WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
beye2 wrote:Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek.
Post o niemalże takiej samej treści pojawil sie w innym wątku...krasnalowa, Av, DoveLove, veritaserum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeye2 wrote:Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beye2 wrote:Prawda jest taka, ze schemat działania każdej podstawionej tu osoby do prowadzenia strony jest taki sam. Udziela się w testowaniu w danym miesiącu, następnie zakłada temat ciążowy i prowadzi go, podbija kolejne miesiące gratulując że są już wrześniówki, mamy z października i z listopada itp. A to wszystko jak się okazuje jest fikcja. Sory ale tyle tematów już poginęło z 1 stron, że to nie jest przypadek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:09
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...
Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 15:09
-
Asiek1214 wrote:Piszę do was dziewczynki pewno ostatni raz, wczoraj na usg serduszko nie biło.. Poronienie zatrzymane zero objawów typu plamienia itp
Obecnie jestem w szpitalu pewno czeka mnie zabieg....Strasznie to niesprawiedliwe toż to już był 12 tc.... Powodzenia wszystkim i obym była ostatnia która przyniosła tu takie wieści
Asiuka u mnie tez to samo. Nie mialam sily pisactu, zreszta nie chcialam stresowac nikogo.
16 lutego 2018 podejechalam rano na Ip. Lekki stan podgoraczkowy ale to raczej z nerwów, zero plamien, bólów itd. Od jakiegos czasu mialam straszny lek i niepokójo maluszki.
Niestety okazalo sie ze serduszka oba nie bija.
Przytulam mocno i zycze duzo sily💗5 💗
-
Bianka* wrote:Natalinka też tak uważam, może być i grupa tajna na FB ( gdzie najłatwiej wklejać fotki) i tajne forum. Jedno nie wyklucza drugiego
Jak masz chęci to zakładaj grupę na FB. Wiem, że trzeba od razu dodać jedną osobę, więc jak chcesz, zaproś mnie do przyjaciółek, napiszę ci priv, jak mnie odnaleźć na FB i działaj -
nick nieaktualny
-
Enii wrote:Asiuka u mnie tez to samo
. Nie mialam sily pisactu, zreszta nie chcialam stresowac nikogo.
16 lutego 2018 podejechalam rano na Ip. Lekki stan podgoraczkowy ale to raczej z nerwów, zero plamien, bólów itd. Od jakiegos czasu mialam straszny lek i niepokójo maluszki.
Niestety okazalo sie ze serduszka oba nie bija.
Przytulam mocno i zycze duzo sily
Enii przykro mi bardzo...
-
Marrgoo wrote:Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...
Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...
Ja też mam non stop prawie od południa, codziennie i nic tego nie zmienia -
Hej dziewczyny,
Trochę mnie martwi, że się pogubimy przy tych wszystkich zmianach...a bardzo nie chciałabym Was stracić bo razem jest raźniej. Jedyna opcja to nowe miejsce i po prostu ograniczenie uczestniczek do wcześniej potwierdzonych linków.
Antonina tez mnie dziwila, przy kolejnej ciąży ekscytacja i założenie wątku od razu, dalej tylko pytania "jaki termin? " i cisza gdy ją ktoś spytał o prenatalne.
Jeśli wybierzecie fb to tyle dobrze, że jest mąż w Pl i pomoże mi założyć profil, w tym jestem zielona bo nigdy nie korzystałam.