WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciemnowlosa wrote:Carolla wybacz ze mecze ale mimo ze mnie dodalas nie moge sie zalogowac. Daje mail haslo i wychodzi ze niby jest nieprawidlowe a jesli wiem ze prawidlowe to skontaktowac sie z administratorem.. 2 razy dawalam w przypomnij haslo i dawalam wyslane haslo od Was ale dalej nic
Sproboj zamiast maila login ktory podalas czyli Ciemnowlosa. Mi tez z mailem nie wchodziloAv, Ciemnowlosa lubią tę wiadomość
-
asese wrote:Czy może mi ktoś napisać, co ta nasza Antonina zrobiła z listą z 1strony? To, że usunęła to widać, ale wcześniej? Pisałyście, że edytowała ją w jakiś żenujący sposób, możecie powiedzieć jaki?
Powrzucała jakieś rysunki trolli i jakieś idiotyczne, nieśmieszne memy, wszystko bez jakiegokolwiek ładu i składu.Synek ur. w 2016
-
zuza88 wrote:Dziewczyny na jakie forum się przenosimy bo już nie nadążam
Dodalam do przyjaciolek jak zaakceptukesz to wysle ci linka. Stad usunelam bo jeszcze jakies trolle beda probowaly do nas wejsc
Weryfikuje z lista ktora zrobila AV -
carolla90 wrote:Dodalam do przyjaciolek jak zaakceptukesz to wysle ci linka. Stad usunelam bo jeszcze jakies trolle beda probowaly do nas wejsc
Weryfikuje z lista ktora zrobila AVWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:32
zuza88 lubi tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualnyelleilah wrote:Zamówiłam na okres miesiąca póki co , 4 tygodnie = 100 zł .
ja kupiłam w aptece internetowej detektor angel sound, nie zauważyłam ze jest nowszy model angel sound smart, który działa z aplikacją na telefon, ale ten bez aplikacji tez jest ok bo w każdej chwili można posłuchać serca maluszka. Koszt to około 150 zł. Koleżanka kupiła za 70 zł na olx, sporo tam tego jest.
-
krasnalowa wrote:Juz kiedys to pisalam, ale troche sie niepokoje wzrostem swojej fasolki. Jest zawsze zgodnie z planem, co do dnia, ale na badaniach prenatalnych, które wypadly mi w 11t6 dniu moj maluch mial tylko 53mm, co odpowiada 11t6, ale widze ze Wy wszystkie macie jakies wieksze te wymiary i wyprzedzacie "przecietne" wzrosty. Myślicie, ze wielkosc jest ok?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja co prawda bardzo mało się udzielałam, bo nie lubię kontaktu przez Internet, ale powiem Wam,ze po tym wszystkim to mi się odechciało cokolwiek pisać. Wiec ja do Was nie dołączę, ale będę o Was ciepło myśleć i trzymać mocno kciuki, żeby wszystko szło po Waszej myśli. Wszystkiego dobrego Wam życzę ☺
-
renjak wrote:Dziewczyny, ja co prawda bardzo mało się udzielałam, bo nie lubię kontaktu przez Internet, ale powiem Wam,ze po tym wszystkim to mi się odechciało cokolwiek pisać. Wiec ja do Was nie dołączę, ale będę o Was ciepło myśleć i trzymać mocno kciuki, żeby wszystko szło po Waszej myśli. Wszystkiego dobrego Wam życzę ☺
Tego się obawiałam.
Leon