadzieję, że na innych wątkach nie dadzą się nabrać.
monika_86 lubi tę wiadomość
-
ej a ja nie moge wejsc w tabelkę. Dostęp jest zablokowany. Kto tym teraz zarządza? Wysłalam prośbę o zaakceptowanie
"Potrzebujesz pozwolenia
Żądanie dostępu zostało wysłane.
Jeśli Twoja prośba zostanie zatwierdzona, otrzymasz e-maila.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Centrum pomocy Google."