WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Av .. stworzylam prywatne forum gdzie trzeba sie zarejestrowac i musze to potwierdzic. Wiec nikt inny nic nie widzi .
Bede weryfikowac z tabela. A w kazdej chwili mamy mozliwosc zablokowania uzytkownika gdyby sie okazalo cos nie tak
Mozna tez kilka osob utworzyc moderatorami. Wiec zawsze bedzie na bierzaco wszystko moderowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:10
-
Dziewczyny, założyłam tajną grupę na FB, jeśli któraś chce dołączyć, proszę o zaproszenie do przyjaciółek i wiadomość na priv, będzie mi łatwiej odpisać
Av ma rozeznać się w sprawie tajnego forum, także myślę, że będzie fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 16:16
-
Av wrote:Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę
Jestem za, chętnie dołączę
-
Rucola wrote:Dziewczyny ja uciekam do pracy a na 20 mam wizytę.
Proszę o kciuki, bo od wczoraj straszny niepokój mnie ogarnia, ale to chyba normalne przed wizytą. mam nadzieję
Miłego dnia Wam życzę!!!!! -
Marrgoo wrote:Cześć dziewczyny nie było mnie jeden dzień a tu taka afera...dziwi mnie to, że ktoś ma możliwość zakładania nowego konta, ja kiedyś usunęłam jedno konto zaraz po ciąży biochemicznej jak byłam zła i zrezygnowana ale po przemyśleniu sprawy chciałam wrócić i nie mogłam się nawet zarejestrować nawet na nowego maila bo było napisane, że już mam konto i musiałam pisać specjalnie do Belly a oni wysłali mi jakieś zaproszenie...
Chciałam was jeszcze zapytać jak sobie radzicie z bólem głowy w ciąży? ja od dwóch dni nie daje rady ruszyć nawet ręką bo zaczyna mnie mdlić z bólu. Wzięłam jeden apap ale boje się brać więcej. Nic nie pomaga... -
nick nieaktualnyJuz kiedys to pisalam, ale troche sie niepokoje wzrostem swojej fasolki. Jest zawsze zgodnie z planem, co do dnia, ale na badaniach prenatalnych, które wypadly mi w 11t6 dniu moj maluch mial tylko 53mm, co odpowiada 11t6, ale widze ze Wy wszystkie macie jakies wieksze te wymiary i wyprzedzacie "przecietne" wzrosty. Myślicie, ze wielkosc jest ok?
-
DoveLove wrote:Tak, jestem juz po wizycie. Lekarz mnie zbadał, wszystko ładnie pozamykane, zrobił mi też szybkie usg, dzidzia ma juz 9cm i skłania sie ku dziewczynce, ale to oczywiście do potwierdzenia
No to pięknie moja droga ogromne gratulacjeDoveLove lubi tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Dziewczyny, proszę jeszcze o wiadomość na priv, bo po zaakceptowaniu zaproszenia, mogę zapomnieć co komu mam wysłać
Tym bardziej, że mój dwulatek hasa z boku
Napisalam -
Asiek, Enii, tulę mocno. Nie poddawajcie się, szukajcie przyczyny i próbujcie na nowo, jeszcze życie napisze dla Was szczęśliwy scenariusz.
Czy może mi ktoś napisać, co ta nasza Antonina zrobiła z listą z 1strony? To, że usunęła to widać, ale wcześniej? Pisałyście, że edytowała ją w jakiś żenujący sposób, możecie powiedzieć jaki? Weszłam o 15 i było już "pozamiatane", a ciekawi mnie, co przyszło jej do głowy... Na początku byłam sceptyczna, wierzyłam, że może jednak jest niewinna, ale teraz już mi jej nie żal, bo jej późniejsze wiadomości (które jeszcze są) epatują gniewem i złośliwością, a niewinnej osobie byłoby raczej tylko przykro i by się na śmierć obraziła i odeszła,a nie takie wyzłośliwiała. Zresztą, sama nie wiem. Antonino, jeśli to czytasz, to proszę Cię, zejdź z tej złej drogi awanturowania się. Nie wiem, czy nas oszukujesz, czy mówisz prawdę, na prawdę nie chcę Cię oceniać, jestem natomiast pewna, ze prawda zawsze się obroni.
Przykre to, bo teraz ziarno podejrzliwości będzie kiełkować i nowe osoby mają z góry prze...ane, my też nie będziemy tak otwarte, jakbyśmy mogły być itd.
Tfu, tfu! Z tego wszystkiego zapomniałabym pogratulować Dziewczynom, które wyszły z wizyt szczęśliwe... Brawo Wy, Brawo brzuszkowi Mieszkańcy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 16:30
-
carolla90 wrote:Av .. stworzylam prywatne forum gdzie trzeba sie zarejestrowac i musze to potwierdzic. Wiec nikt inny nic nie widzi poza zalogowanymi...
Bede weryfikowac z tabela. A w kazdej chwili mamy mozliwosc zablokowania uzytkownika gdyby sie okazalo cos nie tak
Mozna tez kilka osob utworzyc moderatorami. Wiec zawsze bedzie na bierzaco wszystko moderowane
Zapisałam się właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:48
carolla90 lubi tę wiadomość
-
krasnalowa wrote:Juz kiedys to pisalam, ale troche sie niepokoje wzrostem swojej fasolki. Jest zawsze zgodnie z planem, co do dnia, ale na badaniach prenatalnych, które wypadly mi w 11t6 dniu moj maluch mial tylko 53mm, co odpowiada 11t6, ale widze ze Wy wszystkie macie jakies wieksze te wymiary i wyprzedzacie "przecietne" wzrosty. Myślicie, ze wielkosc jest ok?
myślę, że dopóki to nie są wahania rzędu tygodnia czy dwóch to nie ma się kompletnie czym martwić.
monika_86 lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Av wrote:Dziewczyny, chciałyśmy z Bianką założyć forum prywatne, ale nie wiem, czy na pewno WSZYSTKIE jesteście chętne na przejście tam? Czy jest ktoś, kto jest przeciw? Nie chciałabym nas dzielić, wydaje mi się, że stanowimy bardzo fajną i wspierającą się grupę
Podpisuję się pod tym pomysłem wszystkimi kończynami;) -
Left_ie wrote:Dziewczyny to gdzie wkońcu przenosimy forum? Bo ja już zarejestrowana na tym co Carolla założyła. Bianka, ty będziesz zaproszenia na grupę FB wysyłać tylko, czy jeszcze jakieś forum powstało?
Leon
-
nick nieaktualnyIthildin wrote:Moje młode ciągle było o dzień-dwa za małe, na prenatalnych równe wzrostem z terminem miesiączki, więc nie wszystkie dzieci tu rosną jak na drożdżach
myślę, że dopóki to nie są wahania rzędu tygodnia czy dwóch to nie ma się kompletnie czym martwić.