WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Deseo wrote:ej a ja nie moge wejsc w tabelkę. Dostęp jest zablokowany. Kto tym teraz zarządza? Wysłalam prośbę o zaakceptowanie
"Potrzebujesz pozwolenia
Żądanie dostępu zostało wysłane.
Jeśli Twoja prośba zostanie zatwierdzona, otrzymasz e-maila.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Centrum pomocy Google."
Też tak miałam, spróbuj odświeżyć, pokaże się bez praw do edycji jako read only -
nick nieaktualny86Monia wrote:Tak. Chyba że coś zle zrobiłam. Dalam na nagrywanie i nagralo 1 minute. Potem to nagranie dałam do odtworzenia i myslalam ze policzy. Chyba ze to nie było tętno maluszka.
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Tzn on liczy na "biezaco". Kiedy klikam zeby zaczal nagrywac to on od razu zaczyna mi pokazywac wartosci i rysuje wykres. Potem klikam zeby zapisalo i gdy odtwarzam to pokazuje dokladnie to samo co bylo na żywo
A miałaś jakiś kod? Bo ja nie...może to dlatego....eh trudno -
Dziewczyny, serio pomyślnie nad tajnym forum. Tam nie opcji podczytywania, każda osoba mająca dostęp, musi zostać zaakceptowana przez admina, którym zostanie jedna z nas.
Znamy się już trochę, raczej nikt nowy nie dołączy, bo i tak będzie z góry podejrzany.
Wygląda to tak, że jedna z nas zakłada forum, trzeba ją zaprosić do przyjaciółek na bbf ( po nickach zweryfikować, czy to aby prawdziwa wrzesniowka) i w wiadomości prywatnej można przesłać link do takiego forum. Nikt postronny nawet nie zna adresu stronyOctAngel, CzterolistnaKoniczyna, paulka86, Paulla89, Cukierniczka, karolinna, matkapatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny86Monia wrote:A miałaś jakiś kod? Bo ja nie...może to dlatego....eh trudno
-
Bianka* wrote:Dziewczyny, serio pomyślnie nad tajnym forum. Tam nie opcji podczytywania, każda osoba mająca dostęp, musi zostać zaakceptowana przez admina, którym zostanie jedna z nas.
Znamy się już trochę, raczej nikt nowy nie dołączy, bo i tak będzie z góry podejrzany.
Wygląda to tak, że jedna z nas zakłada forum, trzeba ją zaprosić do przyjaciółek na bbf ( po nickach zweryfikować, czy to aby prawdziwa wrzesniowka) i w wiadomości prywatnej można przesłać link do takiego forum. Nikt postronny nawet nie zna adresu strony
Ja jestem za, zwłaszcza, że mam nadzieję kiedyś na wrocławskie spotkanie, nowe znajome i nie chciałabym, żeby się dziewczyny pozrażały i pouciekały z forum.
A i to forum mimo,że fajna gromada tu, to jest technicznie do d....
A for takich tematycznych wrześniowych na fejsie nie znam, zostaje tylko toBianka* lubi tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Dziewczyny, serio pomyślnie nad tajnym forum. Tam nie opcji podczytywania, każda osoba mająca dostęp, musi zostać zaakceptowana przez admina, którym zostanie jedna z nas.
Wygląda to tak, że jedna z nas zakłada forum, trzeba ją zaprosić do przyjaciółek na bbf ( po nickach zweryfikować, czy to aby prawdziwa wrzesniowka) i w wiadomości prywatnej można przesłać link do takiego forum. Nikt postronny nawet nie zna adresu stronyBianka* lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny, ja wieczorem postaram się ogarnąć takie forum, chyba, że któraś chętna, to odstąpię
bo jestem lewa w dodawaniu zdjęc, pomimo, że kiedyś bloga prowadziłam
No i 2-latek też nie ułatwia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 13:59
natalinka lubi tę wiadomość