X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jednak wolała jakieś anonimowe forum. Fejsa wolę omijać ;)

monika_86, NatkaZ, OctAngel lubią tę wiadomość

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek.

Post o niemalże takiej samej treści pojawil sie w innym wątku...

krasnalowa, Av, DoveLove, veritaserum lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek.
    Hmmm a Ty akurat zalozylas teraz konto i piszesz to na wszystkich grupach? Bo przed chwila na sierpniowkach widzialam ten sam Twoj post

• Av Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    Hmmm a Ty akurat zalozylas teraz konto i piszesz to na wszystkich grupach? Bo przed chwila na sierpniowkach widzialam ten sam Twoj post
    I na marcówkach...

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • elleilah Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:

Pewnie to ta cała Antonina próbuje na nowo się dołączyć.

w57v9jcgr25c03xm.png

20160514610122.png
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na lipcowkach tez go widzialam przed chwilą...

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beye2 skopiowala czesc wypowiedzi jakiejs fiony, ktora tez dopiero co zalozyla konto i kloca sie na sierpniowkach. To sie robi chore. Nie zdziwi mnie jak sie okaże że to jest jedna i ta sama osoba

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie no ja dziś dzięki forum mam zapewnioną naprawdę dawkę humoru :D Endorfiny się przydają hah

elleilah, natalinka, Deseo lubią tę wiadomość

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wydawac by sie moglo, że to forum dla dorosłych, nie? :-) a tu przedszkole na bbf

veritaserum, monika_86 lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • *SmoczycA* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beye2 wrote:
    Na pazdziernikowe mamy wpadłaś z 8 postami na koncie i twierdzisz ze Miru jest podstawiona? Skąd takie oskarżenie po godzinie posiadania konta? No chyba ze jesteś jednym z troli pod innym nickiem ze zlecenia bbf ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:09

NatkaZ lubi tę wiadomość

km5szbmh5pl1vtix.png
    2nn3gywlmnvu4555.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...

Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:09

• Enii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:
    Piszę do was dziewczynki pewno ostatni raz, wczoraj na usg serduszko nie biło.. Poronienie zatrzymane zero objawów typu plamienia itp :(
    Obecnie jestem w szpitalu pewno czeka mnie zabieg.... :( Strasznie to niesprawiedliwe toż to już był 12 tc.... Powodzenia wszystkim i obym była ostatnia która przyniosła tu takie wieści :(

Asiuka u mnie tez to samo :(. Nie mialam sily pisactu, zreszta nie chcialam stresowac nikogo.
    16 lutego 2018 podejechalam rano na Ip. Lekki stan podgoraczkowy ale to raczej z nerwów, zero plamien, bólów itd. Od jakiegos czasu mialam straszny lek i niepokójo maluszki.
    Niestety okazalo sie ze serduszka oba nie bija.

Przytulam mocno i zycze duzo sily <3

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Necik Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Natalinka też tak uważam, może być i grupa tajna na FB ( gdzie najłatwiej wklejać fotki) i tajne forum. Jedno nie wyklucza drugiego :)
    Jak masz chęci to zakładaj grupę na FB. Wiem, że trzeba od razu dodać jedną osobę, więc jak chcesz, zaproś mnie do przyjaciółek, napiszę ci priv, jak mnie odnaleźć na FB i działaj :)
    Ja tez jestem za grupa na Facebooku... tutaj jakoś tak stres za dużo pisać jak każdy moze czytać

• Necik Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zobaczyłam poprzednie posty... bardzo mi smutno Dziewczyny :( współczuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( przykro

• natalinka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii wrote:
    Asiuka u mnie tez to samo :(. Nie mialam sily pisactu, zreszta nie chcialam stresowac nikogo.
    16 lutego 2018 podejechalam rano na Ip. Lekki stan podgoraczkowy ale to raczej z nerwów, zero plamien, bólów itd. Od jakiegos czasu mialam straszny lek i niepokójo maluszki.
    Niestety okazalo sie ze serduszka oba nie bija.

Przytulam mocno i zycze duzo sily <3

Enii przykro mi bardzo...

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bizonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrgoo wrote:
    Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...

Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...

Ja też mam non stop prawie od południa, codziennie i nic tego nie zmienia

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • evitkagg85 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Trochę mnie martwi, że się pogubimy przy tych wszystkich zmianach...a bardzo nie chciałabym Was stracić bo razem jest raźniej. Jedyna opcja to nowe miejsce i po prostu ograniczenie uczestniczek do wcześniej potwierdzonych linków.
    Antonina tez mnie dziwila, przy kolejnej ciąży ekscytacja i założenie wątku od razu, dalej tylko pytania "jaki termin? " i cisza gdy ją ktoś spytał o prenatalne.

Jeśli wybierzecie fb to tyle dobrze, że jest mąż w Pl i pomoże mi założyć profil, w tym jestem zielona bo nigdy nie korzystałam.

7u22sek2ss7p1b9p.png
  • Bizonka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii przykro mi bardzo

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym wszystkim zapominamy o tym co najważniejsze... Asiek daj znac jak sie czujesz... Jestes nadal częścią tej grupy..

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ