X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • carolla90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av .. stworzylam prywatne forum gdzie trzeba sie zarejestrowac i musze to potwierdzic. Wiec nikt inny nic nie widzi .

Bede weryfikowac z tabela. A w kazdej chwili mamy mozliwosc zablokowania uzytkownika gdyby sie okazalo cos nie tak ;)

Mozna tez kilka osob utworzyc moderatorami. Wiec zawsze bedzie na bierzaco wszystko moderowane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:10

Euthyrox 75mg
    nast. wizyta 29.03 godz 17.00
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Bianka* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, założyłam tajną grupę na FB, jeśli któraś chce dołączyć, proszę o zaproszenie do przyjaciółek i wiadomość na priv, będzie mi łatwiej odpisać ;)
    Av ma rozeznać się w sprawie tajnego forum, także myślę, że będzie fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 16:16

w57vkrnt52z8506i.png
    dqprj44j7fvgc606.png
    08.09.2017 [*] 8tc
  • GuBo Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę :)

Jestem za, chętnie dołączę

h4zp3e3kj3ws8ciu.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dziewczyny ja uciekam do pracy a na 20 mam wizytę.
    Proszę o kciuki, bo od wczoraj straszny niepokój mnie ogarnia, ale to chyba normalne przed wizytą. mam nadzieję :)
    Miłego dnia Wam życzę!!!!!
    Kochana kciuki pozawijane:))

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena sto lat dla Milenki. Też lubimy Masze i niedźwiedzia

Marlena lubi tę wiadomość

• Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisałam się do forum. Co prawda termin mam na początek października, ale moje dziecko się robi coraz starsze także może się okazać wrześniakiem ;-)

NatkaZ lubi tę wiadomość

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrgoo wrote:
    Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...

Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga...
    Ja ostatnin na bol glowy nasmarowalam sie Amolem,troche pomoglo:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz kiedys to pisalam, ale troche sie niepokoje wzrostem swojej fasolki. Jest zawsze zgodnie z planem, co do dnia, ale na badaniach prenatalnych, które wypadly mi w 11t6 dniu moj maluch mial tylko 53mm, co odpowiada 11t6, ale widze ze Wy wszystkie macie jakies wieksze te wymiary i wyprzedzacie "przecietne" wzrosty. Myślicie, ze wielkosc jest ok?

• Bianka* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę jeszcze o wiadomość na priv, bo po zaakceptowaniu zaproszenia, mogę zapomnieć co komu mam wysłać ;) Tym bardziej, że mój dwulatek hasa z boku ;)

w57vkrnt52z8506i.png
    dqprj44j7fvgc606.png
    08.09.2017 [*] 8tc
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoveLove wrote:
    Tak, jestem juz po wizycie. Lekarz mnie zbadał, wszystko ładnie pozamykane, zrobił mi też szybkie usg, dzidzia ma juz 9cm i skłania sie ku dziewczynce, ale to oczywiście do potwierdzenia :)

No to pięknie moja droga ogromne gratulacje :D

DoveLove lubi tę wiadomość

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • carolla90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Dziewczyny, proszę jeszcze o wiadomość na priv, bo po zaakceptowaniu zaproszenia, mogę zapomnieć co komu mam wysłać ;) Tym bardziej, że mój dwulatek hasa z boku ;)

Napisalam :)

Euthyrox 75mg
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • asese Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek, Enii, tulę mocno. Nie poddawajcie się, szukajcie przyczyny i próbujcie na nowo, jeszcze życie napisze dla Was szczęśliwy scenariusz.

Czy może mi ktoś napisać, co ta nasza Antonina zrobiła z listą z 1strony? To, że usunęła to widać, ale wcześniej? Pisałyście, że edytowała ją w jakiś żenujący sposób, możecie powiedzieć jaki? Weszłam o 15 i było już "pozamiatane", a ciekawi mnie, co przyszło jej do głowy... Na początku byłam sceptyczna, wierzyłam, że może jednak jest niewinna, ale teraz już mi jej nie żal, bo jej późniejsze wiadomości (które jeszcze są) epatują gniewem i złośliwością, a niewinnej osobie byłoby raczej tylko przykro i by się na śmierć obraziła i odeszła,a nie takie wyzłośliwiała. Zresztą, sama nie wiem. Antonino, jeśli to czytasz, to proszę Cię, zejdź z tej złej drogi awanturowania się. Nie wiem, czy nas oszukujesz, czy mówisz prawdę, na prawdę nie chcę Cię oceniać, jestem natomiast pewna, ze prawda zawsze się obroni.

Przykre to, bo teraz ziarno podejrzliwości będzie kiełkować i nowe osoby mają z góry prze...ane, my też nie będziemy tak otwarte, jakbyśmy mogły być itd.

Tfu, tfu! Z tego wszystkiego zapomniałabym pogratulować Dziewczynom, które wyszły z wizyt szczęśliwe... Brawo Wy, Brawo brzuszkowi Mieszkańcy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 16:30

rg50flw1ig1o65jx.png
  • Bizonka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolla90 wrote:
    Av .. stworzylam prywatne forum gdzie trzeba sie zarejestrowac i musze to potwierdzic. Wiec nikt inny nic nie widzi poza zalogowanymi...

Bede weryfikowac z tabela. A w kazdej chwili mamy mozliwosc zablokowania uzytkownika gdyby sie okazalo cos nie tak ;)

Mozna tez kilka osob utworzyc moderatorami. Wiec zawsze bedzie na bierzaco wszystko moderowane :)

Zapisałam się właśnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:48

carolla90 lubi tę wiadomość

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • Left_ie Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to gdzie wkońcu przenosimy forum? Bo ja już zarejestrowana na tym co Carolla założyła. Bianka, ty będziesz zaproszenia na grupę FB wysyłać tylko, czy jeszcze jakieś forum powstało?

k0kdcwa1ru5loe1v.png
    mhsv20mma8j8n7kc.png
    ——————————
    Piotruś [*] 08.2017, 9tc
  • Ithildin Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    Juz kiedys to pisalam, ale troche sie niepokoje wzrostem swojej fasolki. Jest zawsze zgodnie z planem, co do dnia, ale na badaniach prenatalnych, które wypadly mi w 11t6 dniu moj maluch mial tylko 53mm, co odpowiada 11t6, ale widze ze Wy wszystkie macie jakies wieksze te wymiary i wyprzedzacie "przecietne" wzrosty. Myślicie, ze wielkosc jest ok?
    Moje młode ciągle było o dzień-dwa za małe, na prenatalnych równe wzrostem z terminem miesiączki, więc nie wszystkie dzieci tu rosną jak na drożdżach :) myślę, że dopóki to nie są wahania rzędu tygodnia czy dwóch to nie ma się kompletnie czym martwić.

monika_86 lubi tę wiadomość

p19ugywljhfa9tgr.png

Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień
  • Bizonka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z FB rezygnuje, mam nadzieje jednak ze się raczej na forum caroli przeniesiemy?

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • carolla90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moje forum a nasze :) ja tylko zalozylam.

asese, monika_86, Deseo lubią tę wiadomość

Euthyrox 75mg
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • asese Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę :)

Podpisuję się pod tym pomysłem wszystkimi kończynami;)

rg50flw1ig1o65jx.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Left_ie wrote:
    Dziewczyny to gdzie wkońcu przenosimy forum? Bo ja już zarejestrowana na tym co Carolla założyła. Bianka, ty będziesz zaproszenia na grupę FB wysyłać tylko, czy jeszcze jakieś forum powstało?
    Ja kombinowałam, żeby własne forum postawić, bez reklam itp, bo wiem, że na agregatorach czasem problemy są z liczbą użytkowników albo transferem. Więc teraz nie wiem, czy nadal to robić :)

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ithildin wrote:
    Moje młode ciągle było o dzień-dwa za małe, na prenatalnych równe wzrostem z terminem miesiączki, więc nie wszystkie dzieci tu rosną jak na drożdżach :) myślę, że dopóki to nie są wahania rzędu tygodnia czy dwóch to nie ma się kompletnie czym martwić.
    Dzieki za uspokojenie. No moj rosnie z planem co to dnia, ale jak widze że tu dziewczyny, ktore na badanaich mialy fasole tylko 2-3 dni starsze a ich wymiary sa np. o 1,5 centymetra wieksze to nabieram watpliwosci.

‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ