WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Enii i Asiek1214 bardzo mi przykro nie wiem co napisać . Jak dziewczyny pisały najlepiej teraz wykonać badania żeby wiedzieć co i jak.
Sytuacja z Antonina No słabo .....żenua
Dziewczyny ja tez nie wiem gdzie się wpisać w ta tabelkę i jak z telefonu pomoże ktoś.
Kurde troszkę lipa się przez ta sytuacje zrobiła. Tylko po co to takie laski robia ??
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj -
Kurczę, aż strach coś napisać bo w sumie dołączyłam do Was dopiero wczoraj
Nie chciałabym, żebyście uznały mnie za jakiegoś trolla
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...
Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...
Nie bój się zażywać Apapu, taki ból głowy podobno jest gorszy niz sama tabletka. Ostatnio mamaginekolog na instagramie dodawała posty, że Apap jest bezpieczny w ciąży! Dużo kobiet boi się i bierze małą dawkę tzn załóżmy jedną tabletkę, bo myśli, że to nie zaszkodzi dzidziusiowi. A tak naprawdę możemy brać tyle ile jest napisane na opakowaniu, czyli tyle ile normalny człowiek.
Ja bóle głowy mam od małego, działały na mnie tylko mocne tabletki typowo na migrenę. Teraz ratuje się Apapem, robie zimne okłady na czoło, albo chłodzę termofor z pestkami wiśnii, który dostałam po zarejestrowaniu na stronie BebiKlub, a i smaruje czoło i skronie Amolem
Bóle mam prawie codziennie -
Możecie napisać do moderatorów bbf żeby któraś z Was, ta która sporo się udziela, została moderatorem forum i wrzucą którąś na pierwszą stronę. U nas na październikówkach 2015 była taka akcja, że dziewczynie nie chciało się prowadzić 1 str i uciekła z forum i napisałyśmy do moderatorów i się udało. Ale nie pamiętam już szczegółów.
Zuzlo, RusałkaPL lubią tę wiadomość
-
Hej.. jakie dziwy sie tu dzieja.. ja na bank nie podstawiona nie musicie sie martwic. Zalozylam forum prywatne na phorum.pl linka moge wyslac na priva. Potem mozna ustalic jeszcze kogos jako moderatora. Juz kiedys mialysmy takie forum bo przenioslysmy sie z kafeterii jak bylam z mlodym w ciazy i dobrze funkcjonowalo.
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Enii kurcze tak mi przykro .. Trzymajcie się dziewczyny obie ...
Ja jestem za zamkniętym forum. Kiedyś mocno udzielałam się na 2 ślubnych gdzie miałyśmy takie zamknięte wątki i tak mogłyśmy wklejać zdjęcia, dużo z nich poznałam też w realu.
Tu trochę się boję pisać o sobie, a i zdjęcia po prenatalnych nie wstawiłam po tych akcjach z trollami w innych wątkach. W takim zamkniętym czułabym się swobodniej, a bardzo Was polubiłam więc szkoda by tracić taką grupę.Deseo lubi tę wiadomość
-
Enii współczuję bardzo i strasznie mi przykro
Mnie też tak głowa boli ciągle, ale ja mam taki straszny katar ciągle i od tegojuż mam dość tego wiecznego smarkania
DoveLove nie wiem czy przeoczyłam czy byłaś już na wizycie? Bo chyba dziś miałaś nie? -
Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było,czytam niestety rzadko ale zgłaszam się po wizycie
Badanie 1 trymestru super, wszystko w normie
może ktoś pamięta że miałam dodatnie toxo? Powtórzyłam wynik w innym labo i wyszedł ujemny. Lekarz powiedział że nie ma się czym martwić. Krwiak ma się wchłonąć a dzidzia ma 6,7 cm
na 70% dziewczynka ale ma potwierdzić na następnej wizycie
A moja dwulatka ma dziś urodziny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa0c39dc865c.jpgmatkapatka, Cukierniczka, Zuzlo, natalinka, monika_86, Herbata, Bianka*, paulka86, DoveLove, Ithildin, aLunia, Paulla89, lena86, promyczek 39, Deseo, Marzena782, Cukierkowa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę
Bianka*, Necik , karolinna, aLunia, Paulla89, RusałkaPL, Deseo, Wesoła89 lubią tę wiadomość
Leon
-
Marlena wrote:Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było,czytam niestety rzadko ale zgłaszam się po wizycie
Badanie 1 trymestru super, wszystko w normie
może ktoś pamięta że miałam dodatnie toxo? Powtórzyłam wynik w innym labo i wyszedł ujemny. Lekarz powiedział że nie ma się czym martwić. Krwiak ma się wchłonąć a dzidzia ma 6,7 cm
na 70% dziewczynka ale ma potwierdzić na następnej wizycie
A moja dwulatka ma dziś urodziny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa0c39dc865c.jpg
Sto lat dla córki!
Mój jest od niej starszy o 1.5 miesiącaale ten czas leci co?
lena86, Marlena lubią tę wiadomość
-
Av wrote:Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę
Ja jestem, przywiazalam die do Was -
Av wrote:Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę
Ja jestem za
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
aLunia wrote:Enii współczuję bardzo i strasznie mi przykro
Mnie też tak głowa boli ciągle, ale ja mam taki straszny katar ciągle i od tegojuż mam dość tego wiecznego smarkania
DoveLove nie wiem czy przeoczyłam czy byłaś już na wizycie? Bo chyba dziś miałaś nie?
monika_86, aLunia, promyczek 39, Deseo, MiSia :) lubią tę wiadomość