WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka wrote:Po zarejestrowaniu trzeba czekać na maila, prawda?
tak, ja też czekam
Camillia- jak zauważyłaś na forum ciągle są nowe tematy i dość szybko przeskakujemy z jednego na drugi. Jeśli nikt Ci nie odp. to znaczy, że albo nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie, albo umknęło w napływie innych pytań.
Zawsze możesz ponowić pytanie. Ja się nie spotkałam z takim zagadnieniem, więc nie odpowiadam. -
nick nieaktualny86Monia wrote:Camilka na moje pytania schorzeń też niw doczekałam się odpowiedzi. Czytałam twój post, bo takie są ważne. Ale nigdy nie słyszałam o takiej chorobie. Tak jak ja mam wrzodziejace jelito i jestem pod opieką poradni transplantacyjnej wątroby i też mało kto mj odpowiedział bo nikt nie ma na szczęście tego problemu. Musisz szukać odpowiedzi na forach specjalistycznych tak jak ja. Ja od kilku dni wróciłam do silnych leków i też serce mnie boli czy nie truje maluszka.
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:ja w pachwinach odszukuje swoje tętno, jest wolne, a tętno maluszka od tygodnia mam albo po lewej stronie albo po środku, trochę sobie szaleje, i odgłos tętna jest bardzo szybki, głośny i rytmiczny. Jak tylko wroci mąż to poproszę zeby pomógł mi oba dźwięki nagrać na laptopa, chętnie Ci podesle, bedziesz mogła porównać.
Eh może u mnie jeszcze za wcześnie....nie chce się nakrecac że cos nie tak. -
DZIEWCZYNY !! Co się tutaj stało ... czytam czytam i aż SRACZKI się nabawiłam !
Jestem w szoku..
ANTONINA JESTEŚ POOROSU JEDNYM WIELKIM ŚMIECHEMna naszym forum
z przyjemnością mówię Ci do widzenia Środkowym Paluszkiem
Co do forum : jestem ZA Fb i innymi ,
Carolla wysłałam ci zaproszenie , czekam na linki .
Co do dziewczyn : tak bardzo mi przykro waszej straty ;[ jest mi nie zmiennie przykro ,Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 18:37
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Eh może u mnie jeszcze za wcześnie....nie chce się nakrecac że cos nie tak.
mi na poczatku 12 tygodnia znalezienie tętna zajmowało nawet 20 minut, niby ilość tluszczyku wpływa na to ale ja jestem szczupła a i tak nie bylo łatwo.
Marrgoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Eh może u mnie jeszcze za wcześnie....nie chce się nakrecac że cos nie tak.
Monia ja też miałam problem ze znalezieniem tętna jak miałam ten sam wiek ciąży co Ty. Była panika, lekarz itp. Teraz znajduję bez problemu. Myślę, że musisz dać sobie trochę czasu. A co do odgłosu serduszka to ktoś tutaj ładnie porównał to do pociągu i ja się z tym zgadzam -
Camilla13 wrote:Niestety na necie jest ogrom informacji na temat tego schorzenia ale nie ma nic o powiązaniu go z ciążą. Lekarze tez mam wrażenie że działają na ślepo, dwóch specjalistów powiedziało ze to bardzo skrajny przypadek. Okropne ze za cos co działo się podczas gdy byłam w okresie niemowlecym i jako kilkulatka teraz cierpię.
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Camilla13 wrote:Niestety na necie jest ogrom informacji na temat tego schorzenia ale nie ma nic o powiązaniu go z ciążą. Lekarze tez mam wrażenie że działają na ślepo, dwóch specjalistów powiedziało ze to bardzo skrajny przypadek. Okropne ze za cos co działo się podczas gdy byłam w okresie niemowlecym i jako kilkulatka teraz cierpię.
Uważam jak koleżanki, że Twój wpis pozostał bez odpowiedzi tylko i wyłącznie dlatego, że nie miałyśmy pomysłu, co Ci doradzić, bo nie miałyśmy styczności z tym schorzeniem. Moje niektóre wpisy też przeszły bez echa, ale nie wolno się zniechęcaćmonika_86 lubi tę wiadomość
-
renjak wrote:Przemyśle jezcze ale ja już się nad tym zastanawiałam jak na nie pamiętam już którym forum wypłynęła podobna sytuacja. Po prostu ją się przejmuje wszystkimi Waszymi postami a jeśli cześć z nich mialaby być nieprawdziwa to szkoda moich nerwów. Myślę że będziecie mieć super grupę a ta sytuacja tylko wzmocni Waszą relację.
Będziemy na Ciebie czekać
Właśnie kupiłam sobie ciążową sukienkę. Będzie mam nadzieję, na imprezę w kwietniu i sierpniu. -
Herbata wrote:Będziemy na Ciebie czekać
Właśnie kupiłam sobie ciążową sukienkę. Będzie mam nadzieję, na imprezę w kwietniu i sierpniu.
ooo a gdzie kupiłaś? Bo mam w maju komunię a w czerwcu wesele i tak nie wiem gdzie się zacząć rozglądać
-
Camilla13 wrote:Widzę, że na forum zrobiło się gorąco, może z tego względu nie dostałam żadnej odp na pytanie sprzed 2 dni. Ostatnia dyskusja na temat infekcji dróg moczowych była dość długa, a mimo to nikt nie odniósł się do tematu refleksu pecherzowo-moczowego. Nie udzielam się na forum bo jest mi ciężko pisać o wszystkim ale codziennie czytam każdy wpis. Jest mi okropnie przykro, że nikt nie zwraca uwagi na ważne pytania właśnie z powodu malej aktywności. Przeszłam okropnie długa i bolesna drogę zeby moc cieszyć sie ciąża, nie dla każdego jest to łatwy temat. Spora część na forum nigdy nawet nie musiała zażywać nic po za kwasem foliowym, ja musiałam aplikować sobie cały stos leków doustnych, dopochwowych, zastrzykow, spora część z nich nadal towarzyszy mi teraz w 14 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moze teraz ktoś odpowie czy spotkał sie z refleksem i podpowie mi co robić.
Ja się przyznam szczerze, że właśnie nie piszę nic w sytuacjach, gdy temat jest mi całkowicie obcy. Może spróbuj założyć nowy temat na forum, moze inne dziewczyny coś pomogą.monika_86 lubi tę wiadomość